Brandis kardeşliğe yeniden katılırsa ne olur?

Bu, uzmanlarımızın zaman zaman aldığı bir sorudur. Şimdi, ilgilenen herkes için eksiksiz bir ayrıntılı açıklama ve cevabımız var!

Sordu: Fred Marquardt
Puan: 4.7/5(42 oy)

Brandis, siyah BOS memuru üniforması için oyundaki tek kaynaktır. Kardeşliğe yeniden katılmaya ikna olursa, ayrılmadan önce sığınağının sağındaki bir sandalyeye oturacak . Sole Survivor'ın 4. derecesinde Yankesici varsa, onu öldürmeden hiçbir ceza ödemeden eşyayı ondan alabilirler.

Brandis'in kardeşliğe yeniden katılmasını sağlarsanız ne olur?

Brandis, siyah BOS memuru üniforması için oyundaki tek kaynaktır. Kardeşliğe yeniden katılmaya ikna olursa, ayrılmadan önce sığınağının sağındaki bir sandalyeye oturacak . Sole Survivor'ın 4. derecesinde Yankesici varsa, onu öldürmeden hiçbir ceza ödemeden eşyayı ondan alabilirler.

Paladin Brandis, Prydwen'de nerede?

Konum. içinde bulunabilir Recon sığınağı Theta veya Prydwen , Paladin Brandis tarafından taşındı.

Paladin Brandis silahını nasıl alırsınız?

Bu Silahı Paladin Brandis'ten alabilirsiniz. Kayıp Devriye sırasında . Onu Kardeşliğe katılmaya ikna edin ve Prydwen'e vardığında size silahı verecektir. Alternatif olarak, onu ikna edemezseniz, Rank3 veya Rank4 Yankesici avantajını kullanabilir ve Recon Bunker Theta'dayken ondan çalabilirsiniz.

Paladin Danse bir sentez mi?

Elder Maxson'a göre, Paladin Danse aslında kılık değiştirmiş bir Institute Synth'dir ve idam edilmesi gerekiyor. Ne yazık ki, Danse ortadan kayboldu ama Proctor Quinlan'ın onu bulmanın bir yolu olabilir. ... Paladin Danse öldü.

Fallout 4. Paladin Brandis'i yeniden Brotherhood'a katılmaya ikna etmek. Üzüm Mentatları.

38 ilgili soru bulundu

Fallout 4'te en iyi sonu nasıl elde edersiniz?

Bu sona devam etmek için iki seçeneğiniz var:

  1. Brotherhood ile Demiryolunu yok edin ve parçalar oluşturarak Liberty Prime'ı yeniden etkinleştirmeye yardımcı olun.
  2. Demiryolunu yok etmek de dahil olmak üzere Enstitü görevlerini tamamlayın, ancak Brotherhood'a saldırarak Mass Fusion planına ihanet edin.

Tradecraft'ta önbellek nerede?

Konuşmadan sonra Deacon, bir terminal ve hatırladığı birkaç şifreyi kullanarak güvenlik kapısının kilidini açacak. Kapıyı geçtikten sonra, Deacon yakınlarda bir önbellek olduğunu gösteren bir ray işaretini gösterecek. Bu tüpün arkasında, işaretin hemen arkasında .

Keşif sığınağı Theta'nın şifresi nerede?

Ayrıca Recon Bunker Erişim Kodu alacaksınız 429A . Bu sizi haritanın en kuzey ucundaki Recon Bunker Theta'ya götürecektir. Bunker kapısını açmak için erişim kodunu kullanın.

Fallout 4'te merhamete nasıl başlarsınız?

Bu görev başlıyor Tour of Duty'yi tamamladıktan hemen sonra . Bu görev, Brotherhood of Steel misyonlarının bir parçasıdır. Bir sonraki göreviniz Fort Strong'u Süper Mutant istilasından temizlemek ve üssün içinden birkaç Mini Nuke almak olacak.


Düşük karizma ile Danse'yi nasıl kurtarırsınız?

Okumaya devam edin, size zavallı synth'i nasıl kurtaracağınızı göstereceğim.

  1. Adım 1) Karizma ekipmanı getirin. Onu kurtarmak için bir dizi ikna kontrolünden geçmeniz gerekecek. ...
  2. Adım 2) Elder Maxson'ı bilmediğinize ikna edin. ...
  3. Adım 3)Dans'in kendini öldürmesini durdurun. ...
  4. Adım 4) Elder Maxson ile kendisinin ilgilenmemesi için konuşun.

Steel Fallout 4'ün Kardeşliği nedir?

The Brotherhood of Steel, Fallout 4'te bir Fraksiyondur. askeri teknoloji ve güç edinme ile ilgili .

Day Tripper Fallout 4'ü nereden satın alabilirim?

İyi komşu , Hotel Rexford'da bulunan Fred'den günde bir kez satın alınabilir. Ayrıca Doctor Sun veya Wolfgang gibi tıp ve kimya satıcıları tarafından da satılmaktadır. Biri makinist ininde, ikinci kattaki ofiste bir masanın üzerinde, birinci kattan çıkan merdivenlerin yanında.

Fallout 4'te karizma nasıl çalışır?

Fallout 4'te Karizma ayrıca aşağıdaki avantajlara erişimi yönetir:

  • Kapak Toplayıcı; Tüccarlardan daha iyi fiyatlar alın ve mağazalarına yatırım yapın.
  • Bayan Katil / Kara Dul; Mücadelede, iknada ve Gözdağı verme becerisinin kullanımında karşı cinse karşı daha etkili olun.


Knight Varham'a ne oldu?

Varham, Paladin Brandis'in İngiliz Milletler Topluluğu'nda teknoloji ve istihbarat aramakla görevlendirilen Keşif Timi Artemis'in bir parçasıydı. ... Varham ve diğer üç şövalye öldürüldü , ekibin geri kalan üç üyesini, Knight Tara Astlin'in cesedinin bulunduğu yakındaki Ulusal Muhafız eğitim sahasına kaçmaya zorladı.

Jacob'ın şifresi Fallout 4 nerede?

Bu terminale erişmek için, Med-Tek tesisinde terminalin yanında durun ve MacCready ile konuşun . MacCready 'Şuradaki terminali kontrol edin, Bu parola sinclare daha iyi çalışır' diyecek ve size Jacob'ın parola öğesini verecektir.

Diyakoz yalanıyla gidersen ne olur?

Desdemona'yla konuş

Desdemona ile konuşun ve eğer Karizmanız iyiyse, Deacon'ın yalanını kullanın. sen Demiryolu malzemesi olduğunuzu kanıtlayın ve hatta bir kod adı kazandınız . ... Kod adınızı Desdemona'nın belirlemesine izin verirseniz, Gezgin olarak kabul edileceksiniz. Demiryoluna hoş geldiniz, ajan!

Deacon demiryolunu buldu mu?

Deacon, anlaşılması zor synth kurtuluş örgütü Railroad için bir casustur. ... Diğer şeylerin yanı sıra, ilk kurtarılan 3. Nesil'lerden biri olduğunu, Demiryolunun kurulmasına yardım ettiğini iddia ediyor. 2210'larda ve Desdemona'nın bir figür olarak hizmet ettiği organizasyonun gerçek lideri olduğunu.


Fallout 4'teki tüm gruplara katılabilir misin?

Fallout 4'te oyunculara dört farklı gruba katılma fırsatı verilir: Minutemen, Çelik Kardeşliği, Demiryolu ve Enstitü .

Piper bir sentez mi?

O olabilir Enstitü'den kaçan bir Synth , belki Demiryolunun yardımıyla ve belki bir hafıza silme ve yüz rekonstrüksiyonu yaptırdım. Küçük kız kardeşi de Synth olabilir, ayrıca yeni bir yüzle silindi. Enstitü, çocuk sentezi üzerine prototipler üzerinde başladı, bu yüzden mantıklı.

Shaun gerçekten baba mı?

Baba olarak da bilinen Shaun, Sole Survivor'ın oğlu ve 2287'de Enstitü'nün lideridir. Oyuncu karakteri onunla taraf olmayı seçmediği sürece Fallout 4'ün ana düşmanı olarak hizmet eder.

Maxson bir sentez mi?

yaşlı maxson bir sentez!!! lyons'un yükselen gücünden korkan enstitü, onu ve kızını öldürdü, gerçek arthur maxson'u, kardeşliği, ncr tarafından dizginlenmelerini sağlayan yolları izlemeye yönlendirmek için tasarlanmış bir sentezleyici ile değiştirdi, böylece diğer tüm hizipleri ve kıyameti kızdıracaklardı. kendileri.


Paladin Danse neden süper mutantlardan nefret ediyor?

Süper mutantlar ve sentezler de onun için bir nefret kaynağıdır. Sadece bu şekilde düşünmüyor çünkü Çelik Kardeşliği'nin inançlarına olan uyumu , ama aynı zamanda kişisel bir nedeni var. Danse, arkadaşı Cutler'dan etkilendiğinde FEV'nin insanlara neler yapabileceğine ilk elden tanık oldu.

Kör ihanetten önce Romantik Dans edebilir miyim?

Danse, en yüksek yakınlık düzeyine ulaştıktan sonra açılan bir seçenek olan romantizm için potansiyel bir adaydır. Blind Betrayal'ı tamamlamadan Danse ile olan ilişkiyi maksimuma çıkarmak imkansız. .