Brennan 10. sezonda gerçekten hamile miydi?

Bu, uzmanlarımızın zaman zaman aldığı bir sorudur. Şimdi, ilgilenen herkes için eksiksiz bir ayrıntılı açıklama ve cevabımız var!

Sordu: Sven Ernser
Puan: 5/5(27 oy)

Emily Deschanel'in gerçek hayattaki hamileliği şova yazıldı (ilk hamileliği gibi) ve sezon ortaya çıkanları içeriyor. Brennan'ın ona hamile olduğunu ve Booth'un ikinci çocuğu.

Christine on Bones onun gerçek kızı mı?

TVLine'ın öğrendiğine göre Fox's Bones, yıldız Emily Deschanel'in gerçek hayattaki hamileliğini dizinin hikayesine yazmaya resmen karar verdi. ... Deschanel'in oğlu Henry 2011'de doğdu; doğumu, Brennan ve Booth'un kızı Christine'in 7. Sezon gelişiyle aynı zamana denk geldi.

Brennan Bones'a gerçekten hamile miydi?

Brennan ve Booth, bir kez birlikte yatmış olmaktan, köşedeki bir bebekle tam teşekküllü bir yetişkin ilişkisi içinde olmaya başladılar. Gerçekte, gerçek hayat şovun planını etkiledi, çünkü Brennan'ın hamileliği, aktör Deschanel'in kendi IRL hamileliğinden ilham aldı. .

Bones neden iptal edildi?

Bones neden iptal edildi? Görünen o ki, gösteriyi sonlandırma kararı ağ tarafından alındı . Baş yapımcı Hart Hanson, Televizyon Eleştirmenleri Derneği'nin basın turunda gazetecilere verdiği demeçte, bu bizim kararımız değildi. Son yılımız olduğu söylendi.

Bones 10. sezonda hangi bölümde hamile kalıyor?

Brennan ve Booth hamile olduğunu öğrendiler. Gökyüzündeki Göz . 10. sezon finali ile 11. sezon başlangıcı arasında doğdu.

KEMİKLER | Brennan'ın Hamileliği

27 ilgili soru bulundu

Bones 11. sezonda kaç bölüm var?

Bones'un on birinci sezonu, 3 Ocak 2017'de 1. bölgede DVD'de ('Death and Disappearance Edition' altyazılı) yayınlandı. 22 bölüm Sezon onbir ve özel özellikleri arasında silinen sahneler ve bir şaka makarası bulunur.

Lance Sweets'i kim öldürdü?

adlı yozlaşmış bir saldırgan tarafından öldürüldü. Kenneth Emory bölümün ilerleyen saatlerinde. Son düşüncelerinden biri Daisy'ydi ve Dr. Brennan'dan çok fazla endişelendiğini belirterek ona 'endişelenmemesini' söylemesini istedi.

Bones 2020'de geri mi dönüyor?

Ne yazık ki, Bones şu anda eserlerde bir canlanma var gibi görünmüyor . Şu anda CBS dizisi SEAL Team'de rol alan Boreanaz, projelerine gelince geriye bakmayı tercih etmediğini belirtirken, Deschanel rolüne geri dönmek için çok erken olduğunu düşündüğünü söyledi.

Bones'tan Hodgins neden tekerlekli sandalyede?

11. Sezonda, Hodgins'e suç mahalline yerleştirilen bomba o kadar ciddi yaralanmalar var ki, belden aşağısı kalıcı olarak felçli kalıyor, sonraki bölümler Hodgins'in yeni sınırlamalarına uyum sağlamasına ve ekibin ona yardım etmeye çalışmasına odaklanıyor.


Bones neden kilo aldı?

Temperance 'Bones' Brennan formda bir kadındı, ancak geçen sezonun sonunda kilo almıştı. Görünüşe göre, değişiklikler uzun zamandır beklenen bir gebelik aktrisin. Ancak doğumdan birkaç yıl sonra bile bebek öncesi vücuduna dönmek istemez.

Bones gerçek bir kişiye mi dayanıyor?

Ve eğer Temperance Brennan ismi size okuyucu olmayanlara tanıdık geliyorsa, bunun nedeni onun aynı zamanda 'Bones' dizisinin merkezindeki kadın kahraman olmasıdır. Brennan kurgusal bir suç savaşçısıdır, ancak gerçek bir kişinin çalışmasına dayanmaktadır. Kathy Reichs , adli antropolog ve Antropoloji Bölümü'nde profesör ...

Bones'un kadrosu anlaştı mı?

Eski yıldızların bugün paylaştığı ilişkiye gelince, Bildirildiğine göre hala iyi arkadaşlar . Deschanel, 2019'daki bir röportajda, David Boreanaz'ın çekim anılarına bu kadar düşkün olmasının bir nedeni olduğunu açıkladı. Aktris, harika bir ilişkimiz olduğunu söyledi.

Bones'un son bölümünde kim öldü?

Booth, katilin kendisi olduğunu öğrenir. Mark Kovac 20 yıl önce öldürdüğü bir savaş suçlusunun oğlu, şimdi intikam peşinde. Ameliyattan sonra Max, gördüğü bir rüyayı Brennan'a anlatır ve sonra aniden ölür.


Brennan ve Angela gerçek hayatta arkadaş mı?

MICHAELA CONLIN: ANGELA KARADAĞ

'Bones'da Angela ve Temperance Brennan en iyi arkadaşlardır. ikisi gerçek hayatta .

Max Keenan hapse girer mi?

Ayrıca çoğu gün okula ve sonrasında, ebeveynleri işteyken Booth ve Brennan'ın oğlu Christine ve Hank'i de götürür. 10. Sezonun 'The 200th in the 10th' bölümünde, kızının LAPD dedektifine bir LAPD şefini canlandırıyor. 'Kabadaki Putter'da, Max, Ohio Eyalet Polisi tarafından mezar soygunu nedeniyle tutuklandı .

kemiklerin babası kim bebeğim

Sezonun altıncı finali 'The Change in the Game'in sonunda Brennan'ın hamile olduğu ve babasının hamile olduğu ortaya çıktı. Çardak . 7. Sezon, 2. Bölüm 'The Hot Dog in the Competition'da, Brennan ve Booth bir kız bebekleri olacağını öğrendiler.

Jack Hodgins bir daha yürür mü?

Jack Hodgins (TJ Thyne): Yürüme yeteneğini yeniden kazanmasını umut eden Hodgins hayranları için kötü haber: Diziyi tekerlekli sandalyesinde bitirdi. Ama Dr. sayesinde ... Onu, gösterinin başlangıcından beri söylediği gibi, Laboratuar Kralı yapıyor.


Cam ve Arastoo neden ayrıldı?

Arastoo, İran'dan ayrılmadan önce Cam'i ilk kez kardeşiyle buluşmaya götürür. 'Bodrumdaki Kardeş'te Arastoo, Cam'den ayrılır ve Jeffersonian'ı adli antropolog olarak yeni bir iş aramaya çalışmak için terk eder.

Kemiklerdeki Wong Foo'ya Ne Oldu?

Hem Sid hem de Wong Fu önce düştü bilinmeyen nedenlerle Sezon 2'ye. Wong Fu's Restaurant'tan en son The Woman in Limbo'da Booth, en son Jane Doe'nun annesi olduğunu keşfettikten sonra onu neşelendirmek için Brennan Çin yemeği getirdiğinde bahsedildi.

Bones'un bir dönüşü var mıydı?

The Finder, 12 Ocak 2012 - 11 Mayıs 2012 tarihleri ​​arasında Fox'ta yayınlanan, Hart Hanson tarafından yaratılan bir Amerikan prosedürel drama televizyon dizisidir. Bir başka Fox televizyon dizisi olan Bones'un bir yan ürünüdür. Arka kapı pilotunun altıncı sezonudur. Nisan 2011'de yayınlanan 'The Finder' başlıklı bölüm. ...

Bones'un 13. sezonu olacak mı?

Duyuru 25 Şubat 2016 tarihinde yapıldı. kemiklerin 13. sezonu yayınlanmayacak . 12. sezon ise Bones dizisinin son sezonu olacak.


Bones toplantısı olacak mı?

Boreanaz ve Deschanel'in diğer projelere olan taahhütleri ve ilkinin geri adım atma konusundaki isteksizliği göz önüne alındığında, Yakın gelecekte bir 'Bones' canlanması veya yeniden birleşmesi pek olası değil .

Zack neden gormogon'a yardım etti?

Gormogon'un çırağı olan Zack, ona tapar ve Gormogon'a 'Usta' der. Gormogon'un etkisi altına girdikten sonra, Zack yardım etmek için arkadaşlarına ihanet etmeye istekliydi. Gormogon ve Gormogon'un emriyle cinayet işleyebileceğine inanıyordu.

Vincent'ı Bones'ta Kim Öldürdü?

Bunun Brennan'ın etrafındaki her şeyi nasıl algıladığına dair biraz fikir vereceğini umuyoruz'. Dördüncü sezonda tekrar eden bir karakter olarak tanıtılan Stajyer Vincent Nigel-Murray Ryan Cartwright, bu sezonun sondan bir önceki bölümünde vurularak öldürüldü. keskin nişancı Jacob Broadsky .