Cephe nier kopyası nerede?

Bu, uzmanlarımızın zaman zaman aldığı bir sorudur. Şimdi, ilgilenen herkes için eksiksiz bir ayrıntılı açıklama ve cevabımız var!

Sordu: Ernestina Herzog
Puan: 4.1/5(63 oy)

Cephe, NieR Replicant'ta bir konumdur. Bu bir büyük çöl şehri birçok kuralı üzerine inşa edilmiştir. Cephe Kralı ve Maskeli Halkın evi tarafından yönetiliyor.

NieR Replicant'ta Facade'e nasıl ulaşırsınız?

Cephe korkutucu bir labirent gibi görünebilir, ama aslında değil. ihtiyacın var şehrin uzak ucundaki kralın evinin kapısına ulaşmak için . Sadece kasabanın kenarı boyunca koşun ve diğer tarafa geçmek için yarı yolda bataklığın üzerinden atlayın. Kapıya ulaştığınızda, şehir girişine dönmek için evet'i seçin.

Cephe NieR otomatlarında mı?

Çöl Bölgesi NieR:Automata'da, bir zamanlar orada yaşayanların giyim geleneklerini takip eden bir grup makinenin yaşadığı Facade'in kalıntıları olduğu ortaya çıkıyor.

Cephe eşya mağazası nerede?

Garip Şeyler Mağazası bulunan küçük bir dükkan cephe girişine yakın .

Cephe haritasına nasıl ulaşabilirim?

Cephe Konumu

Cephe Haritası satın alınabilir Cephedeki Eşya Mağazasından 500 altın NieR hikayede Facade'e geçtikten sonra.

NieR Replicant - Hadi Oynayalım Bölüm 12: Cephe

19 ilgili soru bulundu

Nier Replicant'ta haritaları nereden satın alabilirim?

Nier Replicant'ta Haritalar Nasıl Gidilir? Haritalar şuradan satın alınabilir: Her kasabadaki Eşya Dükkanı . Her kasabanın Eşya Satıcısı, haritayı her zaman ilgili kasabaya satacak, ancak stokta yakınlardaki diğer bölgelerin haritaları da olacak.

İnsanlar cephe kopyaları mı?

Nier Replicant'ta Facade, insanların yaşadığı genişleyen bir çölde bulunan bir şehirdir. Maskeli İnsanlar , Cephe Kralı'na sadık tebaa ve binlerce kanuna göre yaşayan bir halk.

Kaybolan kıskançlığın rengi neydi?

Kaybedilen kıskançlığın rengi kızın gözlerinin rengidir, bu yüzden bu ayrıntıya dikkat edin ve metni atlamayın. Deneyimlerimize göre, cevap şöyle görünüyor: en yeşil zaman, ancak sonraki oyunlarda değişebilir, bu yüzden mümkün olduğunda atlamamaya çalışın.

Kaine neden böyle giyiniyor?

Çocukluğunda interseks olduğu için maruz kaldığı tacize tepki olarak kadınsı özellikleri vurgulayan giysilerden hoşlanmak .

Kaine bir kız mı?

Kaine interseks kadın fikrini söylemekten korkmayan, nasıl hissediyorsa öyle giyinen ve kendini ifade etmek için renkli bir dil kullanan. Kaine, aynı zamanda insanlık arasında dışlanmış olan genç Emil'i teselli eden bir tür karakterdir.

Cephe hangi dildir?

Cephe'nin İngilizce'ye M.Ö. Kaba Latince yüz , yüz anlamına gelir. Yol boyunca hem facia olarak İtalyanca'dan hem de cephe olarak Fransızca'dan geçti.

Grimoire Weiss ne oldu?

7 Ona Ne Olduğu Açık Değil

Nier Replicant'ın Sonunda, Grimoire Weiss, Shadowlord'u dizginlemek için tüm gücünü kullanmaya karar verdiğinde fiziksel formunu kaybeder. . Nier'in Gestalt benliğine karşı bir şansının olmasının ve görünüşe göre Weiss'in fiziksel formunu kaybetmesine neden olmasının tek yolu buydu.

Nier Replicant kum fırtınasından nasıl kurtulursunuz?

Neyse ki, bu konuda yardımcı olabilecek bir öğe var - Kraliyet Pusulası . Bu eşya, onu alır almaz kum fırtınasında sorunsuz bir şekilde gezinmenizi sağlar. Aslında onu kullanmak için hiçbir şey yapmanıza gerek yok, kum fırtınasının içinden geçer geçmez yürüyebilirsiniz.

Nier Gestalt'ın kaç sonu var?

Var dört son NieR RepliCant ve NieR Gestalt'ta (NIER), yeniden yapımında beş, her biri aşamalı olarak gerçek sonu gösteriyor. Hikayenin tam bir görünümünü elde etmek için tüm sonlar görülmelidir.

Nier'de günlükleri nereden alıyorsunuz?

Günlükler şuradan satın alınabilir: Nier'in köyündeki Material Shop NPC'si .

Nier Replicant ne kadar sürer?

Nier Replicant, birden fazla oyunu teşvik eden bir oyundur — birden fazla son sunar, ancak oyunu yalnızca bir kez tamamlamakla ilgileniyorsanız ve yalnızca ilk sonu görmekten memnunsanız, şuna bakıyorsunuz: yaklaşık 19.5 saat .

Gücün gözü Nier nerede?

Gücün Gözü görünüşe göre şurada bulunabilir: Kayıp Tapınağın çatısı . Taşı müşteriye verdin.

Replikanların bebekleri Nier olabilir mi?

'Replikant' terimi aslında bilim kurgu filmi Blade Runner'dan geldi. Yönetmen Taro Yoko, 'Çoğalamasalar bile, Replikanların hala cinsel dürtüleri var. kopyacılar bunun farkında değil kavramları olmadığı için bebek sahibi olamazlar normal doğum neye benziyor.

Nier Replicant 2B'ye sahip olacak mı?

Yaklaşan aksiyon RPG NieR Replicant için ücretsiz bir DLC paketi Microsoft Store'a sızdırıldı (her zamanki gibi!). '4 YoRHa' başlıklı eklenti, NieR: Automata'dan dört kostüm ve dört silah içeriyor. Daha spesifik olarak, bir içerir 2B kostüm Kaine için ve ana karakter için bir 9S kostümü.

Emil bir kopya mı?

8 Nier Evreninde Kalan Son İnsan

Bu doğru, en az insan görünen karakter aslında var olan son karakterdir. Üzerinde yapılan deneyler sayesinde Emil ölümsüz yani onun kopyalayıcı ve Gestalt'ın asla ayrılması gerekmedi.

Haritalar Nier Replicant satın almalı mıyım?

Bazen bu haritaları hikayenin veya yan görevin bir parçası olarak alırsınız. Daha sık ihtiyacınız onları bir Item Shop'tan satın almak için . Nispeten ucuzlar, bu yüzden yeni bir şehre her geldiğinizde onları ilk satın alımınız yapın. Sizi kurtaracakları yön bulma baş ağrısı buna çok değer.

Nier Replicant haritalarını nasıl kullanırım?

Ne zaman yeni bir tane girsen, sadece git onların eşya dükkanına . Eşya dükkanına girdikten sonra, belirli şehir haritasını bulana kadar listede aşağı inin. Her harita size 500 altın tutar. Satın aldıktan sonra, etrafta dolaşmanıza yardımcı olacak haritaya erişebileceksiniz.

Nier'de buğday nasıl bulunur?

Buğday elde etmenin en kolay yolu, kendi köyünüzdeki Bakkaldan satın alın . Fiyatı 500 Altın ve görev için 10 Altın gerekiyor, yani ihtiyacınız olduğu kadar satın almak için 5000 Altına ihtiyacınız olacak.