Cheesing gülümsemek anlamına mı geliyor?

Bu, uzmanlarımızın zaman zaman aldığı bir sorudur. Şimdi, ilgilenen herkes için eksiksiz bir ayrıntılı açıklama ve cevabımız var!

Sordu: Prof. Dean Wisoky I
Puan: 4.4/5(26 oy)

karşı. gülümseyen . (Fotoğraflarını çekmeye çalışırken insanları peynir diyerek gülümsemeye zorlama uygulamasından.)

Cheesing olduğumu söylemek ne anlama geliyor?

tüm dişlerini göstererek gülümse (sırıtarak)

Metinde Cheesin ne anlama geliyor?

sahte bir gülümseme . biri kamerayla fotoğraf çektiğinde gülümsüyormuş gibi yapar. Sanırım eski Amerikan argosunda cheesin' = gülümseyerek.

Yanaktan yanağa Cheesin ne anlama geliyor?

@harleen90, peynirli bir gülümsemek için deyim . Mesela, biri fotoğrafınızı çektiğinde, 'Peynir deyin!' derler. Kulaktan kulağa gevezelik etmek, gerçekten kocaman gülümsediğiniz anlamına gelir ve genellikle bu durumdan çok memnun olduğunuz anlamına gelir. Bu durumda hayat iyi gidiyor, yani hepiniz gülümsüyorsunuz! Bir çeviriye bakın.

Satranç nedir?

1. dışarı bakmak . Genellikle zorunlulukta kullanılır. 2. ... Genellikle emir kipinde kullanılır.

Bebek Gülümsemeleri Sağlıklı Gelişimin İpuçlarını Sağlar - Science Nation

23 ilgili soru bulundu

kulaktan kulağa gülümsemek ne demek?

Anlam: mutlu bir şekilde gülümsemek . Örnek: Jenny iyi haberi duyunca kulaktan kulağa sırıttı.

Cheesin sert ne anlama geliyor?

gerçekten zor gülümse

Bir çeviriye bakın. 2 beğeni HiNative'deki canlı yayına katılarak dünyanın her yerinden kullanıcılarla iletişim kurun!

Sadece şeftali hissetmek ne anlama geliyor?

Şeftali resmi olmayan ve eğlenceli bir yoldur mükemmel veya harika demek . Şeftali meraklısı terimi aynı şeyi ifade etmek için kullanılabilir. Şeftali aynı zamanda lezzet, doku, görünüm veya renk (bir tür açık pembemsi portakal) olarak şeftaliye benzemek anlamında gerçek anlamda kullanılabilir. ... Örnek: Yeni şeftalili turtamızı deneyin - sadece şeftali!

peynir çıktı ne demek?

'Sevimli' ucuz (düşük değerli, düşük fiyatlı değil) veya kalitesiz anlamına gelebilir. 'Peynir çıkarmak' böylece olabilir zar zor tatmin edici bir ürün yaratmak için mümkün olan en az şeyi yapmak .


Birinin geek yapması ne anlama geliyor?

Geeking, tanımlamak için kullanılan bir terimdir. aşırı çatlak kullanımı - yüksek kalmak için kısa bir süre içinde, daha yüksek ve daha yüksek dozlarda crack kokain kullanmak. 1 Birisi daha fazla crack satın almak için nakit toplamak veya kullanmaya devam edemeyecek kadar tükenene kadar uyuşturucu almak için aşırı uçlara gidebilir.

Birini peynirlemek ne anlama geliyor?

Birini kızdırmak veya kızdırmak .

Birisi peynir ne anlama geliyor?

ünlem Birinin fotoğrafını çektirirken söyledi , çünkü söylendiği gibi bir gülümseme üretmek içindir. C: 'Tamam, millet — gülümseyin ve 'peynir' deyin!' B: 'Peynir!'

Kaşarlanmış deyimi nereden çıktı?

Oxford İngilizce Sözlüğü'ne göre, benim her şey için dilim dili, peynirli, bıkmış, bıkmış, hoşnutsuz veya sıkılmış olmayı ifade etmek için kullanılabilir. İfadenin ilk basılı kullanımı 1941'deydi. Penguin New Writing edebi özetindeki bir parça şu satırı içerdiğinde .


Şeftali'ye nasıl tepki verirsiniz?

Birisi sadece şeftali olduğunu söylediğinde, bu onların harika, iyi, güzel, züppe, mükemmel, harika vb. olduğu anlamına gelir. Biri size çok tatlı olduğumu söylerse, bu kişiye çeşitli şekillerde yanıt verebilirsiniz, örneğin: Duyduğuma sevindim . Harika, senin adına sevindim.

şeftali olmak ne demek?

anlamına gelen argo bir cümledir. birisi çok hoş ve sevimli .

şeftali argo nedir?

(argo) Çok iyi veya çok sevilen herhangi bir kişi veya şey . isim. 5.

kulaktan kulağa ne demek?

: gülümsemek yaygın: yüzünde kocaman bir gülümseme olmak. Tam tanımı görün.


Chelsea gülümsemesi nedir?

Futbol holigan terminolojisinde bir Chelsea Grin rakibin ağzını bir kredi kartı veya bıçakla kesme ve sonra onları kasıklarına tekmeleme eylemi, böylece ağız kasları kanlı bir yüz buruşturmayla bölünür .

Işıltılı bir gülümseme nedir?

Bir nesne parlıyorsa, ışıkla parlıyor, ancak bir kişi parlıyorsa, parlak bir şekilde gülümsemesi daha olasıdır. ... Işıltılı bir gülümseme gerçek neşeyle parlıyor ve parlıyor . Işınlama, 'ışık ışınları yayan' fiil ışınından gelir.

Argoda peynirli ne anlama geliyor?

sıfat Başta İngiliz Argosu. iğrenmiş; bıkmak (genellikle kapalı ile takip edilir).

esmerleşmek ne demek?

İngiliz, gayri resmi. : sinirli ve mutsuz tamamen kararmış bir şey hakkında.


Peynirli neden kızgın demek?

Cheese Off'un Kökeni ve Kullanım Yolları

Bu ifadenin etimolojisi bilinmemektedir. Ancak ilk olarak 1942'de kullanıldığı tahmin edilmektedir. İngiliz İngilizcesi olarak kabul edilir. ... Peynir beni kapalı beni sinirlendir demenin daha aile dostu bir yolu , aynı zamanda kızmak anlamına da gelir.

Geek olmak ne demek?

: geek gibi davranmak özellikle : tercih edilen bir konu veya etkinlik hakkında heyecanlı veya hevesli olmak için Demiryolu meraklıları 1924 Pullman-Standard Victorian Coach veya 1952 Granite Eagle, ikincisi üst güvertede bir cam gözlem kubbesi olan üç seviyeli bir yemek arabası ile dışarı çıkarlar. ve batık bir salon ...

Tweakin ne demek?

Tweakin kelimesi en çok hip hop ve rap kültüründe kullanılır ve şu anlamlara gelebilir: belki uyuşturucu bağımlısı ve çılgın şeyler yapan biri veya sadece mantıksız davranan birini tanımlamak için.

Geeked up manifatura ne anlama geliyor?

Geeked argo bir terimdir heyecanlı olmak . Geeked ifadesi, bir kişinin uyuşturucu veya alkolün etkisi altında olduğu zaman olduğu gibi, bir heyecan durumunu tanımlamak için kullanılabilir. İnek olduğunuzu ve tüm zaman boyunca eski sevgililerine mesaj attıklarını hayal edin.