Brimfield bit pazarı 2021 iptal mi edildi?

Bu, uzmanlarımızın zaman zaman aldığı bir sorudur. Şimdi, ilgilenen herkes için eksiksiz bir ayrıntılı açıklama ve cevabımız var!

Sordu: Mona Abbott
Puan: 4.3/5(55 oy)

bu adil kapalı 2020'de düşüş, ancak Mayıs 2021'de Brimfield seçim kurulu operatörlerin COVID-19 yönergelerine uydukları sürece tarlalarını açmalarına izin verdi. Birçok saha sahibi kısıtlamaların çok sert olduğunu düşündü ve Eylül 2019'dan bu yana ilk gösteri hafta sonu için açılmamayı seçti.

Brimfield Bit Pazarı 2021 olacak mı?

2021. SEZON. TARİH

Brimfield Antik Bit Pazarı Temmuz'da yeniden açılıyor !

Brimfield Mayıs 2021'de açık mı?

Massachusetts kasabası 2021 gösterileri için izin veriyor, ancak bazı organizatörler devam eden COVID-19 güvenlik endişelerini öne sürerek Mayıs ayından vazgeçiyor.

Brimfield Mayıs'ta mı oluyor?

bu Mayıs gösterisi 12 Mayıs'tan 15 Mayıs'a kadar sürer . Sadece bir alan, Brimfield Müzayede Acres, bahar gösterisi için yeniden açmaya karar verdi. Brimfield Barn da açıktır. Alanların geri kalanı, bu yılın ilerleyen aylarında Temmuz ve Eylül gösterileri için yeniden açılmayı planlıyor.

Brimfield bit pazarı Eylül'de açık mı?

Brimfield Antik Bit Pazarları yılda üç kez, Mayıs, Temmuz ve Eylül .

Satıcılar, işletme sahipleri, Brimfield Bit Pazarı'ndaki tüzük değişiklikleri konusunda hüsrana uğradı

34 ilgili soru bulundu

Brimfield bit pazarına park etmenin maliyeti nedir?

Bu web sitesinde gösterilen çizelge ve haritayı kullanarak iyi bir plan yapabilirsiniz. Otopark, gördüğümüz en yüksek fiyatla çok makul günlük 10$ .

Brimfield'de bir stant ne kadar?

Ayrıca, her bayinin yaklaşık 30,00 ABD doları tutarındaki gişe kiralarına ek olarak 30,00 dolarlık bir ücret ödediği bir 'gezici tüccar lisansı' oluşturdular. 150 ila 300 dolar . Matematik yap! Brimfield'a nasıl yaklaştığınız elbette beklentilerinize göre belirlenmelidir.

Brimfield bit pazarı ne kadar büyük?

saat 12 dönümden biraz fazla Watty, Brimfield Acres North'un Brimfield Bit Pazarı'ndaki en büyük olmasa da en büyük mülklerden biri olmasını sağlayan 400 veya daha fazla katılımcı için alana sahip olduğunu söyledi.

Grafton bit pazarında köpeklere izin verilir mi?

7 cevap. Servis köpekleri tamam , küçük köpekler sorun değil, ancak kış aylarında müşteri hacmi yüksek olduğundan, büyük köpeklere izin verilmeyebilir.


Bit Pazarı Flip nerede çekiliyor?

Dizinin çekimleri Cumartesi ve Pazar günleri popüler Long Island City bit pazarı , Beşinci Cadde ve 46. Cadde'nin köşesindeki sahilde yer almaktadır. Her hafta Bit Pazarı Flip'te, takımlara katılan yarışmacılara farklı bit pazarlarındaki öğeleri keşfetmeleri için 500 dolar verilir.

2021 Brimfield bit pazarı iptal mi edildi?

Süre 2021 sezonunun tamamı belirsizliğini koruyor , Brimfield, şehir web sitesine göre 13 Temmuz - 18 Temmuz ve 7 Eylül - 12 Eylül tarihleri ​​arasında geçici olarak programlanmış gösteriler. COVID-19 salgını, geçen yıl diğer tüm iş ve büyük etkinliklerde olduğu gibi 2020'de de gösterileri kapattı.

Brimfield'de kaç bayi var?

Brimfield 2022 – Brimfield Antik Bit Pazarları 2022 Rehberi

Bugün 21 bağımsız şov var ve binlerce bayi . Amerika'da antikacılık ve koleksiyonculuğun önde gelen sıcak noktası olan Brimfield, dünyanın dört bir yanından insanları kendine çekiyor.

Brimfield'de kaç tane alan var?

Brimfield yüzeyinde büyük bir olay gibi görünüyor, ama aslında bir derleme. 21 gösteri , veya farklı düzenleyiciler tarafından çalıştırılan alanlar.


Chino takas toplantısında köpeklere izin verilir mi?

Köpeklere izin var mı? Hayır . Bu takas buluşmasının içinde 3 dolarlık içki ve ücretsiz patlamış mısır bulunan bir bar var.

Köpeğimi swapmeet'e getirebilir miyim?

Swap Meet'te evcil hayvanlara izin verilir .

Grafton Il açık mı?

- Mississippi ve Illinois nehirlerinin birleştiği yerin yakınında, Illinois, Grafton nehir kasabası, iş için açık . ... 2019'da COVID ile birleşen feci sel, Grafton'daki bazılarının kaldırabileceğinden daha fazla oldu.

Brimfield bit pazarında kaç satıcı var?

13-18 Temmuz tarihleri ​​arasında açık olacak bit pazarı, 21 bağımsız antika sergisinden oluşuyor. Her alanın kendi satıcıları vardır. 400 kadar satıcıya sahip bazı alanlar . Bu büyük bir çekiliş - bazı alıcılar antika aramak için Avustralya kadar uzaklardan geliyor.


Amerika Birleşik Devletleri'ndeki en büyük bit pazarı nerede?

İlk Pazartesi Ticaret Günleri— Kanton, Teksas

Amerika Birleşik Devletleri'ndeki en büyük bit pazarı olarak kabul edilen (bekle, Brimfield olduğunu sanıyordum?), bu etkinlik yüzlerce dönüme yayılıyor ve yaklaşık 6.000 satıcı için alan sunuyor.

Brimfield Antik Gösterisi ne kadar büyük?

BRIMFIELD, Mass. (WWLP) – Yüzlerce antika satıcısı bu yıl Brimfield Antika Fuarı'nın küçültülmüş versiyonu için geri döndü. 300'den fazla antikacı 22 dönüm arazi , tam olarak.

Brimfield'a köpek getirebilir misin?

Çoğu gösteri alanı köpeklere izin vermez . İleriyi planlıyorsanız ve köpek dostu alanlara nereye gideceğinizi sınırlayabiliyorsanız, iyi olabilirsiniz. ... Temmuz ayı gösterileri sırasında evcil hayvanlarınızı sıcaktan korumanız çok önemli.

Brimfield Antique Show'da nereye park edebilirim?

En iyi seçeneğiniz, yönünüzü bulmak için şehirde 5 dakikalık bir yolculuk yapmak ve her şeyin nerede olduğunu gördükten sonra bir park yeri seçmek. Şehrin batı ucundaki büyük açılış gününden Salı tarlalarına kadar kötü bir uzun yürüyüş. doğu ucundaki otoparklar , özellikle satın alma işlemlerinizi yapıyorsanız.


Bit Pazarı Flip'te satılmayan mobilyalara ne olur?

Bit pazarı satmayan çevirme ürünlerine ne olur? bulabildiğim tek cevap şuydu ile istediklerini yapmak için şovun malı oluyorlar . Ya bağış yapın ya da verin. ... İstediklerini yapmak için şovun malı oluyorlar.

Bit Pazarı Flip hala çekiliyor mu?

Ne yazık ki, şu anda Spencer, 'Şu anda Bit Pazarı Flip'te plan yok .' Devam eden COVID-19 salgınının ortasında film çekemedikleri için şov bir süredir ara veriyor. ... Günaydın Amerika sunucusu, 'COVID, Flea Market Flip nedeniyle bir ara vermek zorunda kaldım.