Biri uzlaştırıcı olabilir mi?

Bu, uzmanlarımızın zaman zaman aldığı bir sorudur. Şimdi, ilgilenen herkes için eksiksiz bir ayrıntılı açıklama ve cevabımız var!

Sordu: Laurine Bernier
Puan: 5/5(23 oy)

Uzlaştırıcı şeyleri açıklar diğer insanları daha az sinirlendirmek . ... Eşanlamlısı yatıştırıcıdır, ancak bu sıfat genellikle zarar verme gücüne sahip birinin öfkesinden kaçınmayı ifade eder.

Uzlaştırıcı davranış nedir?

(kənsɪliətɔri) sıfat. Eylemlerinizde veya davranışlarınızda uzlaştırıcı olduğunuzda, biriyle anlaşmazlığı sona erdirmeye istekli olduğunuzu gösteriyorsunuz . Bir dahaki sefere konuştuğunda daha uzlaşmacı bir ton kullandı.

Uzlaştırıcı kelimesini nasıl kullanıyorsunuz?

Bir Cümlede Uzlaştırıcı?

  1. Henry meyveli pastadan nefret etmesine rağmen, komşusunun uzlaştırıcı hediyesini kabul etti.
  2. Uzlaştırıcı bir tonda, başkan adayı kendisini bir halk adamı olarak tanıttı.
  3. Uzlaştırıcı tavrınla ​​beni yatıştıracağını sanma!

Uzlaşmacılığa örnek nedir?

Uzlaştırıcının tanımı, uzlaştırmak veya birini daha iyi ve daha sakin hissettirmeye çalışmak için yapılan bir şeydir. Uzlaştırıcı olarak tanımlanacak bir şeye bir örnek: rakibinizi açıkça yendikten ve kızdırdıktan sonra bir el sıkışma .

Uzlaştırıcı argüman nedir?

TANIMLAR1. bir tartışmayı bitirmeye ve insanları daha az sinirlendirmeye çalışmak . Eş anlamlılar ve ilgili kelimeler.

UZLAŞMA nedir? UYUŞMA ne anlama gelmektedir? Uzlaşma anlamı, tanımı ve açıklaması

23 ilgili soru bulundu

teselli edici nedir?

Telafi edicinin tanımları. sıfat. uzlaştırmaya veya yatıştırmaya yönelik . bir yatıştırıcı jest olarak gönderilen çiçek eşanlamlıları: yatıştırıcı uzlaşmacı, uzlaşmacı.

Bir kişinin bilgiç olması ne anlama gelir?

Pedantic, tanımlamak için kullanılan aşağılayıcı bir kelimedir. küçük hataları düzelterek başkalarını rahatsız eden biri , küçük ayrıntılara çok fazla önem verme veya özellikle bazı dar veya sıkıcı konularda kendi uzmanlıklarını vurgulama.

Uzlaştırıcı basit terimlerle ne anlama geliyor?

: iyi niyet veya lütuf kazanmak veya düşmanlığı azaltmak amacıyla : uzlaştırıcı bir tonda konuşmaya eğilimli veya uzlaştırmaya niyetli Ancak konferans görüşmesi, haftalarca sert bir şekilde ileri geri gittikten sonra eleştirmenlerine uzlaştırıcı bir jest, bir zeytin dalı olarak görülse de, toplantı başka bir şey gibi görünmüyordu.—

ingilizcede Consigliere ne demek?

: bir suç örgütünün liderine danışman veya danışman olarak hizmet eden bir kişi Hem kitabı hem de filmi [The Godfather] hatırlıyorum, bir Mafya ailesinin danışmanıydı.

effusiveness ne demek?

1: ifade ile işaretlenmiştir büyük veya aşırı duygu veya coşku coşkulu övgü.

Yatıştırıcı bir kelime midir?

sıfat sakinleştirici, yatıştırıcı , uzlaştırıcı, barışçıl, memnun etmek için tasarlanmış, yatıştırıcı, teselli edici O, yatıştırıcı bir tonda konuştu.

Uzlaştırıcı ton nedir?

size kızgın veya üzgün olan birinin duygularını veya düşüncelerini önemsediğinizi göstermeyi amaçlayan : Fitzwater, kimsenin suçlu olduğunu düşünmediğini söyleyerek uzlaştırıcı bir tavır takındı.

Conciliary nedir?

Filtreler . Bir konseye ait veya onunla ilgili özellikle belediye yönetimi ile ilgili olarak; bir konsey tarafından verilir. sıfat.

Potada uzlaştırıcı ne anlama geliyor?

kötü duyguları sona erdirmek veya güven inşa etmek için tasarlanmıştır. DANFORTH, uzlaştırıcı: Yanlış anladınız efendim; On iki kişi zaten aynı sebepten asılmışken bunları affedemem. suç.

consolatory'nin tanımı nedir?

/kənˈsɒl.ə.tər.i/ üzgün veya hayal kırıklığına uğramış birini daha iyi hissettirmek veya yapmak : teselli edici bir açıklama. Arkadaşım geldi ve sırtımı teselli etti. Görmek.

uzlaştırıcı eş anlamlısı nedir?

'uzlaştırıcı' kelimesinin eş anlamlı sözcükleri

Barışçıl bir sesle konuştu . silahsızlandırılması. yatıştırıcı. yumuşatıcı. barışçıl.

Konsey üyesi şeften daha mı yüksek?

Consigliere - Danışman veya 'sağ kolu' olarak da bilinen bir danışman, bir suç ailesinin patronunun danışmanıdır. Patron, patron ve danışman 'Yönetim'i oluşturur. danışman hiyerarşide üçüncü sırada yer alır, ancak genellikle capos veya askerleri yoktur doğrudan onun için çalışıyor.

Bir danışman, yaratılmış bir adam mıdır?

erkekler yaptı askerden caporegime, consigliere, underboss ve boss'a kadar mafya saflarında yükselebilen tek kişi onlar.

Danışman, underboss'tan daha mı yüksek?

Danışman. Danışman, ya da baş danışman ya da danışman, Patronların sağ kolu ve güvenilir sırdaşıdır. ... Genel olarak, sadece patron ve patron yardımcısı danışmandan daha fazla yetkiye sahiptir bir suç ailesinde. Consigliere, komuta hiyerarşisinde çok güçlüdür, komutadaki üçüncü kişidir.

kısaca da olsa ne demek?

iş = gerçi/gerçeğe rağmen ve kısa kısa bir süreyi anlatır. Yani, 'kısa da olsa harika bir partiydi' diyebilirsiniz, bu sadece kısa bir parti olmasına rağmen harika olduğu anlamına gelir.

Didaktik insan nedir?

İnsanlar didaktik olduğunda, öğretiyorlar veya öğretiyorlar . Bu kelime genellikle birisi çok fazla öğretmen gibi davrandığında olumsuz olarak kullanılır.

Pedantik olmak bir bozukluk mu?

Asperger sendromu (AS), bir yaygın gelişimsel bozukluk yakın zamanda ICD-10 ve DSM-IV'te yeni bir tanı kategorisi olarak tanıtılmıştır. Motor beceriksizliğin yanı sıra, bilgiçlikle ilgili konuşma, AS'nin klinik bir özelliği olarak öne sürülmüştür. Bununla birlikte, bu semptomu tanımlamak ve ölçmek için birkaç girişimde bulunulmuştur.

Aptal olarak adlandırılmak ne anlama geliyor?

Bize Latincede 'obtusus' anlamına gelen obtusus kelimesinden gelen obtuse donuk' veya 'künt ,' akut olmayan bir açıyı veya zihinsel olarak 'donuk' veya zihni yavaş olan bir kişiyi tanımlayabilir. Kelime ayrıca, muhtemelen abstruse ile karıştırılmasının bir sonucu olarak, biraz tartışmalı bir 'anlaşılması zor' duygusu geliştirmiştir.

Propitious ne demek?

1: iyi niyetli: yardımsever. 2: iyiye alamet olmak: hayırlı uğurlu işaret. 3 : tercih etme eğilimi : avantajlı.

İncil'de yatıştırıcı nedir?

(prəˈpɪʃɪətərɪ) adj. yatıştırmak için tasarlanmış veya tasarlanmış; uzlaştırıcı; kefaret. n. (Kutsal Kitap) merhamet koltuğu .