İnançla ilgili bir cümle?

Bu, uzmanlarımızın zaman zaman aldığı bir sorudur. Şimdi, ilgilenen herkes için eksiksiz bir ayrıntılı açıklama ve cevabımız var!

Sordu: Randall Rippin
Puan: 4.7/5(69 oy)

Güvenilirlik cümle örneği. O halde, merak ve saflık, vahşi aklın özellikleridir. Fakat, saflığı ne kadar aptalca olsa da, güçlü elini hem Fransa'da hem de İtalya'da hissettirdi. , kalan son 'korkunç kral'.

Güvenilirliği nasıl kullanırsınız?

Bir Cümlede Güvenilirlik?

  1. Tom'un şaşırtıcı saflığı, onu dünyanın gerçekten düz olduğuna inandırdı.
  2. Çocukken saflığım sayesinde, annemin yalan söylediğimi her zaman bildiğine gerçekten inandım.
  3. Size söylenen hemen hemen her şeye inanırsanız, çok fazla saflığınız vardır. ?

Credulate ne demek

isim. çok kolay inanmaya veya güvenmeye istekli olmak , özellikle uygun veya yeterli kanıt olmadan; saflık.

inanılırlık etkisi nedir?

Kabaca saflığın ne olduğunu biliyoruz: belirli iddialara veya görünüşlere çok fazla güvenme eğilimi ; inanmamamız gereken şeylere inanmaya çok hazır olmak.

Tek tek cümle içinde nasıl kullanılır?

İnsanların bir şeyler yaptığını veya her şeyin aynı anda değil, sırayla gerçekleştiğini belirtmek için tek tek kullanabilirsiniz. tek tek odaya girdik . Evler bir bir alevler içinde kaldı.

GRE Günün Kelimesi: Güvenilirlik | GRE Kelime Bilgisi

39 ilgili soru bulundu

Bir cümlenin anlamı nedir?

n (Dilbilgisi) en az bir ana cümle ve bir yan cümle içeren cümle .

tek tek kelimesi nedir?

Bu sayfada, tek tek için 13 eş anlamlı, zıt, deyimsel ifade ve ilgili kelimeleri keşfedebilirsiniz, örneğin: birkaç kez , sessizce, art arda, tek tek, ayrı ayrı, tek tek, parça parça, tek tek, birbiri ardına ve parça parça.

Bir saflık örneği nedir?

güven anlamı

Makul kanıtın yokluğunda birine veya bir şeye inanma isteği; saflık. ... Bir saflık örneği Kolayca yalana kanan, saf kimse .

Her şeye inanan kişiye ne denir?

saf 16. yüzyıla ait Latin inanışından gelir ya da kolayca inanır. Saf kelimesinin eş anlamlısı saftır ve her iki terim de pek çok destekleyici gerçek olmadan bir şeyi isteyerek kabul eden bir kişiyi tanımlar. Birine saf demek, o kişinin saf ve basit olduğu anlamına gelebilir.


Hafif yürekli bir ruh hali midir?

Hafif yürekli biri neşeli ve mutlu . Hafif yürekliydiler ve hayattan zevk almaya hazırdılar. Neşeli olan bir şeyin eğlenceli veya eğlenceli olması amaçlanmıştır ve hiç de ciddi değildir.

naiflik ne demek?

Doğanın etkilenmemiş sadeliğine veya yapaylığın yokluğuna sahip veya bunu gösteren ; karmaşık olmayan; ustaca. deneyim, yargı veya bilgi eksikliğine sahip olmak veya göstermek; inandırıcı: O kadar saf ki okuduğu her şeye inanıyor. Siyasete karşı çok naif bir tavrı var.

hafif yürekli ne demek?

1: kaygıdan, kaygıdan veya ciddiyetten uzak: neşeli, neşeli bir ruh hali. 2 : neşeyle iyimser ve umutlu: sefaletin ortasında hafif yürekli olabilirler. - H. J. Forman.

İlgisizlik için bir cümle nedir?

Ciddi okumaya karşı ilgisizliği var . Devlet çalışanlarındaki ilgisizlik, düşük ücretli veya aç oldukları için değildir. O, polisin çeyiz şikayetiyle ilgili ilgisizliğini iddia etti.


İncil ne anlama geliyor?

1 : son derece emici . 2a : alkollü içeceklere düşkün. b : alkollü içeceklerin tüketimi ile ilgili veya bunlarla ilgili. Bibulous Eş Anlamlı ve Zıt Anlamlı Diğer Sözcükler Örnek Cümleler Bibulous Hakkında Daha Fazla Bilgi Edinin.

Apatinin en iyi tanımı nedir?

1 : duygu veya duygu eksikliği : kayıtsızlık ve depresyona yol açan kayıtsızlık uyuşturucu kullanımı. 2: ilgi eksikliği veya ilgisizlik: kayıtsızlık siyasi ilgisizlik.

Kaderci bir tutum nedir?

kadercilik, her ne olursa olsun gerçekleşmesine bağlı veya kararlaştırılmış olarak kabul eden zihnin tutumu . Böyle bir kabul, bağlayıcı veya karar verici bir aracıya olan inancı ima etmek için alınabilir.

İnsanlara çok kolay güvenmeye ne denir?

saf Listeye Ekle Paylaş. Bir şeylere ikna olmak zorunda kalmadan kolayca inanan insanlar saftır. ... İnandırıcı, 16. yüzyıl Latince inandırıcılığından gelir, ya da 'kolayca inanır'. Saf kelimesinin eş anlamlısı saftır ve her iki terim de pek çok destekleyici gerçek olmadan bir şeyi isteyerek kabul eden bir kişiyi tanımlar.


Allah'a inanıp da dine inanmayana ne denir?

Agnostik teizm, agnostoteizm veya agnostisizm hem teizmi hem de agnostisizmi kapsayan felsefi görüştür. Bir agnostik teist, bir Tanrı'nın veya Tanrıların varlığına inanır, ancak bu önermenin temelini bilinmeyen veya doğası gereği bilinemez olarak görür.

İnanç ve güven arasındaki fark nedir?

İsim olarak güven ve saflık arasındaki fark

bu güven mi bir kişiye veya kaliteye güvenmek veya güvenmek saflık, makul bir kanıtın yokluğunda birine veya bir şeye inanmaya isteklilik iken; saflık.

Bencil bir adam kimdir?

rahatına düşkün kaygısız; kaygısız veya ciddi bir amaçtan yoksun. (bir kişinin) önemsiz veya aşırı hafifliğe verilen : anlamsız, boş kafalı kimse.

Tek tek nasıl söyleyebilirim?

tek başına

  1. ayrı.
  2. bağımsız.
  3. birer birer.
  4. birer birer.
  5. özellikle.
  6. sırasıyla.
  7. ayrı ayrı.
  8. birkaç kez.


art arda ne demek?

1 : sırayla takip : birbirini takip eden dördüncü ardışık zaferleri. 2: art arda üretilen veya karakterize edilen.

Tek başına hareket etmek ne demektir?

1 : başkalarının şirketi olmadan : bireysel olarak. 2: tek elle.