Bryan ve Sarah tatil yerinin sahibi mi?

Bu, uzmanlarımızın zaman zaman aldığı bir sorudur. Şimdi, ilgilenen herkes için eksiksiz bir ayrıntılı açıklama ve cevabımız var!

Sordu: Clinton Jaskolski
Puan: 4.3/5(51 oy)

Baeumler ailesi, otelin %100'üne sahiptir. TheWrap'e 18 otel odası, 22 okyanus kıyısında villa, eksiksiz hizmet veren bir restoran, kulüp binası, spa, yer altı havuzu ve bardan oluşan .

Bryan ve Sarah hala tesisin sahibi mi?

Pek çok iniş ve çıkıştan sonra şimdiki büyük soru, Renovasyon Adası'nın tekrar ayağa kalkıp kalkmayacağıdır. Ve HGTV izleyicilerini çok mutlu etti! Süre Bryan ve Sarah, pandemi nedeniyle Mart 2020'de tesisi kapattı , o yılın Ekim ayında yeniden açabildiler.

Bryan ve Sarah Bahamalar'da mı yaşıyor?

Bryan ve Sarah Baeumler, ailelerini Kanada'daki rahat evlerinden kopardılar ve Bahamalar'daki San Andros adası 'bir ömür boyu macera' arıyor. Çift, eski, harap bir tatil köyü satın aldı ve onu yenilemeye ve lüks bir turizm merkezi haline getirmeye karar verdi.

Baeumler ailesi hâlâ Bahamalar'da mı?

Koronavirüs (COVID-19) pandemisinin dikkatli bir şekilde değerlendirilmesinin ardından Caerula Mar Club geçici olarak kapatılmıştır. ... Çift paylaştı, ' Bahamalar uluslararası seyahat için yeniden açıldı sonbaharda uygulanan sıkı sağlık ve güvenlik protokolleriyle, bu nedenle kasırga sezonunun ardından Ekim ayının sonunda Caerula Mar'ı yeniden açmaya karar verdik.

Bryan ve Sarah tatil köyü için ne kadar ödedi?

Bahamalar'da bir aile tatili, Bryan ve Sarah'ın büyük bir inanç sıçraması yapıp başkalarını harcamaya karar vermesiyle çok daha fazlası oldu. 2 milyon dolar San Andros, Bahamalar'da bulunan terk edilmiş bir tatil beldesini satın alma konusunda.

Bryan ve Sarah Baeumler kendi ada tatil yerlerini açıyor

38 ilgili soru bulundu

Baeumler ailesi tatil köyünü bitirdi mi?

Bryan ve Sarah'ın Instagram hesaplarına hızlı bir bakış şunu ortaya koyuyor: Baeumer ailesi tatil köyü yenileme projesini başarıyla tamamladı . 18 süit ve 6 özel villadan oluşan Caerula Mar Club, Şubat 2020'de açıldı. Conde Nast Traveller kısa sürede onu yılın en iyi yeni otellerinden biri olarak nitelendirdi.

HGTV Baeumlers'a ödeme yaptı mı?

Şebeke doğrudan tesise herhangi bir şey koymasa bile, elbette Baeumler'lara ödeme yapıyorlar. Doğrudan maaşları bilinmese de , Baeumlers benzersiz bir durumda, Renovation Island, Bryan'ın kendisine ait olan Bryland Entertainment tarafından üretildi.

Baeumlers parayı nereden buldu?

Bryan gitti TV yenileme uzmanına genç tamirci

Bu şirket, Baeumler Approved, Baeumler Productions ve Baeumler Media dahil olmak üzere birden fazla şirket kurdu. Bu arada Bryan, HGTV ve HGTV Canada'da bir TV yıldızı oldu.

Baeumler ailesi tatil köyüne ne kadar harcadı?

Baeumler'lar Yenileme Adası'na ne kadar harcadı? Raporlara göre, Baeumlers yatırım yaptı 10 milyon dolar adayı yenilemek ve bir zamanlar köhne olan Emerald Palms tatil beldesini şık Caerula Mar Club'a dönüştürmek için öne çıkın.

Baeumler'lar Oakville'deki evlerini mi sattı?

Bu inanılmaz. Ailenin, Sezon 1'de belgelenen sonsuza dek yuvayı inşa ettikleri Oakville'den taşınma planları gerçekten yoktu. ... Ne yazık ki, Oakville'deki evlerini satmak zorunda kaldılar böylece yeni üzerinde çalışmaya başlamak için paraları vardı, yani eşyalarını ve kendilerini yeni yere taşımak.

Baeumler'ların bebeği var mıydı?

Bryan ve Sarah Baeumler'in Çocukları 'Yenileme Adası'nda Eğitim Alıyorlar Renovasyon Adası'nda büyümek nasıl bir şey? Bryan ve Sarah Baeumler'in çocuklarına sor — Quintyn, Charlotte, Lincoln ve Josephine - ebeveynleri, Bahama adası Andros'ta Caerula Mar Club'ı rehabilitasyonu ve işletmesi için reşit olan kişiler.

Caerula Mar Club açıldı mı?

Caerula Mar Club, en son geçen yıl 24 Ekim 2020'de yeniden misafirlerine açıldı. ... 23 Ekim 2021 .

Baeumlers tatil köyü nerede?

Bryan Baeumler bir müteahhit, eşi Sarah ise bir tasarımcı. Çift, dört çocuğuyla birlikte İstanbul'a taşındı. Bahamalar'daki San Andros Adası Nispeten harap 10 dönümlük bir binayı tamamen çarpıcı bir Karayip beldesine dönüştürmek.

Baeumler ailesi Kanada'ya geri mi döndü?

Yani evet , Bryan ve Sarah Baeumler 'Renovation Island' tartışmalarına rağmen hala birlikteler. ... Kanada'dan getirdikleri başka TV programları da var, örneğin Bryan ve Sarah'ın memleketlerinde yaptıkları işlerin tümünü ayrıntılarıyla anlatan Renovation Inc. gibi.

Bryan adasında Adam'a ne oldu?

Adam Weir, Bryan Baeumler'in Renovasyon Adası'ndaki (Bryan Adası olarak da bilinir) proje yöneticisiydi. Hayranların dediği gibi, Adam şovun 3. sezonunda görünmedi. Bryan, Adam'ın Kanada'da kendi yolunu çizdiğini açıkladı .

Caerula Mar ne kadara mal oldu?

Bryan ve Sarah, televizyon yıldızı olmadan önce etkileyici bir servet biriktirmişlerdi. Çift, servetlerinin büyük bir bölümünü eski ve yıkık Emerald Palms tatil beldesini Caerula Mar Club'a yenilemek için bir yatırım olarak harcadı. Bildirildiğine göre harcadılar 10 milyon dolar kadar Yenileme Adası konumlarında.

Baeumlers'in değeri ne kadar?

Bryan ve 16 yıllık eşi Sarah'ın net serveti olduğu düşünülüyor. yaklaşık 20 milyon dolar . Çalışkan yaklaşımları, yapabildikleri, yapabildikleri zihniyetleri ve girişimci ruhları sayesinde etkileyici toplamı muhtemelen topladılar.

Fixer üst müşteriler Clint'in mobilyalarını tutuyor mu?

Kısacası, cevap hayır . Çiftin (veya kişinin) parçaları HGTV'den satın alması veya filme çekildikten sonra iade etmesi gerekir.

Caerula Mar ne zaman yeniden açıldı?

Yaklaşık bir yıllık tadilattan sonra, Caerula Del Mar çalışmaya başladı ve 2019'daki büyük açılışına hazırlanıyordu. Nisan 2019 ve birkaç aylık kısa çalışmadan sonra, Dorian Kasırgası Ağustos 2019'da geçit törenine yağmur yağdı.

Island of Bryan 3. Sezon'a ne oldu?

Island of Bryan'ın birinci ve ikinci sezonlarında sevkiyat gecikmeleri, temel sorunları ve Sandy Kasırgası'nın neden olduğu zorluklardan sonra, üçüncü sezon şimdi başlıyor. pandemi nedeniyle otel kapanıyor Caerula Mar'ın açılışından yaklaşık altı hafta sonra.

Blue Mar 2021'de Açılıyor mu?

Caerula Mar Club, en son geçen yıl 24 Ekim 2020'de yeniden misafirlerine açıldı. ... 23 Ekim 2021 .

Bryan Adası'ndan Bryan kaç yaşında?

Peki Bryan Baeumler nasıl para kazandı? peki, 47 yaşında Kanada'da büyüyen genç bir çocuk olduğundan beri girişimci bir ruha sahipti. Hatta yasal olarak araba kullanamadan mahallede tamirci oldu! İşte şimdiye kadar kariyeri hakkında daha fazla ayrıntı.

Sarah ve Bryan şimdi nerede yaşıyor?

2017'de Bryan ve eşi Sarah, Güney Andros, Bahamalar'da feshedilmiş terk edilmiş bir sahil beldesini satın aldı ve yeni bir sürdürülebilir lüks tatil beldesine dönüştürdü. Mavi Mar Kulübü , sahip oldukları ve işlettikleri Aralık 2019'da açıldı.