Bonnie macfarlane, john marston'ı sevdi mi?

Bu, uzmanlarımızın zaman zaman aldığı bir sorudur. Şimdi, ilgilenen herkes için eksiksiz bir ayrıntılı açıklama ve cevabımız var!

Sordu: Bayan Willie Mraz DDS
Puan: 4.9/5(20 oy)

karakteri Bonnie MacFarlane asla gerçek bir aşk ilgisi olmak için tasarlanmamıştır. , ama açıkça John Marston'a vurulmuş ve seyircinin onları 'göndermesi' gerekiyor...

Bonnie, John'un öldüğünü biliyor mu?

Karşılaşmanın sonunda, eylemlerinin ve esprili şakalarının ima ettiği gibi, John Marston için gerçekten hisleri olduğu ortaya çıkıyor. Bonnie'nin John'un ölüm haberini alıp almadığı bilinmiyor. ya da duyduğunda haberlere nasıl tepki verdiğini.

Arthur'un sevgilisi kim?

Gençliği boyunca, Mary Arthur Morgan ile romantik bir ilişki içindeydi ve ikisi derinden aşıktı, ancak sonunda Arthur'un bir kanun kaçağı olarak hayatı ve Van der Linde çetesine bağlılığı nedeniyle başarısız oldu ve sonuç olarak ailesinin yaygın olarak onaylanmamasına, özellikle de onun baba.

Pinkerton'lar John Marston'ı yakalar mı?

John Marston ve ailesinin Red Dead Redemption 2 dünyasının her yerinde olmasına ve John'un Blackwater'da iş yapmasına ve şehrin hemen dışında bir ev inşa etmesine rağmen, Pinkertonlar onu asla bulamazlar.

Hollandalı neden Micah'ı vurdu?

Dutch, Micah'ın kendisine ihanet ettiğini biliyor, bu yüzden Arthur Morgan öldükten sonra Red Dead Redemption 2'nin iyi sonu sırasında Dutch Micah'a sırtını dönüyor. Dutch, Micah'ı sadece intikam almak için değil, aynı zamanda kendisi için kurtuluş bulmanın bir yolu olarak , ve belki de bir tür kapanış bulmak.

Red Dead Redemption Hikayeleri: Bonnie MacFarlane. Tüm Kesilmiş Sahneler.

45 ilgili soru bulundu

Red Harlow amca mı?

Red Harlow amca değil Oyunlarda John Marston ile aşağı yukarı aynı yaşta olduğu için, Red Harlow 1860 ile 1870 arasında doğmuş ve Red Dead Revolver 1880'lerde, muhtemelen 1888'de geçiyor ve bu yüzden ikisi de aynı kişi olamaz.

Arthur rdr2'de yatabilir mi?

Tıpkı ilk Red Dead Redemption'da olduğu gibi, fuhuş kesinlikle dünyanın bir parçası olacak, ancak yararlanabileceğiniz bir parçası olmayacak. Basitçe söylemek gerekirse, sen, Arthur Morgan, bir fahişe alamaz . ... Red Dead Redemption 2'de fahişelerle seks yok.

Sadie Adler, Arthur'dan hoşlanıyor mu?

Oyunun odak noktası Arthur Morgan ve John Marston olsa da, birçok taraftar sayısız yan karaktere aşık oldu. Onlardan biri, Sadie Adler, karakter gelişimi ve Arthur ile olan ilişkisi nedeniyle hayranların favorisi oldu .

Abigail, Arthur'la yattı mı?

Abigail Marston

BT Dutch, Arthur'un Abigail ile ilişkisinden önce seks yapmış olabileceğini ima etti. John, çetenin diğer üyeleri gibi, 1911'de Blackwater'daki bankada John ile karşı karşıya kaldığında. ... Abigail'in derinden takdir ettiği bir şey, onun gerçekten istediği tek şey, çoğunlukla Jack'in hatırı için.


Bonnie MacFarlane, John'dan hoşlanıyor mu?

John ve Bonnie'nin iyi bir arkadaşlığı vardı ve Bonnie için sonsuza dek minnettardı, sanki onun için olmasaydı John, Bill Williamson ile yüzleşmesinden sonra ölecekti ve sırayla Bonnie, atları Macfarlane's Ranch Barn'da kurtardıktan ve ona Sığır'ı teklif ettikten sonra herhangi bir şekilde iyiliğe geri dönecekti. sonra söz verdi...

Arthur'dan rdr1'de bahsedildi mi?

1907'de bile, ondan neredeyse hiç bahsedilmiyor , bu yüzden tarih onu unuttu. 1911'de kendisinden hiç bahsedilmiyor, bu bir bakıma mantıklı çünkü söylendiği gibi tarihe bir gruptan biri olarak geçti ve yaptığı her şeyin bir bütün olarak çete tarafından yapıldığı düşünülüyordu.

Bonnie MacFarlane RDR2'de mi?

Aktör. Bonnie MacFarlane yinelenen bir karakter Red Dead serisinde, Red Dead Redemption'da ana karakter olarak ve Red Dead Online'da bir yabancı olarak göründü. Ayrıca Red Dead Redemption 2'de de atıfta bulunuluyor.

Bonnie MacFarlane'in değeri ne kadar?

Bonnie McFarlane net değeri: Bonnie McFarlane, Kanadalı-Amerikalı bir komedyen ve yazardır. 400 bin dolar . Bonnie McFarlane Mart 1973'te Kanada, Cold Lake, Alberta'da doğdu. Reality televizyon dizisi Last Comic Standing'in ikinci sezonunda elenen ilk komedyendi.


John Marston rdr1'de kaç yaşında?

RDR, 1911'de bir yıldan fazla bir sürede gerçekleşir. Bu, John'un 38 yaşında orijinal Red Dead Redemption'da öldüğünde. RDR2 1899'da başladığından, John oyunun açılış sahnelerinde 26 yaşında olacaktı.

Sadie Adler öldü mü?

Hala hayatta olan Sadie, Charles ile geride kalır ve John'dan onsuz devam etmesini ister. ... Sadie'nin akıbeti belirsiz , ancak John'a orada yaşamak istediğini söyleyerek Güney Amerika'ya gittiği varsayılabilir.

Jack aslında Arthur'un oğlu mu?

Red Dead Redemption 2'nin çoğu için, Arthur Morgan bir baba figürü gibi davranır. John ve Abigail Marston'ın oğlu Jack . Morgan olarak oynayan oyuncular, çocuğu ata binmek ve balığa çıkmak da dahil olmak üzere bir dizi bağ etkinliğine götürmek zorundadır.

RDR3 olacak mı?

ne yazık ki Red Dead Redemption 3 için henüz bir çıkış tarihi yok . ... Bu nedenle, Red Dead Redemption 3'ün şu anda yapım aşamasında olmadığı varsayılıyor. Ancak birinci ve ikinci RDR oyunları arasında 8 yıl geçti, bu nedenle RDR3'ün 2026 gibi geç bir tarihte ortaya çıkması düşünülemezdi.


Dutch rdr2'nin nesi var?

Bayou kentindeki soygun sırasında Dutch kafa travması geçirir . Düzeltildi, ancak birçoğu bu beyin hasarının kafasındaki bazı anahtarları çevirerek Van Der Linde çetesinin Micah Bell'in elinde düşmesine yol açtığına inanıyor.

Dutch ve Micah'a ne oldu?

Sonunda, Van der Linde çetesi haini Micah Bell ve Arthur dağın tepesinde savaşırlar. ... Şeref sayacınız yüksekse, Arthur daha iyi bir adam olmaya çalıştığını belirtecektir. Hollandalı sonuçta ikisini de bırakır , aralarında seçim yapamıyor.

Dutch'ın gerçek adı nedir?

Hollandalı van der Linde ( Benjamin Byron Davis ) Van der Linde çetesinin lideridir.

Hollandalı kaç yaşında?

11 Hollandalı Van Der Linde (44)

Soyadı ekli çetenin lideri Dutch, 44 yaşında . 1855'te doğdu ve Hosea Matthews ile olan karşılaşması ve dostluğu olmasaydı, çetenin en yaşlı devlet adamı olacaktı.


Neden ona RDR Amca diyorlar?

Arka fon. Amca, 1849 sonbaharından önce bir noktada Ohio'da doğdu. Jeb adında bir 'amcası' vardı (aslında amcasının kuzeniydi). Amca sübyancı olduğunu ima ediyor 'Yalnız kalmak istemeyeceğiniz' bir adam olduğunu söyledi.