Calvin klein meydan okuyan reklamında kimler var?

Bu, uzmanlarımızın zaman zaman aldığı bir sorudur. Şimdi, ilgilenen herkes için eksiksiz bir ayrıntılı açıklama ve cevabımız var!

Sordu: Blaise Ledner
Puan: 4.2/5(30 oy)

Amerikan markasının yaklaşık 10 yıldır ilk erkek kokusu olan Calvin Klein Defy, risk alma ve kendine güvenme ruhunu kanalize ediyor. Ödüllü dokunarak aktör Richard Madden kokunun yüzü olarak kampanya, kokunun sınırları aşan değerlerine hitap ediyor.

Calvin Klein'ın meydan okuma reklamındaki adam kim?

Başrolde Calvin Klein Defy için bir kampanya resmi. İskoç aktör Richard Madden . Image Coty, Inc.'in izniyle LONDRA — Calvin Klein, yaklaşık 10 yıldır ilk bağımsız erkek parfümünü piyasaya sürüyor ve bu tepetaklak zamanlara uygun.

Yeni Calvin Klein modeli kim?

Manhattan'daki devasa bir Calvin Klein reklam panosunun önünde, Siyah transseksüel model, aktris ve aktivist Jari Jones, kendi sureti şehrin sokaklarına bakarken bir şişe şampanya patlattı.

Sonsuzluk reklamındaki oyuncu kimdir?

CK reklamında 51 yaşındaki Amerikalı model Christy Turlington ve 52 yaşındaki yıldız aktör Edward Burns bu bir koku reklamı olmakla birlikte, elbette iyi bir ölçü için dahil edilmiş bazı gösterişli siyah beyaz sahnelerle bir kumsalda filme alınır.

Calvin Klein Defy reklamındaki şarkı ne?

Bu Calvin Klein Defy reklamında çalan müzik, 'Ev' Amerikalı rapçi ve şarkıcı-söz yazarı Vince Staples tarafından kaydedildi. 2018'de indirilmek üzere piyasaya sürüldü ve şarkı sözleriyle açıldı Bu sabah bir bozulma kalesinde uyandım.

CALVIN KLEIN DEFY İÇİN RICHARD MADDEN, ERKEKLER İÇİN YENİ BİR KOKU

26 ilgili soru bulundu

Calvin Klein reklamındaki şarkıyı kim söylüyor?

Calvin Klein Eternity reklam müziğini burada sağlamak İsveçli şarkıcı Lykke Li The Righteous Brothers'tan Robson & Jerome'a ​​ve Elvis Presley'den Gareth Gates'e yıllar boyunca sayısız sanatçı tarafından kaydedilen bir şarkı olan 'Unchained Melody'nin kapak versiyonuyla.

Calvin Klein reklamında Zincirsiz Melodi'yi kim söylüyor?

Film, 'Unchained Melody'nin yeniden tasarlanmış bir kapağına ayarlandı. İsveçli şarkıcı / söz yazarı Lykke Li . Ekteki siyah beyaz görsel kampanya, ünlü fotoğrafçı Lachlan Bailey tarafından çekildi. Christy Turlington, 1988'de ilk Calvin Klein Eternity kampanyasında rol aldı.

Eternity reklamındaki çift kim?

Christy Turlington ve Ed Burns Evlilik İçin Mükemmel Bir Reklam (Ve Calvin Klein) Yeni Clavin Klein Eternity reklamında çift yıldız. Christy Turlington, Calvin Klein Eternity'nin yüzü olarak geri döndü ve bu sefer ona yardım etmesi için kocası Ed Burns'ü görevlendirdi.

Christy Turlington İspanyol mu?

Turlington, Oakland, California'da, Pan American World Airways pilotu Dwain Turlington ve El Salvador'dan bir uçuş görevlisi olan María Elizabeth'in (kızlık soyadı Parker Infante) üç kızının ortası olarak dünyaya geldi.


En zengin erkek model kim?

Dünyanın En Zengin 10 Erkek Modeli

  • Johannes Huebl Net Değeri - 2 Milyon Dolar. ...
  • Tobias Sorensen Net Değeri – 3 Milyon Dolar. ...
  • Sean O'Pry Net Değeri - 8 Milyon Dolar. ...
  • Simon Nessman Net Değeri - 10 Milyon Dolar. ...
  • David Gandy Net Değeri - 20 Milyon Dolar. ...
  • Tyson Beckford Net Değeri - 23 milyon dolar. ...
  • Jon Kortajarena Net Değeri - 82 Milyon Dolar.

Calvin Klein modeli ne kadar kazanıyor?

Aynı şekilde, Calvin Klein modellerinin ne kadar kazandığını merak ediyor olabilirsiniz? Calvin Klein'ın ortalama maaşı modeller için yılda 49.199 dolar .

Christy Turlington ilk bebeğini aldığında kaç yaşındaydı?

'Grace ile mükemmel bir hamilelik geçirdim' diyor Christy, 41 . 'İlk çocuğunuz bilinmeyen bir bölge. Vücudunun olanlarla nasıl başa çıkacağını bilmiyorsun, bu yüzden kendime bakmaya çok dikkat ettim. Ama şanslıydım çünkü her şey basitti.

Christy Turlington yüz şekli nedir?

'Christy Turlington'ı [Burns] neredeyse kusursuz bir güzellik ikonu yapan şey, uzun oval bölünmüş yüz neredeyse mükemmel bir şekilde üçte bir oranında,” diye açıkladı. 'Alnından geniş gözlere ve çıkık elmacık kemiklerinden dolgun, geniş dudaklara.' Evet, bu kadar basit.


Christy Turlington ne yer?

' Günlük diyet: 'Ben olma eğilimindeyim etoburdan çok vejeteryan . Daha gençken yogaya ciddi anlamda başladım ve etten vazgeçtim, ama sonra hamile kaldığımda proteine ​​aşerdim, bu yüzden vücudumu dinledim - yoganın size öğrettiği şekilde - ve zaman zaman et yemeye başladım. zaman.

Tüm zamanların en zengin modeli kim?

Slavika Ecclestone

Bugün Ecclestone dünyanın en zengin modelidir. 2021 itibariyle, Slavica Ecclestone'un net değerinin yaklaşık 1,2 Milyar Dolar olduğu tahmin ediliyor.

Claudia Schiffer şimdi nerede?

Bugün Schiffer, film yapımcısı ve yönetmeni olan kocası Matthew Vaughn ve üç çocuğuyla birlikte kırsal kesimde yaşıyor. Oxfordshire , Londra'dan yaklaşık 100 kilometre (62 mil).

Christy Turlington hala evli mi?

Şimdi 52 yaşında olan Turlington, evli aktör ve yönetmen Edward Burns , kiminle iki genç çocuğu paylaşıyor. Bu günlerde, tomurcuklanan bir sosyal medya yıldızı olarak manşetlere çıkan 17 yaşındaki Grace Burns.


Mark Wahlberg ne zaman Calvin Klein modeliydi?

Wahlberg'in Calvin Klein ile yaptığı modelleme kampanyası, bir dizi kışkırtıcı fotoğrafla ortalığı karıştırdı. 1992 . Wahlberg'in boksör külotlarına kimse itiraz etmediğinden, kısa modellik kariyerine Vanity Fair'de Annie Leibovitz tarafından çekilen bir yayılma ile devam etti. 90'larda oyunculuğa başlamanın harika bir yolu nedir?

En ünlü model kim?

Kate Upton'dan Kendall Jenner'a internetteki en popüler 10 moda modeli

  1. Kendall Jenner. Aylık ortalama 2.740.000 aramayla, Jenner'ın en büyük kız kardeşi listenin başında yer alıyor.
  2. Gigi Hadid. ...
  3. Cara Delevingne. ...
  4. Ivanka Trump. ...
  5. Kate Upton. ...
  6. Dakota Johnson. ...
  7. Bella Hadid. ...
  8. Heidi Klum. ...

Modellik için yaş sınırı nedir?

Moda modellerinin çok özel yaş, boy ve ölçü standartları vardır. tipik yaş 16-21 . Modeller bundan daha genç olabilir, ancak birçok ajans modellerin en az 16 yaşında olmasını ister. Benzer şekilde, modeller daha yaşlı olabilir ancak ajanslar ve müşteriler modellerinin daha genç ve daha genç görünmesini sevme eğilimindedir.