byng park havuzu açık mı?

Bu, uzmanlarımızın zaman zaman aldığı bir sorudur. Şimdi, ilgilenen herkes için eksiksiz bir ayrıntılı açıklama ve cevabımız var!

Sordu: Breanne Lehner
Puan: 4.3/5(52 oy)

lütfen not edin Yüzme havuzu 2021 sezonu boyunca kapalı kalacak .

Belwood Gölü'nde yüzebilir misin?

Belwood Gölü, 1942'de Shand Barajı'nın inşasıyla oluşturulmuş 12 kilometrelik bir rezervuardır. Mükemmel tekne gezintisi, balıkçılık ve su kayağı sunmaktadır. Kumsalı olan, baharla beslenen taş ocağı yüzmek için harika bir yerdir.

Grand River Brantford'da yüzebilir misin?

Su kalitesi

Doğal su kütleleri, sıcak güneşli bir günde oynamak, yüzmek ve serinlemek için harika yerlerdir. Grand River havzasındaki nehirler ve rezervuarlar, çeşitli kaynaklardan kirlenmeye maruz kalan doğal su kütleleridir. Doğal su kütlelerinde yüzmek risksiz değildir .

Guelph Gölü'nde yüzebilir misin?

Guelph Gölü'nün iki büyük, kumlu yüzme plajı vardır: Ana Plaj ve Ada Plajı . Plajlarda devriye gezilmiyor, bu nedenle ebeveynler veya veliler çocuklarını her zaman yakından izlemelidir.

Laurel Creek'te yüzebilir misin?

Laurel Creek, Waterloo, Kitchener ve Mennonite Country'den sadece birkaç dakika uzaklıktadır ve bu, onu bu toplulukların keşifleri için harika bir ana üs haline getirir. bu park yüzme, yürüyüş, rüzgar sörfü ve diğer aktiviteler sunmaktadır. Kumlu bir plaj ve üç adet piknik barınağı bulunmaktadır.

Byng Adası, Dunnville, Ontario yakınlarındaki güzel rekreasyon alanı, güzel koruma alanı

16 ilgili soru bulundu