Cassandra, Heartland 9. sezonda hamile mi?

Bu, uzmanlarımızın zaman zaman aldığı bir sorudur. Şimdi, ilgilenen herkes için eksiksiz bir ayrıntılı açıklama ve cevabımız var!

Sordu: Alexandrea Macejkovic DVM
Puan: 4.8/5(12 oy)

Bunun ne kadar önemli olduğuna her izleyici karar verecek. Ve Cassandra yanlış bir hamilelik okuması yaptı; o asla hamile değildi .

Cassandra Heartland'e hamile mi?

Heartland'in 12. Sezonu boyunca doğurganlıkla mücadele ettikten sonra, Cassandra 13. Sezonda hamile kalır . 14. Sezonda Cassandra'nın bir erkek bebek doğurduğunu öğreniyoruz. Caleb ve Cassandra'nın bebeği Carson'ı ilk olarak Sezon 14 Bölüm 6 Yeni Normal'de görüyoruz.

Cassandra ve Caleb'in Heartland'de bir bebeği var mı?

Caleb teklif eder ve Cassandra evet diyor . 10. sezonun sonunda evlenirler. 13. Sezon bölümünde The Art of Trust'ta Cassandra, Caleb'e, çiftin Sezon 12'de doğurganlık sorunları yaşamasından sonra hamile olduğunu açıklar.

Jade Heartland'de hamile mi?

Georgie ile tatlı bir andan ve Tim'le babalık bir andan sonra Jade gitti. Heartland'de Jade'i oynayan Madison Cheeatow'u artık bildiğimize göre, gerçek hayatta hamile , bu karar gerçekten mantıklı. Özellikle de konu Jade'e karakterine uygun bir evrim vermek olduğunda.

Heartland Amys'deki bebek gerçek bebek mi?

Ruby ve Emmanuella Spencer CBC'nin Heartland dizisinde 'Lyndy' rolünü paylaşan 4 yaşındaki tek yumurta ikizleri. Kızlar sete gitmeyi ve tüm dost yüzleri görmeyi, saçlarını ve makyajlarını (çoğunlukla losyon ve güneş kremi) yaptırmayı ve kameraların önünde 'inandır' oynamayı kesinlikle çok seviyorlar.

•Amy Hamilelik Anları•

25 ilgili soru bulundu

Ty ve Amy boşanıyor mu?

Bu hikaye Heartland 8. sezonda başladı ve 9. sezon boyunca sürdü, ayrılıkla uğraştılar, kızlarına bunu anlattılar ve sonunda boşanmaya karar verdiler. Resmi olarak doğruladı aslında şimdi boşandılar .

Ty neden Heartland'den silindi?

Wardle, 2007'den beri CBC'nin Heartland dizisinde Ty Borden'ı oynuyor. 14 yıl sonra, diğer ilgi alanlarını keşfetmek için gösteriden uzaklaşmaya karar verdi. O bildirildi oyunculuktan kişisel projelere daha fazla zaman ayırmanın zamanının geldiğini hissetti . Bu kararı hafife almadım.

Amy, Heartland'de hamile olduğunu hangi bölümde öğreniyor?

başlıklı bölümde Araçta bebek var , Amy ve Ty dördüncü nesil bebek Lindy'yi doğurur. Ty, bir telefon uygulamasının tavsiyesi lehine, kendisinden önceki üç neslin tavsiyelerini görmezden gelmeye karar verir.

Jade Heartland Tim'in kızı mı?

Jade, Heartland'de Tim'in kızı değil . Jade'in ebeveynleri boşandı ve Heartland'e gelmeden önce annesi Dr. Tricia Verani ile Toronto'da yaşıyordu. Tim ve Jade'in annesi 7. sezonda kısa bir süreliğine çıkıyor.


Tim Heartland'de evlenir mi?

Romantik. Tim ve Marion evlendi , devrede buluştular.

Mitch ve Lou evlenir mi?

Daha sonra, 9. sezonda Lou'nun nişanını ve alyanslarını Peter'ın dairesinin tezgahında bıraktığını görmemize rağmen, ikisi arasında da birkaç umutlu an vardı. ... Özellikle, çünkü 12. sezonun sonunda Lou ve Mitch sonunda bir araya geldi .

Ashley Heartland'e geri döner mi?

Birkaç mevsim yokluğundan sonra, 7. sezon 10. bölüm Darkness and Light'ta son kez geri dönüyor . Ashley Stanton, şovda ilk kez 1. sezon 1. bölüm Coming Home'da göründü.

Lou Heartland'de kiminle evlenir?

Lou ayrıca çiftlik veterineri Scott Cardinal ile çıkmaya başlar, ancak daha sonra ayrılırlar. Serinin ilerleyen saatlerinde Lisa, Lou'yu Peter , bir petrolcü ve sonunda, Lou ve Peter evlenir, kızları Katie'ye sahip olurlar ve daha sonra resmi olarak başka bir kızı Georgie'yi evlat edinirler.


Lou, Heartland'de Mitch ile evlenir mi?

İlk önce Peter ile evlendi ve ondan iki kızı oldu, Katie ve evlat edinilen Georgie. Daha sonra çift boşandı ve Lou çıkmaya başladı, Mitch. Heartland Lou ve Mitch'i beklerken evlenmek , Sezon 14'ün sonunda, Lou'nun Peter'a karşı süregelen hisleri nedeniyle çift ayrıldı.

Katie, gerçek hayatta gerçekten Lou'nun kızı mı?

Katie, Heartland Lou'nun gerçek kızı mı? Katie Fleming Morris, Lou ve Peter'ın Heartland'deki tek biyolojik kızıdır. . ... Aslında Heartland'de Lou'yu oynayan Michelle Morgan, gerçek hayatta hamileydi ve 4. sezonun çekimleri sırasında ilk çocuğunu bekliyordu.

Heartland'deki Caleb kilo verdi mi?

American Idol yarışmacısı Caleb Lee Hutchinson Pazartesi gecesi yayınlanan bölümde açıkladı. 70 kilo verdi. Ağustos ayında programa ilk kez katıldığından beri - ve sosyal medya ağının kredinin bir kısmını aldığını söyledi.

Georgie, Heartland Sezon 14'te kiminle çıkıyor?

Quinn ve Georgie Heartland Sezon 14'te hala birlikteler. Quinn, Georgie'nin atlama atlama koçu olduğu için, yarışmalar için antrenman yapmak ve Georgie'yi Olimpiyat rüyasına yaklaştırmak için çok zaman harcıyorlar. Önümüzdeki sezonlarda bu ilişkiden neler çıkacağını görmek ilginç olacak.


Amy Heartland'de kaç yaşında?

Amber Marshall (önceki değeri) 18 yaşında Heartland'de Amy Fleming olarak rol aldığı zaman.

Quinn ve Georgie bir araya geliyor mu?

O ve Quinn var ilişkilerine devam etti ve onun teşvikiyle Georgie, Lou'nun endişelerine rağmen Florida'daki devasa aile çiftliğinde antrenman yapma planlarıyla Olimpiyat rüyasını yeniden ziyaret etmeye karar verdi.

Ty Heartland'de nasıl hastalanır?

Graham Wardle'ın veteriner karakteri Ty Borden, CBC aile dramasının Pazar günkü 14. sezon galasında kan pıhtısından öldü. Geçen sezonun finalinde, Ty kurşun yarası aldı İyileşmiş gibi görünüyordu, ancak bazı hayranlar hala onun kaderini merak ediyorlardı.

Heartland'den Amy kör mü oluyor?

Amy'nin hayatındaki bir diğer zor zaman, Yedinci sezonda geçici olarak kör oldu . Bir aktör olarak benim için kör oynamanın gerçekten zor olduğunu biliyorum.


Ty Borden Heartland'de öldü mü?

Ancak 14. Sezonun başında hayranlar şok oldu. Ty öldürüldü . O ve Amy, 13. Sezonun sonunda vurulmuştu ve ikisi de iyileşmiş gibi görünürken, veteriner Ty komplikasyonlardan muzdaripti: 14. sezonun ilk bölümünde hayatını bir kan pıhtısı aldı.

Lindy, Heartland Amy'nin gerçek kızı mı?

Hayır, Amy 'Heartland' programında ikizlere hamile değildi. Ancak Lyndy Marion'un 'Heartland'deki rolü 4 yaşındaki tek yumurta ikizleri tarafından oynanır, Ruby ve Emmanuella Spencer . Rol ikiz kız kardeşler arasında paylaşılır. Bebekliklerinden beri 'Heartland'in bir parçası oldular.

Peter, Lou'yu aldatıyor mu?

Bu hikaye Heartland 8. sezonda başladı ve 9. sezon boyunca sürdü, ayrılıkla uğraştılar, kızlarına bunu anlattılar ve sonunda boşanmaya karar verdiler. ... Orada anne ve kızı (Lou ve Georgie) bulundu Peter'ın Lou'yu aldattığını .