chandra wilson kaç yaşında

Bu, uzmanlarımızın zaman zaman aldığı bir sorudur. Şimdi, ilgilenen herkes için eksiksiz bir ayrıntılı açıklama ve cevabımız var!

Sordu: Augusta Fest
Puan: 4.2/5(49 oy)

Chandra Danette Wilson, Amerikalı aktris ve yönetmen. 2005'ten beri ABC televizyon dizisi Grey's Anatomy'deki Dr. Miranda Bailey rolüyle tanınmaktadır ve bu rolüyle dört kez En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu dalında Emmy'ye aday gösterilmiştir.

Chandra Wilson evli mi?

Geçit Töreni Mayıs 2007 baskısında, Wilson kendini 'bir ilişkim var ama evli değilim '. 2019 yılı itibari ile 31 yıldır partneriyle birliktedir. Wilson ve partnerinin 3 çocuğu vardır; kızları Sarina 1992'de, kızı Joylin 1998'de ve oğlu Michael 31 Ekim 2005'te doğdu.

Miranda Bailey gerçek hayatta kaç yaşında?

Chandra Wilson'ın karakteri Bailey, Grey's Anatomy'deki Meredith'ten yaklaşık üç yaş büyük. Yani, o gerçek hayatta 50 ama dizide 43 yaşındaki birini oynuyor.

1. Sezonda Ellen Pompeo kaç yaşında?

Grey's Anatomy ilk başladığında oyuncu 33 yaşında birinci sezonda. Pompeo daha önce kendini ekranda yaşlanırken görmenin ne kadar garip olduğundan bahsetmişti. Ağustos 2020'de, podcast'i Koltuk Uzmanı'nda Dax Shepherd ile gösteriyi ne kadar süreyle yapmayı planladığı hakkında konuştu.

Ellis Derek'in bebeği mi?

Ellis Çoban küçük kızı ve Meredith Gray ve Derek Shepherd'ın en küçük çocuğu. Abisi Bailey ve ablası Zola vardır.

Chandra Wilson Röportaj

22 ilgili soru bulundu

GREY'in anatomisinde en çok kazanan aktör kim?

'Grey's Anatomy'nin En Çok Kazanan 10 Oyuncusu, Sıralamada

  • 8 T.C. ...
  • 7 Chandra Wilson - Bölüm Başına 125.000 Dolar (En Az) ...
  • 6 James Pickens Jr. ...
  • 4 Sandra Oh - Bölüm Başına 350.000 Dolar. ...
  • 3 Justin Chambers - Bölüm Başına 350.000 Dolar. ...
  • 2 Patrick Dempsey - Bölüm Başına 400.000 Dolar. ...
  • 1 Ellen Pompeo - Bölüm Başına 575.000 Dolar.

Bailey ve Ben boşanıyor mu?

Aramayı Bırakır. Bailey 9. Sezonun sonlarında OKB geliştirdikten sonra - kazayla üç hastayı MRSA ile enfekte ettikten ve ölümlerine yol açtıktan sonra - Ben karısına eşlik etmek için eve koşarak geldi. ... Ancak Bailey bundan memnun olmak yerine kocasının vazgeçtiği için gücendi.

Arizona Bailey'den daha mı yaşlı?

Orijinal poster şunu söylüyor: Arizona Bailey'den daha yaşlı olmalı çünkü Arizona, Bailey'nin (ve Callie'nin) ihtisasını yeni bitirdiği sırada zaten bir katılımcıydı. Ancak, diğerleri hesaplamanın o kadar basit olmadığına dikkat çekti: Kıdem, mutlaka yaş anlamına da gelmez. Birçoğu işaret etti ...

Meredith, DeLuca'dan ne kadar büyük?

Ellen Pompeo ve Giacomo Gianniotti arasında 20 yıllık bir yaş farkı var, ancak ekrandaki yaş farkı asla gündeme gelmiyor. 'Meredith onun endişeli değil 20 yaş büyük DeLuca'dan daha iyi,' diyor Amy Amatangelo. Çocuk isteyeceğinden ve bir daha çocuğu olmayacağından endişelenmiyor.


GREY's Anatomy'den gerçek hayatta çıkan var mı?

Dizideki diğer bir hayran çifti ise Alex Karev (Justin Chambers) ve Jo Wilson (Camilla Luddington) idi. Ancak bir kez daha, çift, karakterleri gibi gerçek hayatta çıkmadı gösteride. Chambers aslında karısı Keisha Chambers ile 1993 yılında evlendi ve çiftin birlikte beş çocuğu var.

Alex Karev neden ayrıldı?

var için iyi bir zaman yok 15 yıldır hayatımın çoğunu tanımlayan bir diziye ve karaktere veda edin. Ancak bir süredir oyunculuk rollerimi ve kariyer seçimlerimi çeşitlendirmeyi umuyordum.

Cristina Yang'ın boyu kaçtır?

6 Cristina Yang - Sandra Oh 5'5'

Şu anda Killing Eve'de baş karakter - Eve Polastri olarak - şu anda The Chair ve Invincible gibi çalışmalarda bulunan diğer TV projelerinde rol alıyor. 2005-2014 yılları arasında Grey's Anatomy'de Cristina Yang'ı oynadı ve saygın bir 5'5'de duruyor.

Meredith ve DeLuca çıkıyor mu?

Meredith Gray ve Andrew DeLuca, 'Grey's Anatomy' Sezon 17'de hala birlikteler mi? Meredith ve DeLuca, Grey's Anatomy'nin 15. Sezonunda bir araya geldi. . Çoğu çiftte olduğu gibi MerLuca da ilişkilerini ilerletti. Ve sonunda Meredith, DeLuca'ya aşık olduğunu fark etti.


Meredith, DeLuca'dan ayrıldı mı?

Hikayesine uygun bir son olarak, DeLuca havalanıyor Meredith'in (Ellen Pompeo) büyülü kumsalında ve gün batımına doğru yürümeden önce eski sevgilisiyle vedalaşabilir.

DeLuca ve Mer arasındaki yaş farkı nedir?

İkisi aslında asla romantik bir şekilde birlikte olmak istemediler ve işte buradayız. Tüm bunlara ek olarak, Meredith ve DeLuca arasında önemli bir yaş farkı var. 40-41 yaşlarında ve DeLuca 29 yaşlarında. . Bu 10 yıllık boşluk, çoğunlukla yaşlı erkeklerle çıkan Meredith için hapşırılacak bir şey değil.

Meredith, Maggie'den ne kadar büyük?

Meredith, inanamayarak, annesinin beş yaşındayken hamile kalacağını bileceğini söylüyor. Maggie ondan beş yaş küçük . Meredith, Maggie'nin yalan söyleyip söylemediğine veya haksız olup olmadığına karar vermek için Alex Karev ile birlikte çalışır. Onun doğru olduğunu keşfederler.

Amelia, Meredith'ten ne kadar büyük?

Meredith bir stajyer olarak 32 yaşında olsaydı, üçüncü yılında 34 yaşında olacaktı. iki yaş büyük Amelia'nın aynı zamanlarda olduğundan daha fazla.


Amelia mı yoksa Derek mi daha büyük?

Yani babası vurulduğunda Amelia'nın 5 yaşında olduğunu biliyoruz. Derek belli ki daha yaşlıydı. , ama bu gerçekleştiğinde onun tam yaşını bilmiyoruz. Derek'in 1966'da doğduğundan oldukça emin olduğum için, Amelia'nın yaşını bulmak için onun yaşını kullanabiliriz. ... Şovun bir yerinde Amelia ve Derek'in 7 yaş ayrı olması üzücü.

Cristina Yang'ın bebeği var mı?

Görünüşe göre Cristina hamile değil ve bebek sadece onun hayal gücünün bir ürünü. ... Bebeği Jo ve Stephanie bulsa da, Cristina onlardan devralır ve bebeğe Oscar adını verir. Cristina, Burke ile cinsel bir karşılaşmadan sonra ilk kez hamile kaldığında, hamileliğine fazla bağlı görünmüyordu.

Amelia'nın bebeğinin babası kim?

Bu resmi: Linc Amelia'nın bebeğinin babası. Onay, Linc'in Amelia'ya hamileliğinin biyolojik özelliklerinin artık onun için önemli olmadığını söylediğinde, Mars'ın sonunda gelir. Sensiz yaşamak istemiyorum, dedi Linc, Amelia'ya sağanak yağmurda kapısının önünde dururken.

Shonda Rhimes'ın değeri nedir?

Shonda Rhimes'ın tahmini net değeri var 135 milyon dolar . 'Grey's Anatomy'yi içeren Shondaland dizisinin başarısı, onu televizyonda tarihi bir figür haline getirdi ve milyonlarca dolarlık bir Netflix anlaşmasına yol açtı.


Ellen Pompeo 2020 bölüm başına ne kadar kazanıyor?

O yapar bölüm başına 575.000 $ , artı milyonlarda bir imza bonusu ve muhtemelen ek 6 milyon ila 7 milyon ABD Doları tutarında olacak arka uç noktaları.

Ellen Pompeo'nun değeri ne kadar?

Çoğu insan Ellen Pompeo'yu ABC'nin en uzun soluklu senaryolu primetime şovu Grey's Anatomy'de Dr. Meredith Gray olarak tanıyor. Ancak birçok insan Ellen Pompeo'nun net değerinin toplamını bilmiyor olabilir. 80 milyon dolar , Ünlü Net Değerine göre.

Meredith, DeLuca ile evlenir mi?

Meredith Gray ve Andrew DeLuca, Sezon 15'te bir araya geldi

Sezon 15'te onu takip ediyor ve sonunda Atticus Link Lincoln yerine onu seçtiğinde bir araya geliyorlar. Meredith ve DeLuca arasındaki ilişki, Sezon 15 finalinde doruğa ulaşır.