caboodle ingilizce bir kelime mi?

Bu, uzmanlarımızın zaman zaman aldığı bir sorudur. Şimdi, ilgilenen herkes için eksiksiz bir ayrıntılı açıklama ve cevabımız var!

Sordu: Yazmin Lehner
Puan: 4.5/5(33 oy)

isim Resmi olmayan. parti, paket veya kalabalık : Bütün kabadayı kullanmıyorum.

İngilizce'de caboodle nedir?

: bir grubun her şeyi : koleksiyon duygusu 2, lot duygusu 5 tüm kabini satmaya karar verdi [=her şey ] Emeklilik çeklerinin çoğu aylık olarak çıkar.

Caboodle gerçek bir kelime mi?

Caboodle bir bir grup öğe veya kategori hakkında konuşmanın resmi olmayan yolu , sıklıkla aynı anlama gelen 'bütün kit ve caboodle' ifadesinin içinde. ... Caboodle'ın kökü muhtemelen daha eski olan 'kit and boodle' ve Hollandaca boedel 'mülkiyet'tir.

Kabus kelimesi nereden geliyor?

Genelde tüm kabinde, yani bütün partide ortaya çıkıyor. ABD'de kaydedildi on dokuzuncu yüzyılın ortalarından . Kelimenin orijinal olarak boodle olması, tümcenin tüm kit ve boodle olması, ancak ilk ses k'nin euphony için boodle'a eklenmiş olması muhtemeldir.

Schmuck Oxford sözlüğünde mi?

isim. Aptal veya aşağılık bir kişi .

Caboodle Anlamı : Caboodle'ın Tanımı

32 ilgili soru bulundu

Argoda douchebag ne anlama geliyor?

1 genellikle duş torbası: duş almak için kullanılan bir çanta, bir lastik duş torbası. 2 başlıca ABD argosu: Amerika'da iğrenç, saldırgan veya iğrenç bir kişi senin gibi pislik herifler bile üşütebilir.— Stephen King.

schmuck İngilizce'de nasıl okunur?

'Aptal'ı seslere ayırın: [SHMUK] - yüksek sesle söyle ve sesleri abart sürekli olarak üretebilene kadar.

Bir kit ve kaboodle ne anlama geliyor?

Amerikan İngilizcesinde kit ve caboodle

kit ve boodle. gayri resmi (genellikle genel olarak prec.) tüm kişi veya şeyler; hepsi bir şey .

boodle çocuk nedir?

yakışıklı genç adam çok daha yaşlı bir kadın tarafından tutuluyor cinsel iyilik amacıyla ve/veya refakatçi olarak. İngiliz argosu. bafana bafana Erkekler. Nguni kabile dilinden.

Dokuzlar için elbise nereden geldi?

Oxford İngilizce Sözlüğüne göre, dokuzlara giyinmenin ilk kaydedilen örneği, John Camden Hotten tarafından 1859 Argo Sözlüğü'nde 'dokuzlara kadar giyinmiş', gösterişli veya recherché tarzında.

Sıradan mı, Onery mi?

Sıfatlar olarak ornery ve ornery arasındaki fark oneri

ornery (appalachian) huysuz, inatçı, nahoş iken onery (biz|özellikle|güney bizde).

Caboodle'ın iki eş anlamlısı nedir?

kabadayı kelimesinin eş anlamlı sözcükleri

  • tutar.
  • Toplamak.
  • şirket.
  • tahmin etmek.
  • pay.
  • birçok.
  • ürün.
  • Ses.

Caboodle'ın eş anlamlısı ne?

küme . kitle . stok . bütün enchilada . tüm kit ve kabadayı.

Bir yavru kedi kabadayı nedir?

Tamamı. Bir takım, bir alet takımı veya bir dikiş takımı gibi bir parça koleksiyonudur. Caboodle, boodle'dan gelir, insan topluluğu . 19. yüzyıldan kalma bu cümle, sık sık yavru kedi kabadayı olarak yanlış duyuldu ve yanlış konuşanın genç bir kedi için etrafa bakmasına neden oldu.

Caboodle nerede yapılır?

Caboodles, Plano Molding Company'nin bir iş bölümüdür. Düz, Hasta. , Chicago'nun batısına arabayla yaklaşık bir saat. Plano Molding Company, 1952'de ilk kalıplanmış plastik olta takımı kutusunu piyasaya sürdüğünü söyledi.

Konuşmanın hangi kısmı caboodle?

kaban. / (kəˈbuːdəl) / isim .

Neden boodle dövüşü deniyor?

buna kavga diyorlar çünkü herkes elleriyle yiyor, mutfak eşyalarına izin yok . Herkes istediğini olabildiğince çabuk alır.

boodle parası nedir?

Boodle'dır Hollandaca mülk veya mülk anlamına gelen 'boedel' kelimesinden türetilen para için argo bir terim . Afrikaans sözcüğü ve anlamını, muhtemelen İngilizce konuşan Güney Afrikalılar arasında para için yaygın olarak kullanılmasından sorumlu olan Hollandaca'dan devralmıştır.

Filipinli boodle dövüşü nedir?

Bir boodle dövüşü çatal bıçak takımı ve tabaklarla dağıtılan bir yemek . Yemek yiyenler bunun yerine el sıkışma uygular.

Neden Bob'un amcan olduğunu söylüyoruz?

'Bob senin amcan' demenin bir yolu 'hazırsınız' veya 'yaptırdınız.' Bu, İngiliz Başbakanı Robert Cecil'in (diğer adıyla Lord Salisbury) İrlanda'nın prestijli ve hassas görevine Arthur Balfour'u atamaya karar verdiği 1887 yılına dayanan bir deyimdir.

Doğrudan atın ağzından ne anlama geliyor?

Güvenilir bir kaynaktan, en iyi otoriteye göre. Örneğin, önümüzdeki ay emekli olmayı planladığını atın ağzından aldım. Ayrıca atın ağzından düz olarak koyun, bu ifade Yaşını ve dolayısıyla değerini belirlemek için bir atın dişlerini incelemeyi ima eder. [

Köpek gibi hasta deyimi nereden geldi?

'Köpek gibi hasta' ifadesinin kökeni bulunabilir 1700'lerin başında , istenmeyen şeyleri köpeklerle karşılaştırmanın yaygın olduğu zamanlar. Bunun açıklaması insanların köpekleri sevmemesi değil, veba gibi hastalıkların genellikle fareler, kuşlar ve ne yazık ki köpekler gibi hayvanlar aracılığıyla yayılmasıdır.

Ahmak için başka bir kelime nedir?

Ahmak için başka bir kelime bul. Bu sayfada schmuck için 31 eş anlamlı, zıt, deyimsel ifade ve ilgili kelimeleri keşfedebilirsiniz, örneğin: pislik , aptal, aptal, pislik, ahmak, yetenek, embesil, moron, nerd, gander ve kretin.

Rusça ahmak nasıl denir?

takı

chmo {n } [derleme]

Görkemli bir douchebag nedir?

haksız yere. 2 çok değerli aldatıcı bir dış görünüme sahip olmak veya yaratmak ; gösterişli. iddialı