Bm avcıları gizli atış kullanıyor mu?

Bu, uzmanlarımızın zaman zaman aldığı bir sorudur. Şimdi, ilgilenen herkes için eksiksiz bir ayrıntılı açıklama ve cevabımız var!

Sordu: Jacinthe Hirthe
Puan: 4.9/5(28 oy)

10 Odak maliyeti. Arcane Shot, 40 Focus'a mal olan ve hedefe biraz hasar veren bir yetenektir. Beast Mastery tarafından asla kullanılmaz. , ancak temel bir DPS yeteneğidir.

BM gizli atış kullanıyor mu?

Blizzard, BM avcılarının Arcane Shot over kullandığını duyurdu. Kobra Atışı amaçlanmamıştır ve gelecekte bunu düzeltmek için bir ayar geçişi olacak. Hayatta Kalma Avcıları için yanlış bir ek -%50 Odak Yenilenmesi değiştiricisini kaldırmak için bir düzeltme yolda.

Arcane shot kullanmaya değer mi?

Yeni yetenek puan ağaçlarından önce bunun pek yardımcı olmadığını düşünüyordum. Ama şimdi, Arcane shot, sevilen Aimed shot'ın yerini almış gibi görünüyor. Birincisi anında döküm ve doğru özellik ile 1500'ün üzerinde kolayca kritik yapabilir. Bu kullanmaya ve buna yetenek noktası koymaya değer soğumaya bırakın.

Avcılar neden Arcane Shot'a sahip?

Arcane Shot VS Multi-Shot ne zaman kullanılır: Arcane Shot bir tek hedefli yetenek, silahın hasarını giderir . ... Hedef başına toplam silah hasarı için Multi-Shot'ın hasarını %60 arttırır. Bir düşmana karşı daima Arcane Shot kullanın.

Beast Mastery gizli atış kullanmalı mı?

Canavar Ustalığı Avcıları tipik olarak şunları kullanmalıdır: Arcane Shot yerine Cobra Shot . İronik olarak, Arcane Shot, Cobra Shot'un artan odak maliyeti nedeniyle biraz daha yüksek DPS olduğunu kanıtlıyor. Artan maliyete ek olarak, Cobra Shot'tan farklı olarak Arcane Shot, zırhtan etkilenmeyen arcane hasarı verir.

[WoW TBCC] Raid Hunter (BM/Survival) Kurulumu ve Rotasyonları

30 ilgili soru bulundu

Shadowlands'te Hunter oynamalı mıyım?

nişancı avcısı Shadowlands'deki en güçlü DPS sınıflarından biridir. ... Hem raidlerde hem de Mythic+ dungeonlarda en iyi DPS sınıflarından biri olan birçok DPS oyuncusu, yüksek kaliteli içerik için uygun bir sınıf olarak Marksmanship'e yöneliyor.

Canavar ustalığı avcısı iyi Shadowlands mi?

Beast Mastery Hunter Shadowlands 9.1 kılavuzu

Evcil hayvanlar sayesinde, bu solo içerik için en iyi sınıflardan biri . Bu sınıf aynı zamanda Binding Shot, Tar Trap, Freezing Trap, Intimidation, Misdirection ve Primal Rage gibi bir dizi yardımcı programın yanı sıra bir bağışıklık Aspect of the Turtle verir.

Arcane vuruşu kobra vuruşundan daha mı iyi?

Arcane Shot, 40 Focus'a mal olur ve Saldırı Gücünün %60'ını Arcane Hasarı olarak verir. Kobra Atışı, 35 Odaklanmaya mal olur ve Saldırı Gücünün %74'ünü Fiziksel Hasar olarak verir ve Kill Command CD'sini 1 saniye azaltır. Burada bir şey mi kaçırıyorum? Cobra Shot her yönden daha iyi .

Avcılar Steady Shot kullanıyor mu?

aslında sabit atış sadece Marksmanship Hunter için geçerlidir , Canavar Ustalığı için Hayatta Kalma Avcısı, Kobra Atışı Steady Shot'un yerini alıyor.


Arcane Shot Magic hasar verir mi?

Arcane Shot, zırhı atlayan, ancak kısmen direnilebilen gizli hasar verir. Gerçi büyü hasarı verir , Arcane Shot bir büyü olarak kabul edilmez ve büyü gücünden, büyü vuruşundan veya büyü kritik vuruşundan hiçbir fayda sağlamaz.

Hedeflenen atış iyi mi?

Amaçlanan atış en güçlü avcı saldırısı , eğer tam nişancılık yaparsanız ve trueshot aurasını alırsanız, 60 lvl'de bir büyücü kadar yükseğe vurabilirsiniz, nişanlı atışla 3000'den fazla kritik yapmak mümkündür, ancak en iyi av'da 55 warlock'ta sadece 2400'dür.

Hedeflenen atış klasik nasıl çalışır?

Aimed Shot, şu anda kullanılabilen bir anlık çekimdir. nişan avcıları menzilli hasar artı X verir ve o hedefe yapılan iyileştirmeyi 10 saniye boyunca %50 azaltır. Multi-Shot ile aynı bekleme süresini paylaşır ve yetenekler dikkate alınmadan önce ikisi (hedef başına) aynı hasarı verir.

Scare Beast druidler üzerinde çalışır mı?

Çoğu zaman gözden kaçan bu büyü aslında bazı durumlarda çok faydalı olabilir. Örneğin, PvP durumlarında oldukça iyi çalışır çünkü hem tüm hayvan formlarındaki druidleri hem de kurt formundaki şamanları etkiler.


Dikenli atış kanama biriktirir mi?

Düşmanınızı delip geçen ve 8 saniye boyunca [(Saldırı gücünün %26,1'i) * 5] hasar vermesine neden olan bir atış yapın. Evcil hayvanınızı çılgına çevirir, saldırı hızını 8 saniyeliğine %30 arttırır, 3 kata kadar istifleme . 8 saniyede 20 Odak oluşturur.

Vahşi çağrı Avcısı nedir?

Vahşi Çağrı bir pasif seviye 24 Beast Mastery avcı yeteneği .

Steady Shot kesintiye uğrayabilir mi?

Elbette, bir saniyelik kullanım süresi var, ancak sabit atış, eski hedef atış gibi. Bunun anlamı şudur ki otomatik çekiminizi kesintiye uğratmaz.

Steady Shot aceleden etkilenir mi?

Steady Shot şunlardan etkilenir: acele bonusları ve Rapid Fire ve Bloodlust dahil olmak üzere çeşitli saldırı hızı bonusları. Avcılar, GCD'si aceleden etkilenmeyen tek sınıftır.


Shadowlands'te canavar ustalığı mı yoksa nişancılık mı daha iyi?

nişancılık Beast Mastery'den genel olarak biraz daha iyi performans gösteriyor Shadowlands'in başlangıcında, ancak gerçekten parlamaya başlamak için gereken kritik ve aceleyi aldığımızda, denge bir noktada neredeyse kesinlikle değişecek.

Bir BM avcısı için en iyi DPS evcil hayvanı hangisidir?

Nişancılık ve Hayatta Kalma Avcıları için En İyi DPS Evcil Hayvanları

  • Kurt. Kurt, Wrath of the Lich King genişlemesi boyunca sorgusuz sualsiz tercih edilen hayvan olmuştur. ...
  • Yaban arısı. Yaban arıları, kahramanlık ve baskınlar için potansiyel olarak en iyi genel DPS evcil hayvanı olabilir. ...
  • Saygıdeğer Mansiyonlar.
  • Raptor. ...
  • Kedi. ...
  • Devilsaur. ...
  • Kurt. ...
  • Saygıdeğer Mansiyonlar.

WoW'daki en iyi avcı sınıfı hangisidir?

Trol PvE için en iyi Classic WoW Horde Hunter yarışı, Orc veya Tauren ise PvP için en iyi Classic WoW Horde Hunter yarışıdır. Horde Hunter, ne yazık ki fraksiyonlarının benzersiz sınıfı Shaman'dan o kadar fazla yararlanamayacak.

Silahlar mı yoksa öfke mi daha iyi Shadowlands?

Süre Fury bazen Arms'ı sollar PvP veya PvE'de birincil DPS özelliği olarak, tarihsel olarak konuşursak, Arms genel olarak daha iyi araçlar sayesinde her zaman bir avantaj elde etmeyi başarır. PvP'de Arms Warriors, oyundaki en iyi yakın dövüş DPS özelliklerinden biridir ve çok fazla hasar, dayanıklılık ve fayda sağlar.


Shadowlands'de hangi DPS oynanır?

World of Warcraft Shadowlands: En İyi 10 DPS Sınıfı

  1. 1 Acı Büyücüsü.
  2. 2 Gölge Rahibi. ...
  3. 3 Kutsal Ölüm Şövalyesi. ...
  4. 4 Denge Büyücüsü. ...
  5. 5 Nişancılık Avcısı. ...
  6. 6 Ateş Büyücüsü. ...
  7. 7 Öfke Savaşçısı. ...
  8. 8 Element Şamanı. ...

Rogue Shadowlands'te iyi mi?

Hemen hemen her kompozisyona sığabilecek ve iyi performans gösterebilecek sınıflardan biridir. Yüksek bir puan vermek istiyorsanız, Rogues almak için en iyi sınıflardan biri büyük kalabalık kontrolleri nedeniyle.