Bir sonraki uçurum seferi ne zaman?

Bu, uzmanlarımızın zaman zaman aldığı bir sorudur. Şimdi, ilgilenen herkes için eksiksiz bir ayrıntılı açıklama ve cevabımız var!

Sordu: Madison Ankunding
Puan: 4.6/5(40 oy)

Abisal Seferi - Eylül 2021 Beta.

Ejderha Kristallerini nasıl bağlarsınız?

Ejderha Kristalleri şu şekilde elde edilebilir: Abyssal Expedition'da Gouldos'u öldürmek , Abyssal Expedition'ın Lider Tablosunda yer alarak veya Tüccar Gemisindeki Dragon Store'dan satın alarak.

Yerleşme Abisal seferi nedir?

Yeni bir Yerleşim özelliği eklendi. oyuncuların boş karolar üzerinde kendi kamplarını kurmalarına izin verir . Kamp doğrudan bir patronun karosuna bağlıysa, oyuncu o patrona karşı ek olarak %5 hasar bonusu alacak.

AFK arenasında boyutsal kahramanları nasıl elde edersiniz?

elde etmek. Boyutlu kahramanlar sadece şuradan elde edilebilir: 'Tüccarlar' sayfası veya 'Labirent Mağazası' . Tavernadan, elit kahraman ruh taşlarından veya yıldız gözlemcisinden çıkarılamazlar. Labirent mağazasından bir tane edinmek uzun zaman alacak, ancak bir F2P oyuncusunun elde etmesi hala tamamen mümkün.

AFK Arena 2021'de Ezio'yu nasıl elde edersiniz?

AFK Arena'da Ezio'nun Kilidini Açmak

Deneme süresi boyunca Ezio'nun kilidini kalıcı olarak açabilirsiniz. onu mağazadan satın alarak açıkçası çok pahalı olan ya da kahraman parçaları için belirli para birimlerini değiştirerek. Her zamanki gibi, kilidini açmak için 60 parçaya ihtiyacınız var.

ABYSSAL KEŞİF İÇİN BAŞLANGIÇ KILAVUZU!!! [AFK ARENA]

30 ilgili soru bulundu

Göklere nasıl gidilir?

Gökseller, on iki türden oluşan bir Canavar sınıfıdır. Şafak Ateşin. Çiftleşemezler ve yetiştirilemezler. Bunun yerine, diğer Adaların Üreme Yapılarından Yumurtalar, Fidanlığa gönderilmek yerine, Göksel Ada'daki hareketsiz Göksellere 'zaplanabilir'.

Uçurum seferine nasıl başlarım?

Abyssal Expedition'a girmek için, oyuncular önce bunun için kaydolmalıdır . Bu ya ücretsiz olabilir ya da elmaslara mal olabilir. Elmas seçeneği, etkinlik sırasında belirli bir dereceye ulaşan oyunculara ödül olarak daha fazla elmas verecek. Giriş için mevcut gereksinimler Aşama 15-40'ı tamamlamaktır.

AFK arenanın kodları nelerdir?

İşte en son AFK arena kodları

  • wf7wcxr4nz – iki büyük kahraman EXP kasası, 1.000 elmas, sekiz büyük kasa altın, iki büyük kasa kahramanın özü (yeni!)
  • uf4shqjngq – 30 ortak kahraman parşömeni.
  • afk888 – 300 elmas, 20 ayar altın, 100 kahramanın özü.
  • misevj66yi – 5 ortak kahraman parşömeni, 500 elmas, 60 ruh taşı.

Royale High'daki ticaret merkezi nerede?

Galaksiler Arası Ticaret Merkezi, oyuncuların ticaret özelliğini kullanması için bir alandır. 23 Mart 2020'de yayınlandı. Diyar olabilir sinemaya yakın bir UFO aracılığıyla Dünya'ya erişildi ; Oyuncu ışınlanmadan önce bir ara sahneden geçecektir. Ayrıca 17 Haziran 2020'de haritaya bir ışınlanma simgesi eklendi.

AFK arenasında yıldız gözlemcisi nedir?

Yıldız Gözlem Odası Noble Tavern'de bulunan bir oda . Oyuncunun Kahramanlar, eser parçaları, efsanevi Dişli ve bol miktarda Elmas elde etmek için elini denemesine izin veren, olasılık ve şansa odaklanan 'yıldız gözlemi' olarak bilinen bir özellik içerir.

Yaşlı ağaç AFK arenası nerede?

The Elder Tree şurada bulunan bir özelliktir: AFK'deki Kütüphane Arena. Seferde 8-40 tamamlandıktan sonra kilidi açılabilir. Oyuncular, tüm kahramanlarının özelliklerini artırmak ve onlara bonuslar sağlamak için Yaşlı Ağacın seviyesini yükseltebilir.

AINZ AFK arenasını nasıl edinebilirim?

Ainz Ooal Önlük şuradan elde edilebilir: ya oyun içi kaynaklarla ticaret yapmak ya da onu parayla satın almak . 40.000 Kahraman Parası – Bu, yaklaşık 483 çağrıdır.

AFK Arena'da Celestials nerede?

  • Yükseliş Tapınağı.
  • Soylu Taverna.
  • Meşe Inn.
  • Rezonans Kristali.
  • Efsaneler Duvarı.
  • Ticaret Merkezi.

MSM'de gökleri nasıl elde edersiniz?

Celestials'ı nasıl edinebilirim? Göksel Canavarlar kazanılabilir pazardan Celestials heykelini satın alarak , onu Göksel Ada'ya yerleştirerek, ardından Canavarları Göksel Heykel'e zaplayarak kilidini açın.

AFK arenasında Gökseller ne kadar nadirdir?

AFK Arena'da Göksel kahramanları nasıl edinebilirim? olduğundan beri AFK Arena'da sadece sekiz Gök , bu fraksiyon altındaki kahramanlardan birini normal bir sancakta çağırma olasılığı oldukça düşüktür. 10x çağırmada bir Elite Celestial kahramanı çağırmak için en az %37 şans var.

Ezio hala AFK arenasında mı?

Ezio, tüm AFK Arena oyuncularına 7 gün boyunca ücretsiz bir karakter olarak sunulmaktadır. , daha sonra, onu kazanarak veya tüm bunları atlayarak ve onu dükkandan satın alarak ekibinize başka bir karakter olarak eklenebilir. ... Ezio, Lilith Games'in izniyle, arkasından gelen herkesi ortadan kaldırmak için AFK Arena'ya atlar.

AFK arenasında Ezio parçalarını nasıl elde edersiniz?

Bu oyun içi etkinlik sırasında oyuncular Ezio'yu ücretsiz olarak alabilirler. 60 Parça/Kırık takas ederek onu kalıcı olarak açmak için. Hangi para birimine sahipseniz, diğer para birimlerinizden herhangi birini değiştirerek Fragman kazanabilirsiniz.

Ezio'yu nasıl değiştirebilirim?

Ezio için ödeme işlevi 2020/10/05 00:00:00'da çevrimiçi olacak. 2. Kullanabilirsiniz Kahraman Paraları, Lonca Paraları, Labirent Jetonları ve Gladyatör Paraları Ruh Taşlarını Ezio ile takas etmek için. Ezio müsait olduktan sonra oyundaki belirli miktarı kontrol edebilirsiniz.