cömertçe zıt anlamlısı nedir?

Bu, uzmanlarımızın zaman zaman aldığı bir sorudur. Şimdi, ilgilenen herkes için eksiksiz bir ayrıntılı açıklama ve cevabımız var!

Sordu: Lenny Skiles
Puan: 5/5(9 oy)

Karşısında cömert veya cömert bir şekilde. cimri bir şekilde . cimri bir şekilde . cömertçe . kötü .

Stoacının zıttı nedir?

stoik. Zıtlıklar: iyimser , heyecanlı, duyarlı, sabırsız. Eşanlamlılar: felsefi, kayıtsız, kayıtsız, soğukkanlı, sabırlı, heyecansız, soğukkanlı.

Cömertçe için başka bir kelime nedir?

Cömert kelimesinin bazı yaygın eşanlamlıları, coşkulu, gür, bereketli, müsrif ve boldur. Bütün bu kelimeler 'büyük bir bolluk içinde vermek veya vermek' anlamına gelse de, cömertlik sınırsız veya ölçülemez bir bolluğu akla getirir.

cömert kelimesinin eş ve zıt anlamlısı nedir?

savurgan. Eşanlamlılar: bol, tavizsiz, savurgan, bol, müsrif, müsrif. Zıtlıklar: bağışlamak , cimri, ekonomik, zarif, yakın, kalıcı.

Zengin kelimesinin zıt anlamlısı hangisidir?

cömert kelimesinin zıt anlamlı sözcükleri

  • yetersiz.
  • tutumlu.
  • muhtaç.
  • seyrek.
  • eksik.
  • yetersiz.
  • isteyen.
  • pinti.

32. Pazar Normal Zamanda | Efkaristiya Kutlaması

24 ilgili soru bulundu

İngilizce'de Bereketli ne demek?

1 A : bol verim : bereketli, verimli. b : bol büyüme ile karakterize edilir : gür bereketli bitki örtüsü. 2: bolca ve sıklıkla aşırı derecede zengin ve çeşitli: üretken. 3: lüks ile karakterize edilir: lüks, bereketli bir kumaş.

Hangi kelime, cömert övgüyle birini memnun etmekle aynı anlama gelir?

Cevap: Geyik yavrusu en zeki cevap işaretidir.

tutumlu kelimesi ne anlama gelir?

1 : sarf malzemeleri harcarken veya kullanırken dikkatli olun . 2: basit ve gereksiz şeyler olmadan tutumlu bir yemek. Frugal'dan Diğer Sözler.

lüks kelimesinin Eş anlamı nedir?

Bu sayfada lüks ile ilgili 58 eş anlamlı, zıt, deyimsel ifade ve ilgili kelimeyi keşfedebilirsiniz, örneğin: savurgan , gösterişli, abartılı, görkemli, bereketli, lüksün kucağında, pahalı, zengin, yaldızlı, çileci ve görkemli.


Tutumlu olmaktan kasıt nedir?

tutumlu için KARŞITLAR

1 müsrif, savurgan , müsrif, müsrif, müsrif. 2 lüks, gösterişli, bol. Thesaurus.com'da tutumlu kelimesinin zıt anlamlılarına bakın.

bolca kelimesinin anlamı nedir?

1 : bolca harcamak veya ihsan etmek : müsrif cömert bağışçılar, çalışanlarını övmekte cömertler. 2a: annesi George Meredith'in gösterişli ilgisini bolca harcadı ya da üretti. b : bolluk ya da aşırılık ile işaretlenmiş şatafatlı bir ziyafet şatafatlı bir ev. savurgan. fiil.

Birinin fildişi kule olması ne anlama gelir?

1 : ile ilgili uzak bir ilgi eksikliği ile işaretlenmiş, pratik olmayan, genellikle kaçan bir tutum veya pratik konulara veya acil sorunlara ilgi. 2: pratik sorunları pratik olmayan ve genellikle gerçeklerden kaçan bir tavırla ele almanın yollarını sağlayan tenha bir yer, özellikle: bir öğrenme yeri.

Stoacı dediğin nedir?

Stoacı olmak, sakin ve neredeyse hiçbir duygudan uzak olmaktır. Sabırlı olduğunuzda, ne hissettiğinizi belli etmezsiniz ve aynı zamanda olan biteni de kabul edersiniz. isim stoacı çok duygusal olmayan biri . Sıfat stoik, duygusuz ve neredeyse boş görünen herhangi bir kişiyi, eylemi veya şeyi tanımlar.


İngilizce'de Flegmatik ne demek?

1 : mizahı andıran, oluşturan veya üreten balgam. 2: Yavaş ve katı bir mizaca sahip olmak veya göstermek. Flegmatik Eş Anlamlı ve Zıt Anlamlı Diğer Kelimeler Doğru Eş Anlamlıyı Seçin Balgam ve Dört Mizaç Örnek Cümleler Flegmatik Hakkında Daha Fazla Bilgi Edinin.

Stoucal ne demek

sıfat . duygusuz ; Stoacılara yakışan sakin, katı bir metanet ile karakterize edilir: sabırlı bir acı çeken.

Ucuz ve tutumlu arasındaki fark nedir?

Dictionary.com'a göre, tartıştığımız bağlamda ucuz, cimri veya cimri anlamına gelirken tutumlu, kullanımda veya harcamada ekonomik anlamına gelir; ihtiyatlı bir şekilde tasarruf etmek veya tasarruf etmek; israf değil. Temel olarak, birisi ucuz veya tutumlu olduğunda, harcamalarını alt tarafta tutmak için .

Cimri ve tutumlu arasındaki fark nedir?

'Cimri' bir kişi, parası olan, ancak ondan ayrılmak konusunda çok isteksiz olan kişidir. ... 'Tutumlu' bir birey, emeğinin meyvelerinin boşa gitmemesini sağlar, ancak cimri bir insandan farklı olarak, gerekli şeyler için harcamaya istekli . Tutumlu, 'cimri' kelimesinden çok daha olumlu bir kelimedir.


Frugal'nin en iyi tanımı nedir?

tutumlu tanımıdır çok para harcamamak ve israf etmemek . Tutumlu bir örnek, yiyecek satın almak için kupon kullanan kişidir. ... Paranın harcanması veya maddi kaynakların kullanımında olduğu gibi, pratik yapmak veya ekonomi tarafından işaretlenmek.

Abartılı kişiye ne denir?

' Abartılı tanımları. sıfat. pervasızca savurgan . eşanlamlılar: müsrif, müsrif, müsrif müsrif.

Ne tür bir kelime cömerttir?

Bol demek ' bir sıfat olarak cömert ve abartılı' ve fiil olarak 'cömertçe vermek'. İnsanların size bolca ilgi göstermesinden hoşlanmıyorsanız, bunun yerine mükemmel yemeklerin cömertçe yayılmasını takdir edebilirsiniz. Cömert, yağmura atıfta bulunan 'tufan, sel' anlamına gelen Eski Fransız lavaşından gelir.

Cömert zengin demek mi?

sıfat. 1 Görkemli bir şekilde zengin, ayrıntılı veya lüks . 'Yönetmenlerin' lüks yaşam tarzları ve Sidney'in kenar mahallelerindeki gösterişli evler, Avustralya halkının telaşını artırdı.


Göçün diğer adı nedir?

Bu sayfada göçmenlikle ilgili 20 eşanlamlı, zıt anlamlı, deyimsel ifade ve ilgili kelimeleri keşfedebilirsiniz, örneğin: göç , yerleşme, kolonizasyon, sınırı geçme, ruh göçü, bağlılık değişikliği, çıkış, giriş, iç göç, suç ve göç.

Göç için bazı zıt anlamlı kelimeler nelerdir?

göçmen kelimesinin zıt anlamlı sözcükleri

  • vatandaş.
  • Ulusal.
  • yerli.
  • yerel.

Göç kelimesinin eş anlamlıları nelerdir?

göçmenlik eş anlamlısı

  • Çıkış
  • göç.
  • yolculuk.
  • yer değiştirme.
  • sürgün.
  • yer değiştirme.
  • kaldırma.
  • yolculuk.