Borgias nerede çekildi?

Bu, uzmanlarımızın zaman zaman aldığı bir sorudur. Şimdi, ilgilenen herkes için eksiksiz bir ayrıntılı açıklama ve cevabımız var!

Sordu: Marvin Rücker
Puan: 4.5/5(49 oy)

Üretme. Dizi, uluslararası bir ortak yapımdır. Macaristan , ve Kanada'da üretilmiştir. Macaristan'da çekimler ağırlıklı olarak Budapeşte'nin hemen batısındaki Etyek'teki Korda Stüdyolarında yapıldı.

Borgias dizisi nerede çekildi?

Üretme. Dizi, uluslararası bir ortak yapımdır. Macaristan , ve Kanada'da üretilmiştir. Macaristan'da çekimler ağırlıklı olarak Budapeşte'nin hemen batısındaki Etyek'teki Korda Stüdyolarında yapıldı.

Borgias gerçek bir hikayeye mi dayanıyor?

Jordan, The Borgias'ı yüzde 100 doğru olarak göstermeye çalışmadığına dair Hirst'ten bir sayfa aldı. Tamamen olgusal bir hikaye anlattığımı iddia etmiyorum; Jordan dizinin notlarında bunun ders kitapları için olduğunu söylüyor. Bu şüpheli gerçek karakterlere ve olaylara dayanan suç draması .

Borgia dizisi neden iptal edildi?

Showtime, orijinal dizisi 'The Borgias'ı iptal etti Dönem dizisinin çok pahalı olduğunu söyleyerek . 'Borgias' yaratıcısı Neil Jordan, Deadline ile konuştu, 'Neye mal olabileceğine baktıklarında çok pahalıydı.'

Borgias İtalya'da mı çekildi?

Bunun nedeni sadece vergi sübvansiyonları değil. Borgias'ın üçüncü sezon galasında, Jeremy Irons'ın zehirli Papa Alexander, zengin bir şekilde dekore edilmiş bir papalık yatak odasında hayatı için savaşıyor - ama İtalya'da değil , hatta bir Hollywood setinde.

Borgia'lar Kimdi?

40 ilgili soru bulundu

Gerçek Borgia'lar kimler?

Borgia'lar, Rönesans İtalya'sının en kötü şöhretli ailesidir ve tarihleri ​​normalde dört önemli kişiye bağlıdır: Papa Calixtus III, yeğeni Papa Alexander IV, oğlu Cesare ve kızı Lucrezia .

Borgia'lar Medicileri tanıyor muydu?

İsimleri cinayet ve ensest için bir kelime haline geldi ve Borgia'yı Rönesans İtalya'sının en kötü şöhretli ailesi haline getirdi. Onlar Medici'nin arkadaşları değil .

Borgia'larda Micheletto'ya ne oldu?

1505 yılında Papa II. Julius tarafından özgürlüğüne kavuşturuldu. ve Niccolò Machiavelli'nin arabuluculuğu sayesinde Floransa tarafından bargello olarak işe alındı. Bu görevi 1507'ye kadar iki yıl sürdürdü. 1508'de Milano'da hemşehrileri tarafından öldürüldü, ancak kışkırtıcısı bilinmiyor.

Cesare ve Lucrezia birlikte mi oluyor?

Kendisini oynamak için bir karakterin yaptıklarına katılmak zorunda olmadığını söyleyen Arnaud, daha çok Cesare'nin kız kardeşiyle seviştikten sonra hissettiği karışık duygulardan ve aktörler ile yaratıcı Neil Jordan'ın kurması gereken dengeden bahsetti. ensest hikayesi. Sonunda olur: Cesare ve Lucrezia bir araya gelirler.

Borgia soyu hala var mı?

Evet, bugün Borgia'nın torunları var . Borgia'nın metreslerine babalık yaptığı çocukları kendilerine bir miras bıraktılar. ... Borgialar aslen İspanya'dan geldi ve en ünlüleri orada öldü, 31 yaşında küçük bir çatışmada kim olduğunu bile bilmeyen saldırganlar tarafından öldürüldü.

Papa öldükten sonra Borgia'lara ne oldu?

Sonraki yıllar. 1503 yılında Borgia'nın baba , Papa Alexander öldü ve onunla birlikte Cesare'nin kalan planlarının çoğu da öldü. Borgia'nın hayatı daha istikrarlı hale geldi ve Alfonso'nun babası 1505'te öldüğünde, Borgia ve Alfonso, Ferrara'nın hüküm süren dük ve düşesi oldu.

İlk papa kimdi?

Papalık yıllık Annuario Pontificio'ya göre, geleneksel olarak ilk papa olarak kabul edilen Aziz Petrus'tan bu yana 260'tan fazla papa olmuştur.

Borgia'lar ne kadar kazandı?

Maliyeti olan Borgialar 45 milyon dolar yapmak, birkaç bölüm yöneten film yönetmeni Neil Jordan tarafından yaratıldı, yazıldı ve üretildi.

1455'te Papa kimdi?

Calixtus III, aynı zamanda Callistus'un orijinal adı Alfonso De Borja, İtalyanca Alfonso Di Borgia, (31 Aralık 1378, Jativa yakınlarında, Aragon Krallığı [şimdi İspanya'da] - ö. 6 Ağustos 1458, Roma [İtalya]), papa 1455'ten

Cesare ve Lucrezia'nın çocuğu var mıydı?

Lucrezia Nepi'ye emekli oldu ve bu dönemde gizemli Infans Romanus (Romalı Bebek) ilk kez görüldü, Lucrezia'nın 1501'de birlikte göründüğü Giovanni adlı üç yaşındaki çocuk. çocuk, Cesare'nin gayrimeşru oğlu olarak , sonra muhtemelen gerçek babası olan İskender'in.

Aragonlu Alfonso'yu kim öldürdü?

Alfonso boğularak öldürüldü Micheletto Corella 1500'de kayınpederi Papa Alexander VI Fransa ile yeniden hizaya girdiğinde.

Borgias'taki Lucrezia'ya ne olacak?

Lucrezia Hamilelik sırasında çok zayıflamış ve doğumdan sonra ciddi şekilde hastalanmış . İki gün iyileştikten sonra tekrar kötüleşti ve aynı yıl 24 Haziran'da öldü. Corpus Domini manastırına gömüldü.

Micheletto sevgilisi kimdir?

paskal . paskal Micheletto'nun bir başka sevgilisidir. Micheletto, Pascal ile önce Milano'da tanışır ve daha sonra Pascal onu Roma'ya kadar takip ettiğinde onu bulur. Onu evine götürür ve sevişirler.

Borgiaların bir sonu var mı?

Showtime, üç sezonun ardından Borgias'ı bitiriyor. Neil Jordan'ın dramı, serisine son verecek. 16 haziran bölüm Showtime'ın Çarşamba günü yaptığı açıklamaya göre, artık dizi finali olarak hizmet verecek. Borgias, Robert Greenblatt'ın Showtime başkanı olduğu dönemden kalan birkaç kişiden biri.

Borgias'ta suikastçıyı kim oynuyor?

Micheletto Corella . Borgias'ın infazcısı olarak hizmet etmesi için Cesare tarafından işe alınan Micheletto, son derece soğuk ve merhametsizdir. Borgias'ın düşmanlarına tehlike ve ceza vermekten zevk alır. Kendini tamamen Cesare'ye adamış ve patronunun yardıma ihtiyacı olduğunda yardım ediyor.

Rönesans İtalya'sının en zengin, en güçlü ailesi kimdi?

Medici Bank, 1397'de kurulduğu andan 1494'teki düşüşüne kadar, Avrupa'nın en müreffeh ve saygın kurumlarından biriydi ve Medici ailesi Bir süre Avrupa'nın en zengini olarak kabul edildi. Bu tabandan, başlangıçta Floransa'da ve daha sonra daha geniş İtalya ve Avrupa'da siyasi güç elde ettiler.

Medici ailesi bugün hala var mı?

Birlikte, sahip oldukları bugün on binlerce yaşayan torun Avrupa'nın tüm Roma Katolik kraliyet aileleri de dahil olmak üzere - ama onlar babasoylu Medici değiller. Bugün ataerkil torunlar: 0; Bugünkü toplam torun: yaklaşık 40.000.

Medici ailesi nereli?

Medici Hanedanlığının Doğuşu

Medici hikayesi, 12. yüzyılda, Toskana'nın Cafaggiolo köyünden aile üyelerinin buraya göç etmesiyle başladı. Floransa . Bankacılık ve ticaret yoluyla Mediciler, Floransa'nın en önemli evlerinden biri haline geldi.