bts yemeği hala mevcut mu?

Bu, uzmanlarımızın zaman zaman aldığı bir sorudur. Şimdi, ilgilenen herkes için eksiksiz bir ayrıntılı açıklama ve cevabımız var!

Sordu: Aida Mayer
Puan: 4.6/5(15 oy)

BTS McDonald's yemeği, Mayıs ve Haziran aylarında ülkelerde sunuldu. Yemek anlaşmasının bitmesi için beklenen tarih 20 Haziran 2021 . Ancak bazı ülkeler için çıkış tarihinin ertelendiği ortaya çıktı. McDonald's bunu resmi Facebook hesabında doğrulamıştı.

Yine de BTS yemeğini alabilir miyim?

BTS Yemeği artık McDonald's lokasyonlarında satın alınabilir Birleşik Devletlerde. Butter da dahil olmak üzere K-pop grubunun müziği çoğu büyük akış platformunda mevcuttur.

BTS yemeği ne zamana kadar mevcut?

Yemek mevcut olacak sarf malzemeleri bitene kadar . Önümüzdeki birkaç gün içinde 21-27 Haziran tarihleri ​​arasında bir 'Lucky Ride' promosyonu da dahil olmak üzere indirimler verilecek, burada hayranlar arabaya servis yoluyla ziyaret ettiklerinde BTS hatıralarını getirirlerse kızartmaları ve içecekleri için ücretsiz bir yükseltme alabilecekler.

BTS yemeği Filipinler'de hala mevcut mu?

Ne yazık ki BTS Yemeği, fotoğraf kartları veya başka herhangi bir ürünle gelmiyor. Bunun yerine, işbirliğinin resmi BTS x McDonald's ürününü HYBE Merch'te ayrıca sipariş edebilirsiniz. Eşi benzeri olmayan bir menü turu ile piyasaya sürülecek olan The BTS Yemeği, 18 Haziran 2021'den itibaren yalnızca Filipinler'de sunulacak .

BTS yemeklerini nereden satın alabilirim?

'BTS Yemeği' şurada mevcut: McDonald's uygulaması , ve McDonald's da burada Postmates'e sipariş vermek için kullanılabilir. BTS, Eylül ayında piyasaya çıktığında geçici olarak Quarter Pounders sıkıntısına neden olan Travis Scott promosunu ve Ekim ayında J Balvin 'Vibras' temalı bir anlaşmayı takip edecek.

BTS yemeği hala mevcut mu?

24 ilgili soru bulundu

McDonald's'taki BTS yemeği nedir?

Scott's ve Balvin's gibi BTS Yemeği, BTS'in siparişlerinin markalı bir versiyonudur: 10 parça Chicken McNuggets, orta boy patates kızartması, orta boy Coca-Cola ve Sweet Chili ve Cajun daldırma sosları , Güney Kore McDonald's şubelerinde mevcuttur.

BTS yemeği McDonalds nedir?

ABD'deki McDonald's müşterileri bir BTS yemeği sipariş edebilir: 10 parça McNuggets, orta boy patates kızartması, orta boy Kola ve tatlı biber ve Cajun sosları McDonald's Güney Kore'deki menü öğelerinden ilham aldı.

Filipinler'de BTS Yemek McDonald's ne kadar?

Filipinler'deki BTS Hayranları, Filipinler'deki bts yemeğinin ne kadar olduğunu buradan kontrol edebilir. Yemek fiyatları fiyatlandırılır ₱260 10 adet Chicken McNuggets ile cajun ve tatlı biberde sınırlı sayıda sos, orta boy Coca-Cola ve orta boy patates kızartmasından oluşur. BTS Yemeği, BTS imzalı mor ambalaja sarılır.

McDonald's BTS'e ne kadar ödüyor?

Çıkış, Güney Koreli şirketlerin sadece yerel onaylar için gruba genellikle 2,69 milyon ila 4,48 milyon dolar ödediğini bildirdi. McDonald's ile küresel ortaklığa gelince, BTS en az iki kat daha fazla para kazanıyor— 8.89 milyon dolar .


Filipinler'de BTS yemeği ne kadar sürecek?

McDonald's Filipinler'e göre, BTS Yemeği ve Tatlı Biber ve Cajun sosları şuradan temin edilebilecek: 18 - 27 Haziran kapanış saatine kadar 07:00 . 28 Haziran'dan itibaren BTS Yemeği sadece kahvaltıdan sonra saat 10:30'da sunulacaktır.

McDonald's'ın BTS'den sonraki ünlü yemeği ne olacak?

bu tatlı yemek Big Mac, 4 parça Chicken McNuggets, orta boy Dünyaca Ünlü Patates Kızartması, orta Sprite, Tangy BBQ Sos ve yeni yemeğin onuruna Saweetie 'N Sour olarak yeniden adlandırılan Sweet 'N Sour sosu içerir. Saweetie, benzersiz kombinasyonlar ve lezzetler yaratmak için en sevdiği yiyeceklere kendi tarzını katmayı sever.

BTS sınırlı sayıda bir yemek mi?

McDonald's, bu müzikal süperstarların kendi siparişlerini içeren sınırlı sayıda BTS Meal'i çıkarmak için bu ikonik grupla işbirliği yaptı. Ve bu yemek tüm kanallarımızda mevcut olacak. 4 Haziran'dan itibaren .

BTS yemeği buna değer mi?

Doğru, BTS Yemeği daha pahalıya mal oluyor , ancak normalde ödediğinizden daha fazla ödeme yapacaksınız gibi değil. Cehennem, sınırlı sayıdaki ambalajı ücretsiz aldığınızı bile söyleyebilirsiniz! Bazı umutluların içtenlikle McDonald's'tan buruşuk kağıt poşetler sattığını düşünürsek, bu bir pazarlık olabilir.


BTS McDonalds yiyor mu?

Milyonlarca hayran zaten BTS erkeklerinin atıştırmalık olduğunu düşünüyor. Şimdi onlar bir yemek. K-pop ve fast food'ın kozmik bağlantı noktasında bir yerden, BTS Yemeği bugünden itibaren Amerika'daki McDonald's restoranlarında mevcut (ve diğer 10 ülke, ancak grubun ana vatanı Güney Kore'de henüz değil).

McDonald's Justin Timberlake'e ne kadar ödedi?

Arka fon. Şarkı, başlangıçta 'Ich Liebe Es' olarak geliştirilen önceden var olan bir Alman kampanyasına dayanan McDonald's reklamları için bir jingle olarak yazılmıştır. Timberlake ödendi 6 milyon dolar jingle'ı söylemek için.

BTS ne kadar maaş alıyor?

Seoul Space'teki bir rapora göre, BTS üyelerinin maaşı şu kadardır: yılda 8 milyon dolar . Ayrıca her üye için ek 8 milyon dolar değerinde HYBE hissesine sahipler. Bu üyeler dünyaca ünlü BTS'in bir üyesi olmanın yanı sıra kendi single'larını ve albümlerini de yayınlıyor.

BTS yemeklerini nasıl kullanırım?

BTS Yemek Özel Sürümü Nasıl Kullanılır?

  1. Adım 1: 17 Haziran'da, Özel Yayın Kuponu olan müşteriler, BTS Yemek Özel Sürümü için 10:30 - 22:00 saatleri arasında bir McDonald's mağazasını ziyaret etmelidir.
  2. Adım 2: McDonald's Uygulamanızı açın ve BTS Yemeklerine Özel Sürüm Fırsatını görüntülemek için Fırsatlarım'a tıklayın.


BTS yemeğinde fotoğraflı kart var mı?

Ne yazık ki, an itibariyle, BTS Yemeği resmi olarak fotoğraflı kartlarla gelmiyor McDonald's'ın işbirliğiyle ilgili basın açıklamasına dayanıyor. ... Mağazalar ayrıca McDonald's Güney Kore'nin popüler tariflerinden esinlenen Sweet Chili ve Cajun daldırma sosları da sunacak.

BTS yemeğiyle birlikte bir fotoğraf kartı alıyor musunuz?

BTS yemeği yedi kişilik erkek grubun imza siparişiyle birlikte geliyor: Güney Kore'deki McDonald's tariflerinden esinlenerek 10 parça tavuk McNuggets, orta boy patates kızartması, orta boy Kola ve iki yeni dip sos - Chili ve Cajun. ... Ve ilgili hayranlar için, evet, BTS yemeği ücretsiz fotoğraf kartlarıyla geliyor , McDonald's onayladı.

BTS hangi sosu kullanıyor?

Tereyağı gibi pürüzsüzler ama sosları biraz baharatlı, biri biraz tatlı. BTS Yemeği, McDonald's'ın Amerika Birleşik Devletleri'ndeki müşterileri için yeni olan iki sos içerir. İşte Tatlı Biber ve Cajun sosları .

BTS yemeklerinde neden Cajun sosu var?

Cajun ve Sweet Chili soslardan ilham aldı grubun anavatanı olan Güney Kore'deki McDonald's restoranlarında sunulmaktadır. ... “Soslar, külçeler veya patates kızartması ile batırıldığında, iyi senkronize edilmiş bir erkek grubunun dans hareketleri kadar iyi oynadı: Pürüzsüz, ama şaşırtıcı değil” diye yazdı BTS yemeği hakkında bir incelemede.


McDonald's'ın yeni sosu nedir?

Konuklar yemek siparişlerini çarşamba gününden itibaren verebilirler. K-pop hissi de ilham veriyor tatlı biber ve cajun aromalı daldırma soslar. Soslar sadece sınırlı bir süre için etrafta olacak. McDonald's, lezzetlerin grubun anavatanı olan Güney Kore tariflerinden geldiğini söyledi.

Mcdonalds hangi hardalı kullanır?

5. Bu Copycat McDonald's Acılı Hardal Sosu tarifini yapmak için aşağıdaki malzemelere ihtiyacınız olacak: Dijon hardalı , Sarı Hardal, Heinz 57 Sos, Mayonez ve Ekşi Krema. İşte McDonald's soslarının tam listesi için sodyum içeriği: Tangy Honey Hardal Sos: 140 mg.