brent spiner keman çalabilir mi.

Bu, uzmanlarımızın zaman zaman aldığı bir sorudur. Şimdi, ilgilenen herkes için eksiksiz bir ayrıntılı açıklama ve cevabımız var!

Sordu: Alford Grady
Puan: 4.9/5(63 oy)

Bunu çok hızlı bir şekilde havaya uçurduğu için internete teşekkür ederiz - Data'yı hayata geçiren adam (Brent Spiner) keman çalamıyor . ... Ama Nimoy gibi Spiner de Trek dışında başarılı bir şarkı söyleme kariyerine sahip. Ol' Yellow Eyes Is Back albümü birçok Trek hayranının favorisi.

Jonathan Frakes gerçekten trombon çalabilir mi?

Frakes, 1994 Phish albümü Hoist'te 'Riker's Mailbox' başlıklı parçada trombon çalarak yer aldı. Frakes, Komutan Riker olarak görev yaptığı süre boyunca, kolej bandosu deneyiminden yararlanarak ara sıra trombon üzerinde sahne alırdı.

Brent Spiner ve Levar Burton arkadaş mı?

Çok çok yakın kaldık . Hepimiz bir metin zincirindeyiz ve bir başkasını sevdiğimiz için iletişim halindeyiz. Biz bir aileyiz. Burton'ın 1992'deki düğününde sağdıç olan Spiner de aynı fikirde: Kadrodan en az bir ya da iki kişiyle konuşmadığım bir hafta geçmiyor.

Garrett Wang klarnet çalıyor mu?

Büyük grup salıncak oynama tarzıyla yemekhanede ekibi sık sık eğlendirdi. Aslında, Garrett Wang aslında Harry Kim tarafından bestelenen Klarnet için müzikal solo 'Echoes of the Void'i çaldı yıldız gemisi Voyager'ın 'Boşluk' olarak bilinen uzay bölgesini geçişi sırasında.

Garrett Wang şu anda ne yapıyor?

GARRETT WANG ŞİMDİ

Şimdi o Delta Flyers podcast'inin ortak sunucuları eski Star Trek: Voyager ortak yıldızı Robert Duncan McNeil ile. En son olarak eski Teğmen Kim, Phoenix dizisinde görüldü ve yolda iki projesi var: bir video kısa film (Arthur Prescott Promo) ve üzerinde çalıştığı bir video, Moment of Impact.

Data'nın Keman Konseri

17 ilgili soru bulundu

Harry Kim hiç terfi etti mi?

VOY: 'Caretaker' senaryosunda Harry Kim, 'yirmili yaşlarının başında genç bir Yıldız Filosu Teğmen' olarak tanımlandı. ... Wang'a göre, protestolarına yanıt olarak, kendisine defalarca 'Birisi asteğmen olmalı' dendi. ve böylece onun karakteri asla terfi etmedi .

Roxann Dawson şu anda ne yapıyor?

Genellikle kariyeriyle meşgul olmasına rağmen, Dawson'ın ailesi ve inançları hayatında her şeyden önemlidir. Şu anda, Dawson Apple TV'nin bilim kurgu dizisi The Foundation üzerinde çalışıyor .

Star Trek oyuncuları anlaşabildi mi?

sır değil ki orijinal Star Trek'in kadrosu her zaman anlaşamadı . ... Sunucunun Star Trek evrenine katılmak istemesine neden olan sohbet sırasında Takei, Spock rolündeki Leonard Nimoy'un Kaptan Kirk rolündeki Shatner'dan daha popüler hale gelmesiyle gerilimin ortaya çıktığını açıkladı. Takei, 'Giderek daha yoğun hale geldi' diyor.

Patrick Stewart'ın sağdıcı kimdi?

29 Ekim 2000 -- Patrick Stewart bunu hafta sonu yaptı. Yani, 60 yaşındaki Star Trek ikonu, uzun zamandır nişanlısı Wendy Neuss ile düğümü bağladı. Tören Cumartesi günü Los Angeles'ta Trek eş- yıldız Brent Spiner People raporlarına göre sağdıcı olarak hizmet ediyor.


Riker neden hep başını eğiyor?

Konuyla ilgili bir reddit ileti dizisine göre, bir yorumcu manevranın kökeni hakkında olası bir açıklama yapıyor: Frakes, mobilya taşıma işi nedeniyle sırtından yaralandı. . Sonuç, onu genellikle sette sandalyelere veya konsollara yaslanmış olarak veya bir bacağını bir şeye dayamış olarak gördüğünüz Riker Yalın'dır.

Komutan Riker gerçekten trombon mu çaldı?

Ve kıdemli Trek oyuncusu ve yönetmeni Jonathan Frakes, bu konudaki en iyilerden biri. ... Ne de olsa Jonathan Frakes'in trombonla Star Trek'teki zamanından önceye dayanan bir geçmişi var. parçadan alıntı: Aslında, Riker trombon çalmak zorundaydı çünkü Frakes, enstrümanı bando günlerinden tanıyordu.

Harry Kim hiç terfi etmedi mi?

Harry Kim Voyager'da asla terfi edilmemesiyle ünlü , ancak yakın tarihli bir Star Trek: Discovery 3. sezon hikayesi, sonsuz sancaktarı daha da kötü gösteriyor. ... 32. yüzyıla girdiğinden beri, Discovery'nin işe alım süreci en hafif tabirle biraz akıcı oldu.

Harry Kim'in kız arkadaşına ne oldu?

Libby ve Kim, 2379'da evlilik teklifini reddettikten sonra ayrıldılar. Daha sonra nişanlandı Aidan Fletcher Ayrıca Yıldız Filosu İstihbaratı için çalıştı. ... The Autobiography of Kathryn Janeway'e göre, Libby, Alfa Çeyreği'ne döndükten sonra Kim ile evlendi.


Harry Kim kiminle evlenir?

2371 yılında, özge Harry Kim ile nişanlıydı. Evlilik asla gerçekleşmedi çünkü Kim'in gemisi U.S.S. Voyager'ın tüm elleriyle kaybolduğu varsayıldı.

Garrett Wang Koreli mi?

Wang, California, Riverside'da doğdu. Tayvanlı göçmen ebeveynler . Bir kız kardeşi var. ... 1990 yazında, Tayvan devlet destekli bir kültürel değişim programına katıldı ve hayatında ilk kez etraftaki tek Asyalı değildi.

Deanna Troi, Worf ile evlendi mi?

Başka bir gerçeklikte, Worf, Kaptan Picard'ın Borg tarafından öldürülmesinden sonra komutayı devralan Kaptan Riker'ın altında görev yapan Atılgan'ın birinci subayıdır. Deanna Troi ile evlidir. ve bir kızı Shannara Rozhenko ve bir oğlu Eric Christopher Rozhenko var.

Gene Roddenberry'nin değeri ne kadar?

Kesinlikle, yaratıcı Gene Roddenberry tahminini yaptı 500 milyon dolar yaratılışından ve birçok yan ürününden elde edilen servet.