Carfax raporları ücretsiz mi?

Bu, uzmanlarımızın zaman zaman aldığı bir sorudur. Şimdi, ilgilenen herkes için eksiksiz bir ayrıntılı açıklama ve cevabımız var!

Sordu: Carmelo Tepesi
Puan: 4.2/5(4 oy)

Bir CARFAX Raporu satın almak veya bayiden bir tane isteyebilirsiniz. Birçok bayi web sitesinde ücretsiz bir CARFAX raporu da mevcuttur. . ... Bir bağlantı yoksa, bayi ile iletişime geçin ve CARFAX Raporunu isteyin. Ücretsiz CARFAX Raporları, bölgenizdeki birçok araba bayisinde mevcuttur.

Carfax raporunun maliyeti nedir?

Ücreti ne kadar? Bireysel araç geçmişi raporları veya sınırlı bir süre için, genellikle alışveriş yapmak ve kullanılmış bir araba satın almak için geçen hafta sayısı için bir abonelik satın alabilirsiniz. Carfax ücretleri Tek bir rapor için 39,99 ABD doları veya 54,99 ABD doları karşılığında 60 gün boyunca sınırsız sayıda rapor alırsınız.

Ücret ödemeden nasıl ücretsiz Carfax raporu alabilirim?

Ücretsiz Carfax Raporu Alma Yolları

  1. Listelenen her arabanın ücretsiz bir araç geçmişine sahip olduğu Carfax kullanılmış araba listeleme sitesinde alışveriş yapın.
  2. Bazı kullanılmış arabalar için ücretsiz Carfax sunabilen Cars.com ve AutoTrader gibi çevrimiçi araba listeleme sitelerini ziyaret edin.
  3. Bayinin web sitesini ziyaret edin ve Carfax geçmişlerine bağlantılar arayın.

Bir arabanın geçmişini ücretsiz olarak nasıl kontrol edebilirim?

bir alabilirsiniz Ulusal Sigorta Suç Bürosunda (NICB), VehicleHistory.com'da veya iSeeCars.com/VIN'de ücretsiz VIN kontrolü . Sadece arabanızın rakamlarını girin ve bu siteler VIN aramasını yapacak ve size araç hakkında bilgi verecektir.

Carfax'ı kullanmak ücretsiz mi?

kullanma CARFAX Kullanılmış Araba Listeleri, ücretsiz ve eksiksiz bir CARFAX Raporu almanın tek yoludur . Kazasız olduğu bildirilen, yalnızca bir sahibi olan ve daha fazlasını bulmak için CARFAX verilerinden de yararlanabilirsiniz.

Carfax'tan Daha İyi HERHANGİ BİR Araba için ÜCRETSİZ VIN KONTROLÜ Otomatik Raporu alın

43 ilgili soru bulundu

AutoCheck, CARFAX kadar iyi mi?

AutoCheck ve CarFax arasındaki en önemli fark şudur: AutoCheck, müzayede arabalarını takip etmede çok daha iyi , CarFax ise açık artırmalarda arabaları etkili bir şekilde takip edememesiyle bilinir. Bu engel, CarFax'ı çok daha az kullanışlı hale getirir, çünkü birçok kullanılmış araba, tarihinin bir noktasında açık artırmaya çıkarılmıştır.

En iyi ücretsiz VIN kontrol sitesi hangisidir?

VIN numaralarını ücretsiz aramak için en iyi 10 VIN kod çözücüsü

  • Otomatik kontrol.
  • Araba Dikey.
  • EpicVIN.
  • Tampon.
  • ClearVin.
  • Cebia.
  • VinFreeCheck.
  • OtoDNA.

Carfax'a ücretsiz bir alternatif var mı?

gibi şirketler VINcheck.info ve AutoCheck ayrıca araç geçmişi bilgilerini de sağlar. ... VINcheck.info, araç geçmişi raporlarını, Carfax ve rakiplerinden gelen raporlara ücretsiz alternatifler olarak tanıtmaktadır. AutoCheck, yalnızca bir otomobilin geçmişini derecelendiren iki veya üç basamaklı ücretsiz bir araç geçmişi puanı sunar.

Bir Carfax raporu buna değer mi?

En pahalı hizmet olmasına rağmen, Carfax raporu, diğer tüm araç geçmişi raporları için bir ölçüttür. ... Bizim görüşümüz: Carfax pahalı ama buna değer , en detaylı ve kullanıcı dostu raporlara sahip olduğu için. Birçokları için temiz bir Carfax raporu, iyi bir kullanılmış araba almanın ilk adımıdır.

CarMax kaza yapmış arabaları satıyor mu?

Ancak şuna dikkat etmek gerekir ki, raporlara göre, CarMax kaza yapmış hiçbir aracı satmaz. . Başka bir rapor, CarMax'ın hemen hemen her koşulda bir araç alacağını gösteriyor. Bu, sel, çerçeve, kapsamlı ve kaporta hasarı olan arabaları içerir.

VINwiki ücretsiz mi?

VINwiki uygulamayı indirmek tamamen ücretsizdir ve sonuna kadar kullanın.

Sınırsız CARFAX'ı nasıl edinebilirim?

29,99 ABD Doları karşılığında tek bir CARFAX raporu satın alabilir veya 34,99 ABD Doları karşılığında 10 rapordan oluşan toplu bir anlaşma veya 39,99 $ için sınırsız rapor . Hangi paketi seçerseniz seçin, satın aldığınız hizmeti kullanmak için 30 gününüz vardır. Araç geçmişi raporları için başvurabileceğiniz tek yer CARFAX değildir.

CARFAX raporunu ne kadar hızlı alabilirim?

CARFAX Araç Geçmişi Raporları, 1981 veya sonrasındaki tüm kullanılmış arabalarda ve hafif kamyonlarda mevcuttur. 17 karakterlik benzersiz araç kimlik numarasını (VIN) kullanarak, bir CARFAX Raporu anında 26 milyardan fazla kayıttan oluşan veritabanımızdan üretilmiştir.

CARFAX raporları neden bu kadar pahalı?

Ayrıca arabanın nerede tamir edildiğini ve onarımları yapmak için neler yapıldığını da görebilmelisiniz. Etraflı, Carfax'ın sağladığı ayrıntı düzeyi bu kadar pahalı olmasının önemli bir nedenidir. Fiyatlandırma, bilgilerin doğru, ayrıntılı ve en çok ihtiyacı olanlara net bir şekilde sunulmasını sağlamaya yardımcı olur.

Tüm kazalar CARFAX'a bildiriliyor mu?

CARFAX'a bir kaza bildirilmişse, bu CARFAX Araç Geçmişi Raporuna dahil edilecektir. ... Yine de, çoğu hiç rapor edilmediği için tüm kazaları yaşamıyoruz veya yalnızca CARFAX'ın erişimi olmayan bir kaynağa bildirilmiş olabilir.

CARFAX sahte olabilir mi?

Bayi size güncel olmayan bir Carfax raporu sağlayabilir. ... Bayi, aracın başlığının temiz görünmesi için Carfax raporunu değiştirebilir . Carfax raporundaki yanlışlıklardan bayi sorumlu tutulamaz; ancak, bilgilerin yanlış olduğuna inanmak için nedenleri olabilir.

Neden bir araba için asla nakit ödememelisin?

Tasarrufunuzun büyük bir kısmını bir araba satın almaya yatırırsanız, bu, bir tasarruf hesabına, para piyasasına veya size faiz kazandırabilecek diğer yatırım araçlarına gitmeyen paradır. ... Bir araba için nakit ödeme yapmanın ikinci sakıncası, acil durumunuzu tüketme olasılığıdır. fon, sermaye .

CARFAX'tan daha iyi bir şey var mı?

AutoCheck ve CarFax arasındaki en önemli fark şudur: AutoCheck, müzayede arabalarını takip etmede çok daha iyi , CarFax ise açık artırmalarda arabaları etkili bir şekilde takip edememesiyle bilinir. ... Bu, AutoCheck raporlarının kullanılmış araba lotları için sağladığı doğruluğun yanına başka hiçbir raporun gelemeyeceği anlamına gelir.

CARFAX'tan daha ucuz bir şey var mı?

VinCheck.Bilgi Carfax Araç Geçmişi Raporlarına Maliyetsiz Alternatif Sunar. Paylaşın: VinCheck.Info, Carfax ve rakiplerinden alınan ücretli bir VIN kontrolüne alternatif olarak tüketicilere ücretsiz olarak araç geçmişi raporları sunuyor. ... Carfax'ın raporları en popüler ama aynı zamanda en pahalı raporlar.

EpicVIN, CARFAX kadar iyi mi?

EpicVIN (şimdiki değeri) bir CARFAX alternatifi NMVTIS onaylı (Ulusal Motorlu Araç Unvan Bilgi Sistemi) veri sağlayıcısı olduğundan, raporu daha güvenilir hale getirir. Ayrıca, oldukça uygun maliyetli bir alternatiftir. ... EpicVIN ayrıca copart.com kullanıcıları için değerli ve güvenilir bir araç geçmişi raporları kaynağıdır.

En iyi vin çek web sitesi hangisidir?

En İyi VIN Kontrol Web Sitesini Seçin

  • AutoCheck.com.tr Bu web sitesi hem KBB.com (Kelley Blue Book) hem de NadaGuides.com (Ulusal Otomobil Satıcıları Derneği) tarafından kullanılan web sitesidir. ...
  • CarFax.com. CarFax.com, araç geçmişi raporlarını almak için iyi bilinen bir başka sitedir. ...
  • edmunds.com.tr ...
  • DMV.org.

Araba servis geçmişimi çevrimiçi olarak kontrol edebilir miyim?

Araba servis geçmişi çevrimiçi: Şunları yapabilirsiniz: doğrudan araç üreticisi bayisiyle iletişime geçin ve servis geçmişini isteyin (eğer ana bayi arabayı koruduysa). Satıcı, satın alırken aracın dijital servis geçmişi kayıtlarının belirgin olarak saklanmasını isteyebilir.

Vin check-up yasal mı?

vincheck.info bir aldatmaca mı yoksa yasal bir şirket mi? Cevap: Bu yasal . Araç raporumu bedavaya aldım!

CARFAX raporunda ne çıkıyor?

Bir CARFAX raporu bir arabanın geçmişinin ayrıntılı bir muhasebesi . CARFAX bir aracın unvanını, kilometresini, önceki sahipliğini, kaza raporlarını raporlar ve aracın kişisel mi yoksa ticari bir araç mı olduğu gibi ne için kullanıldığını size söyleyebilir.

CARFAX'ta bildirilen hasar ne anlama geliyor?

Carfax Raporunuza baktığınızda ve gördüğünüzde, Kaza/Hasar Bildirilen Araç İşlevsel , bu, arabanın gerçekten bir kazaya karıştığı, ancak çekilmesine gerek olmadığı anlamına gelir.