Camlı dolaplar 2020'nin modası geçti mi?

Bu, uzmanlarımızın zaman zaman aldığı bir sorudur. Şimdi, ilgilenen herkes için eksiksiz bir ayrıntılı açıklama ve cevabımız var!

Sordu: Prof. Nico Kovacek
Puan: 4.3/5(50 oy)

Eskitilmiş ve camlı dolap kaplamaları, birçok ülke mutfağında bir armatürdür. Bu tarz kabine son on yılda popülerlik kazanırken, artık modası geçiyor . Bir dolap değişimi veya yeniden kaplama için kaplama seçerken, ister canlı boya renkleri ister temiz ahşap tonları olsun, daha modern görünümler seçin.

Camlı dolaplar tarihli mi?

Boyalı dolaplar söz konusu olduğunda camlı dolaplar en popüler görünüm değildir. ... Görünümü herkes beğenmese de, koyu Sherwin Williams sırlı bir dolap kapısı asla eski görünecek - daha büyük geleneksel tasarımın bir parçası olarak her zaman uygun görünecek.

2021'de mutfak dolaplarında trend nedir?

Kahve lekeli ahşap tonları 2021'de dolaplar için yeni trend. 2020'de açık bir trend, doğal ahşap kaplamaları renkli dolaplarla karıştırıyor. Bu nedir? Çoğu yeni mutfak, lekeli adalar, kirişler, mobilya ankastreleri ve davlumbazlarla kombinasyon görünümleri yapıyor.

2021 için hangi renk dolaplar var?

2021'e girerken, ahşap boyalı mutfak dolapları daha geleneksel mutfaklarda popüler olmaya devam edecek. ama insanlar mutfaklarına renk katarken daha cesur oluyorlar. Soğuk tonlu dolaplar bu yıl trendleri domine ediyor ve beyaz, gri, iki tonlu, mavi ve hatta yeşil dolaplar yükselişteler.

Parlak dolapların modası geçti mi?

Doğru tasarım ve renk ile parlak mutfak dolaplarınız mutfağınıza modern ve lüks bir hava katabilir. Parlak yüzeyler asla modası geçmez . 1970'lerde popüler olmaya başladılar ve bugün hala modern mutfağınıza uygun mutfak dolapları için en ideal seçenekler olmaya devam ediyorlar.

Beyaz Mutfakların Yapılması ve Yapılmaması Gerekenler | Nasıl Doğru Yapılır?

23 ilgili soru bulundu

Camlı dolaplar 2020'nin modası geçti mi?

Eskitilmiş ve camlı dolap kaplamaları, birçok ülke mutfağında bir armatürdür. Bu tarz kabine son on yılda popülerlik kazanırken, artık modası geçiyor . Bir dolap değişimi veya yeniden kaplama için kaplama seçerken, ister canlı boya renkleri ister temiz ahşap tonları olsun, daha modern görünümler seçin.

Parlak mutfaklar hala moda mı?

Parlak yüzeyler hala popüler olacak ancak mat yüzeyler de pazar payı almaya başlayacak.

Gray'in modası 2021'de mi çıkıyor?

Tek yapmanız gereken, havalı nötrlere olan aşkımızdan kesinlikle uzaklaştığımızı görmek için 2020 ve 2021 için Yılın Renklerine bakmak. ... Pantone soluk Ultimate'ı seçerken Gri 2021 Yılın Renklerinden biri olan ikinci rengidir, koyu sarı Aydınlatıcı, griden olabildiğince uzaktır.

Hangi renk mutfak dolabı en popüler?

Şimdiye kadar en popüler mutfak dolabı rengi beyaz . Yakın bile değil. 2009'dan beri tasarlanan 597.108 mutfak baz alındığında, %47.36'lık bir beyaz kaplamaya sahip.
...
Neden Beyaz?

  1. Psikolojik Fayda. ...
  2. Beyaz Mutfaklar Neredeyse Her İç Tasarım Tarzında Çalışır. ...
  3. Dolaplar Mutfak Renk Düzeninin Sadece Bir Parçasıdır.


Meşe Stil 2021'e Geri Dönüyor mu?

Yine de, meşe dolaplar şu anda geri dönüş yapmanın ortasında . Bunun birkaç olası nedeni vardır. Birincisi, ev sahipleri mutfaklarında sıcaklık ve özgünlük arıyorlar. Doğal ahşap tüm kutuları kontrol eder.

2021 için tezgah trendleri nelerdir?

2021 İçin En İyi Mutfak Tezgahı Trendlerimiz:

  • Kuvars.
  • Honlanmış Vs. Lehçe.
  • Kasap bloğu.
  • Çağdaş Beton.
  • Renk ve Kontrast.
  • Kalın Desenler.
  • Şelale Adaları.

Çiftlik evinin modası 2021'de mi çıkıyor?

Çiftlik evi tarzı 2021'de ortadan kalkmıyor , ama bir makyaj alıyor. Kır evi şık tasarımı, çiftlik evi dekorunu ve mobilyalarını temiz, taze renkler ve yüzeylerle bütünleştirir. Ahşap parçalardaki sıkıntılı görünüm yerine, renkli boyalı tasarım veya basit pürüzsüz ahşap kaplama seçenekleri bulacaksınız.

Ahşap dolaplar geri mi dönüyor?

Ahşap dolaplar her zaman bir mutfak için klasik bir seçimdir, ancak beyaz dolap son on yıldır popülerlik yarışmasını kazanıyor. Ama şimdi mutfak dekoru gibi görünüyor ahşap kaplamalara geri dönüyor . ...


Mutfak dolaplarımı perdahlamalı mıyım?

Camlama, yalnızca ışıkla var olamayacakları yerlerde gölgeler oluşturmaya yardımcı olur. Daha az dramatik cam eklemek, ayrıntılarınıza ince bir pop verir, böylece hiç kimse tasarımın bu küçük parçalarını kaçırmaz. Dolap cilası, bazen kaybolabilen ve boşlukta dümdüz düşen bir özelliğe hayat ve boyut kazandırır.

Beyaz mutfaklar 2020'de mi çıktı?

Beyaz Dolaplar

Mutfak dolaplarında zamansız beyaz 2020'de yola çıkıyor . Bunun yerine, derin maviler ve yeşiller, harika bir sıcak ruh hali yaratmak için sıcak bir seçimdir.

Zamansız mutfak nedir?

Zamansız Mutfak Tasarımı Nedir? Zamansız bir mutfak, standartlarınızı karşılayacak ve fonksiyon ve tasarımı korurken uzun yıllar dayanacak bir mutfaktır. Bir mutfakta bakılması gereken temel zamansız özellikler şunlardır: döşeme, tezgah üstü, dolaplar, donanım, backsplash ve düzen .

Beyaz mı yoksa koyu renk mutfak dolapları mı daha popüler?

Beyaz dolaplar en popüler renk iken , karanlık mutfak dolapları kendi tarzlarını sunuyor. Dramatik ve zarafetleriyle tanınan bu ürünler, modernden geleneksele bir dizi tasarımla çalışıyor. Karanlık mutfak dolabı fikirleri almakla ilgileniyorsanız, başka yere bakmayın.


Gri dolaplar çok mu moda?

Rağmen griler, geleneksel veya geleneksel mutfak tasarımları için çok moda değil , hala benzersiz özellikler sunuyorlar ve çağdaş mutfak dünyası söz konusu olduğunda kendi alanlarını koruyorlar.

2022'nin en popüler mutfak dolabı rengi nedir?

Klasik beyaz dolaplar

Beyaz mutfak dolapları için klasik bir renk seçeneğidir. Beyaz temizliği ve parlaklığı simgelemektedir ve uzun zamandır ev sahiplerinin gözdesi olmuştur. Beyaz mutfak dolaplarının şıklığı hiçbir zaman modası geçmeyecek ve 2022 ve sonrasında ev sahipleri arasında popüler olmaya devam edecek.

Grinin yerini hangi renk alıyor?

Soğuk griler yerini alıyor daha sıcak tonlar ve yumuşak beyazlar , diyor. Bu günlerde, Welsh'in müşterilerinin çoğu, mükemmel gri yerine mükemmel beyaz boya rengini seçmek için yardım arıyor.

2021 için In Color nedir?

Belirsiz ama umutlu bir geleceğe cesaret ederken, topraklama hepimizin ihtiyaç duyduğu bir şeydir. Bu nedenle, DULUX'un 2021 renginin cesur toprak ! Kahverengi bir tabana bir miktar sıcaklık katan dünyevi, zamansız bir renk. Çoğu nötr gibi, Brave Ground çok yönlüdür.


2021'in yeni renkleri neler?

Trend Tahmini: 2021 Yılın Renkleri ve Paletleri

  • Sherwin-Williams'ın Urbane Bronz. ...
  • Sherwin-Williams' Passionate tarafından HGTV Home. ...
  • Sherwin-Williams' Soluk Kayısı tarafından HGTV Home. ...
  • Behr'in Jojoba ve Broadway'i. ...
  • Behr's Kalahari Sunset ve Badem Wisp. ...
  • Valspar'ın Granit Tozu. ...
  • Valspar'ın Akçaağaç Yaprağı. ...
  • Graham & Brown'ın Dönemi.

Dolaplar parlak mı yoksa mat mı olmalı?

Süre parlak dolaplar iyi bir seçim gibi görünebilir, bu durumda tam tersi olduğunu söyleyelim. Parlak yüzey çok fazla ışık yansıtır, bu nedenle parmak izleri ve toz parçacıkları bu yüzeyde kolayca görülebilir. Yardımınızın sizden daha fazla çalışmasına izin vermeyi planlıyorsanız, mat kaplamalı dolapları tercih edin.

2020 mutfaklarında neler trend?

2020'de Mutlak Hükümdar Olan 17 Mutfak Trendi

  • Gümüş Uçlu Ampuller. Sheila Köprüleri. ...
  • Kontrast Tezgahlar. Allison Babcock. ...
  • Havalı renkler. Gianni Franchellucci'nin fotoğrafı. ...
  • Yüksek Performanslı Tezgahlar. Marco Ricca. ...
  • Donanma Değirmen. Michael Graydon ve Nikola Herriot. ...
  • Plaka Backsplash. ...
  • Renkli Mutfak Karosu. ...
  • Çift Adalar.

Tüm beyaz mutfakların modası geçti mi?

Süre tamamen beyaz mutfak muhtemelen asla modası geçmeyecek , 2021 için sizi eşit derecede mutlu edecek birçok yeni tasarım trendi var. Düşünün: Bazı renk patlamalarına sahip doğal unsurlar ve asla beklemeyeceğiniz renklerle karanlık tarafa bir ziyaret.