Bombardıman warzone ne işe yarar?

Bu, uzmanlarımızın zaman zaman aldığı bir sorudur. Şimdi, ilgilenen herkes için eksiksiz bir ayrıntılı açıklama ve cevabımız var!

Sordu: Delores Lakin
Puan: 4.7/5(9 oy)

bombardıman Warzone'da yeni bir ölüm serisi . Mevcut Cluster Strike'ın etkili bir şekilde daha güçlü bir versiyonudur. Bir Bombardıman çağırdığınızda, Verdansk'ta belirli bir yere füzeler bırakacaktır.

Bombardıman ne işe yarar?

Bombardment, Call of Duty: Infinite Warfare'de yer alan 850 puanlık bir skor serisidir (3500 Persistence ile). 19. seviyede açılır. Bombardıman havadan füze saldırısı puan serisi önceki oyunların Havan Takımı ve Topçu öldürme serilerine benzer.

Bombardıman Katliam Nedir?

Call Of Duty: Warzone, zombi etkinliğiyle birlikte yepyeni bir öldürme serisine sahip. Buna Bombardıman denir ve eğer doğru yaparsanız mutlak bir dağ elde edebilirsiniz. tamamen ücretsiz öldürür . Yine de elde etmek zor, bu yüzden Warzone'da Bombardment'ı nasıl alacağınıza dair tam bir rehber.

Warzone'da nasıl Bombardıman alırsınız?

Bombardıman elde edilir haritada bulunan yeni kilidi açılmış Containment Monitor istasyonları . Bu yeni öldürme serisi, Containment Protocol kategorisi altındaki Containment Monitor istasyon menüsünde listelenmiştir ve kilidi açmak için bir anahtar gerektirir.

Bombardment Killstreak'i nasıl edinebilirim?

Etkinliği etkinleştirmek için bu konumun merkezine gidin. Başladıktan sonra 40 zombi görünecek. Oyuncunun daha sonra hepsini yenmesi gerekecek ve sonuncusu düştüğünde bir Erişim Kartı bırakacaklar. Oyuncuların daha sonra başa geçmesi gerekecek bir Tedarik Kutusuna ve Bombardment Katliamını talep etmek için bu öğeyi kullanın.

WARZONE'da BOMBARDMENT Serisi Nasıl Alınır (Purple Keycard & Containment Monitor Station Location)

34 ilgili soru bulundu

Warzone'da öngörü nasıl elde edilir?

Warzone'da Öngörü nasıl edinilir?

  1. Takımınızla Verdansk'a inin.
  2. Sözleşmelerden ve yağmalardan 20.000 $ nakit toplayın.
  3. Haritanın etrafında bulunan silah Silolarından birine gidin.
  4. Sığınağı keşfedin ve %5 Monitörlerden birini bulun.
  5. Foresight'ı 20.000$'a satın alın ve son yüzüğe gidin.

Bombardımanı yağmalamada kullanabilir misin?

Öngörü gibi, Bombardıman elde etmek için bazı kurulumlar gerektirecek. ... Ayrıca, Plunder'da bombardıman elde edilemez . Yalnızca Warzone'un temel battle royale modlarında erişilebilir.

Warzone'da yeni bir öldürme serisini nasıl edinebilirim?

Warzone Sentry Gun, Sezon 3'te Combat Bow eklendikten sonra Call of Duty battle royale'e eklenen en son Killstreak'tir.
...
İşte yapmanız gerekenler:

  1. Verdansk'a atlayın.
  2. Bir Kırmızı Kapı bulun ve içinden geçin.
  3. Kırmızı Kapı odasındaki Tedarik Kutularına gidin.
  4. Taret ölüm serisini bulana kadar onları yağmala.

Gelişmiş bir İHA Warzone'da nasıl çalışır?

Gelişmiş bir İHA'nın Warzone'daki faydaları

Bunlar sadece 40 saniye sürse de, çizgiler sizden ne kadar uzakta olduklarına bakılmaksızın haritadaki herkesi ortaya çıkaracaktır. ... Aynı zamanda Gelişmiş bir İHA düşman oyuncuların konumunuza göre daha yüksek bir yere sahip olup olmadığını gösterir .

Satın alma istasyonları savaş bölgesinde hareket ediyor mu?

Tüm satın alma istasyonları her oyunda doğmaz. Her zaman aynı yer seçiminde bulunurlar ama rastgele doğmak . İLE.

Nasıl killstreak alabilirim?

Killstreak'ler şu şekilde kazanılır: bir oyunda ölmeden birden fazla öldürme elde etmek , ve ölüm üzerine, Killstreaks kazanmaya yönelik ilerleme sıfırlanır.

Nöbetçi taret savaş bölgesinde ne kadar sürer?

Bir Taret 90 saniye kendini imha etmeden önce.

Warzone'daki mor anahtar kartı nedir?

Mor Anahtar Kartını aldıktan sonra, artık Bombardıman öldürme serisini elde etme yeteneği ! Bu yüksek etkili seri, haritanın Zombiler tarafından ziyaret edilen bir bölgesine bir bomba yağmuru salıyor.

Mor anahtar kartı warzone'da nereye gidiyor?

Erişim Protokolü Anahtarı olarak da adlandırılan Mor Anahtar Kartını alın. Bir Füze Silosuna gidin, Bunkers bir süre önce eklendi . Sığınağın içinde bir Containment Monitor Station bulun. Mor Anahtar Kartı ile Bombardment Katliamını buradan etkinleştirin.

Warzone'daki mor kafatası nedir?

Biri aktif olduğunda, oyuncunun HUD'sinde, oyuncunun puan sayacının yanında kırmızı bir kafatası olacaktır. Büyük bir kafatası toplamak, silahı daha da yükseltecek, ateş oranını ve hasarı daha da artıracak ve silaha mor bir kafatası ekleyecektir. oyuncunun HUD'si .

Warzone'dan öngörü aldılar mı?

Foresight'ın Warzone Satın Alma İstasyonlarına resmi olarak eklenmesinden sadece saatler sonra , hayranlar zaten oyundan tamamen kaldırılmasını istiyor. ... Öldürme serisi geçmişte Warzone'un sığınaklarında sadece nadir bir düşüş olarak mevcut olmasına rağmen, şimdi herhangi bir oyuncu onu ele geçirebilir.

Warzone Sezon 3'ün öngörüsü var mı?

Sadece pist boyunca büyük kaza alanı Haritadaki Havaalanı adının kuzeydoğusunda ve yerdeki açık deliğe doğru ilerleyin. Öngörü ve Gelişmiş UAV gibi bazı harika öldürme serilerini satın alabileceğiniz bir ganimet ve bir sınırlama monitörü bulacaksınız.

Bir Warzone çevresini nasıl tahmin edersiniz?

Hatayı yapmak için Call of Duty: Warzone oyuncuları bir düşman oyuncu tarafından öldürüldüklerinde d-pad'e iki kez basmanız gerekir . Düzgün yapılırsa, bu, Warzone maçının geri kalanı için tüm daireleri gösterecektir.

Bombardıman nasıl alınır?

Bombardıman serisi sadece elde edilebilir Protokol Anahtarı kullanma . Protokol Anahtarını alabilmek için zombilerin bulunduğu alana ulaşmanız ve ilgili yan görevi aktif etmeniz gerekmektedir. Belirli sayıda zombiyi öldürerek görevi tamamladıktan sonra, Sarı Sandık açabilen bir Sarı Anahtar kazanacaksınız.

MW'de bir nükleer silah kaç kişiyi öldürür?

Tactical Nuke, Modern Warfare 2 versiyonuna benzer şekilde çalıştığı, ancak M.O.A.B., K.E.M. Önceki oyunlarda Strike, DNA Bomb ve V-2 Rocket ve gerektirir 30 öldürme 25 yerine.

Morinadaki en yüksek öldürme çizgisi nedir?

juggernaut

Modern Warfare'deki en yüksek ölüm serisi olan Juggernaut kıyafeti, herhangi bir Call of Duty oyununda kullanmak için tartışmasız en eğlenceli öldürme serisidir.

Bir savaş gemisi kaç kişiyi öldürür?

63. Seviyede kilidi açılır ve 11 öldürür ölme. Airborne Gunship, Modern Warfare 2'deki AC-130'a çok benzer.

Warzone'da satın alma istasyonu nasıl görünür?

Satın Alma İstasyonları ile gösterilir yeşil bir alışveriş sepeti simgesi haritanızda. Çıkardığınızda Tac Haritasının İÇN bölümünde de listelenir!