Yabancılar için cesurca ne anlama geliyor?

Bu, uzmanlarımızın zaman zaman aldığı bir sorudur. Şimdi, ilgilenen herkes için eksiksiz bir ayrıntılı açıklama ve cevabımız var!

Sordu: Rhianna Kuhn
Puan: 5/5(36 oy)

cesurca. içinde kahramanca veya cesur bir şekilde . komplike . dünyevi bilgiye ve inceliğe sahip olmak .

Cesur yabancılarda nasıl kullanılır?

cesur 1 elbise veya tarzda gösterişli ve canlı 2 görkemli; heybetli 3 cesur ve asil; yüksek ruhlu ve cesur. S. E. Hinton'ın The Outsiders adlı kitabında, Ponyboy, Johnny ve Dally, adım atmaktan ve insanlara yardım etmekten korkmadıkları için kahramanlar olarak tanımlanabilirler.

Yabancılarda yiğit kelimesi nerede?

cesur ( p. 67 veya 76, ayrıca s. 134 veya 158 )tanım: Kitaptaki cümle: İddiaya girerim havalı yaşlı adamlardı,' dedi gözleri parlayarak, onların cesur oldukları için kesin ölüme gittiklerini anlatan kısmı okuduktan sonra.

yiğitçe kelimesi ne anlama gelir?

1: elbise veya yatakta gösterişli: akıllı. 2a: görkemli , görkemli bir cesur gemi. b : düşmana karşı cesur, cesur, cesur çabalar. c : asilce şövalye ve çoğu zaman kendini feda eden. 3: özellikle bayanlara karşı kibar ve özenli.

Yabancılar için yalvarmak ne anlama geliyor?

yalvarmak . ciddiyetle ve acilen yalvarmak veya istemek . Yalvarırcasına Johnny'ye baktım. Sayfa 72. kaçın.

Gallantly Anlamı : Gallantly'nin tanımı

35 ilgili soru bulundu

Neden altın hiçbir şey yabancılarda kalamaz?

Şiirdeki bir satırda, Altın hiçbir şey kalamaz, yani tüm güzel şeylerin bir sonu olmalı . Romanın sonunda çocuklar, hayatın sert gerçeklerinden sonsuza kadar lekesiz kalamayacaklarına inanarak bu fikri genç masumiyete uygularlar. Burada Johnny, Ponyboy'u altın ya da masum kalmaya çağırıyor.

Savvy gerçek bir kelime mi?

' anlamına gelen anlayışlı isme aşina olabilirsiniz. pratik bilgi ' ('politik anlayışlı' olduğu gibi) ve sıfat kullanımı ('bilgili bir yatırımcı'da olduğu gibi). ... Hem isim hem de fiil 1785 civarında kullanılmaya başlandı.

Diabolik ne anlama geliyor?

şeytanın özelliklerine sahip olmak ; şeytani; şeytani; aşırı derecede kötü: şeytani bir komplo.

Sıradan mı, Onery mi?

Sıfatlar olarak ornery ve ornery arasındaki fark oneri

ornery (appalachian) huysuz, inatçı, nahoş iken onery (biz|özellikle|güney bizde).

Bir kadın cesur olabilir mi?

Hala bu şekilde kullanılabilir, ancak daha sık her türlü cesaret ve bir kadının cesaretini bir erkeğinki kadar yiğitçe tanımlamak da doğrudur.

Yabancılarda sıçan yarışı ne anlama geliyor?

Bir sıçan yarışı bir sürekli rekabet içinde zenginlik ve sosyal statü peşinde koşan insanlar için deyim . ... Cherry Valance, Ponyboy'a fare yarışının yorucu olduğunu ve arkadaşlarına karşı yarışmaktan bıktığını açıklar.

Randy neden Ponyboy'u ziyaret ediyor?

Randy, Ponyboy'u ziyarete geldi. karşılıklı anlayışları olduğu için hastayken . Birbirleriyle ilişki kurabilirler. Randy, Ponyboy'a mahkemeye gideceklerini ve mahkemede dürüst olacağını söyler. ... Ponyboy, Bob'u Johnny'nin bir katil olarak bilinmesini istemediği için öldürdüğünü söylüyor.

Uzak durmak bir kelime midir?

Aloofness bir isim anlamıdır uzak, uzak veya geri çekilme durumu . Uzak duran biri utangaç olabilir veya gerçekten insanların etrafında olmak istemiyor olabilir. Aloofness, aslen bir denizcilik terimi olan aloof sıfatından gelir.

Dally neden boş bir silah taşıyor?

Dally neden boş bir silah taşıyor? Socs'u korkutmak için, socs, arkadaşları öldürüldüğünden beri düşmanca ve öfkelidir. .

Darry hastanede neden ağlıyordu?

Pony, Darry'nin ağladığını görene kadar aşk çünkü kardeşi bir aydınlanma anını tetikler: 'O anda Soda, Dally ve Two-Bit'in bana anlatmaya çalıştığı şey ortaya çıktı.' Şimdi Pony, Darry'nin yeni koruyucu ve koruyucu rolü için çok çabaladığını anlıyor.

Ponyboy yangını kimin çıkardığını düşünüyor?

Ponyboy sanıyor ve Johnny yangını sigara izmaritiyle çıkarmış olmalı, bu yüzden çocuklar yangını incelemek için arabadan atladılar.

Ornery yaramazlık anlamına mı geliyor?

Esasen, insanlar ornery kelimesini bir bağlamda kullanırlar. yaramaz veya yaramaz ya da eğlenceli bir kışkırtıcı gibi. ... Huysuz, huysuz, huysuz veya huysuz anlamına gelir (ukalalık başka bir kelime). Onlar, sanki başkalarının yanında hoş olmaktan acizlermiş gibi, onlardan hoşlanmamanızı sağlamak için aktif olarak çalışan türden insanlardır.

Onerier ne demek

ONERIER'in tanımı:

ONERY, inatçı ve kötü ruhlu [sıf]

Oryantal kelimesi nerelerde kullanılır?

Sık sık inatçı hayvanları tanımlamak için kullanılır . Ornery kelimesi ilk olarak Amerika Birleşik Devletleri'nde on dokuzuncu yüzyılın başlangıcından sonra sıradan kelimesinin bir çeşidi olarak ortaya çıktı. Başlangıçta, ornery çirkin veya sade bir şeyi tanımladı. 1800'lerin ortalarında bu terim huysuz veya huysuz anlamına geliyordu.

Diabolik sevenler neden bu kadar popüler?

bu karakterler Diabolik Lovers'ın bu kadar popüler olmasının ana nedenidir. Hatta Otomate Partisi'nde birçok kez öne çıkan bir başlık oldu. Sevdiğiniz bir karakter bulduğunuzda sizi kesinlikle serinin içine çekeceğine inanıyorum.

konfabulasyon ne demek?

Konfabulasyon, uydurulmuş hikayelerin bellekteki boşlukları doldurduğu çeşitli bellek bozukluklarının bir belirtisidir. ... Bu yüzden konfabulasyon genellikle şöyle tanımlanır: dürüstçe yalan söylemek . Konfabulasyonu olan biri, daha yüksek akıl yürütmelerini etkileyen hafıza kaybına sahiptir.

Yui vampir olur mu?

Haunted Dark Bridal'daki Kanato sonlarından birinde, Yui, Kanato tarafından vampire dönüştürülür. . ... Mangada ve ikinci oyunda DAHA FAZLA KAN, babası Seiji, Yui'den gelen belirli bir kokuyu yakalar ve onu öldürmeye çalışır ve onun ölü olduğuna ve bir vampirin onun ölü derisini giydiğine inanır.

savvy ne için kısa?

Savvy ismi, öncelikle Akıllı anlamına gelen Amerikan kökenli bir kadın adıdır. Ayrıca kısa Savannah'ın formu .

Savvy bir iltifat mı?

Birini iş konusunda bilgili olarak tanımlamak, nadir iltifat nadiren kendimize ödediğimiz. ... Yani birini iş konusunda bilgili olarak tanımladığımızda bu gerçekten de bir iltifattır.

Kaptan Jack Sparrow neden anlayışlı diyor?

Jack Sparrow'un korsan kariyeri boyunca bu kelimeyi kullandığı biliniyordu. anlayışlı 'bilgelik' veya 'anlayış' ile eşanlamlı olarak kullanılan bir terim . ... Bu kelime Jack Sparrow tarafından genellikle bir soru olarak kullanılmıştı ve bu kelimenin hangi bağlamda 'Anladın?' anlamına geldiği düşünülüyordu. veya 'Anladın mı?'