Bill Treacher Mary Poppins'te miydi?

Bu, uzmanlarımızın zaman zaman aldığı bir sorudur. Şimdi, ilgilenen herkes için eksiksiz bir ayrıntılı açıklama ve cevabımız var!

Sordu: Harold Goldner
Puan: 4.2/5(29 oy)

hain 'Mary Poppins'de küçük bir rol oynadı ' 'Step In Time' müzikal numarasında bir baca temizleyicisi olarak. Treacher o zamandan beri birçok filmde rol aldı, özellikle Pop Pirates (1984), The Musketeer (2001), Tale of the Mummy (1998) ve George and the Dragon (2004).

Bill Treacher'ın Arthur Treacher ile akrabalığı var mı?

Treacher bir İngiliz soyadıdır; önemli Treachers şunları içerir: Arthur Treacher (1894–1975), İngiliz aktör. Bill Treacher (1930 doğumlu), İngiliz aktör. George Treacher ( c.

Arthur Fowler hala hayatta mı?

Arthur öldürüldü 1996'da sabuna karıştı ve hapishanedeyken kafa travması geçirdikten sonra beyin kanamasından öldü. Martin'in üvey oğlu Arthur, adını efsanevi karakterden almıştır.

Bill Treacher EastEnders'tan ne zaman ayrıldı?

Bill Treacher (4 Haziran 1930 doğumlu) bir İngiliz aktör. 1985'ten 1985'e kadar BBC One pembe dizisi EastEnders'ta Arthur Fowler'ın rolünü canlandırması ile tanınır. bin dokuz yüz doksan altı , ve gösteri için rol alan ilk kişi oldu.

Arthur Fowler ne kadar hapiste kaldı?

Arthur, tüm toplumu arkasında tutmasına rağmen, hapishaneye gönderilir. 28 gün .

Mary Poppins'e İlham Veren Gerçek Hayat Kadını

18 ilgili soru bulundu

Bill Treacher EastEnders'tan nasıl ayrıldı?

1995 yılına gelindiğinde Treacher diziden çıkarılmayı talep etmişti: 'Bitirdiğimde tema müziğinin sesi bile beni hasta ediyordu. ben depresyonda hissettim .' Ayrıca 2003 yılında BBC'nin dizinin geçmiş yıldızlarıyla röportaj yaptığı bir belgeselde, ilerleyen yaşla birlikte ayrılmak zorunda hissettiğini belirtti.

Eastenders'da Arthur Fowler'ı oynayan aktöre ne oldu?

Arthur hapishanede zihinsel bir çöküntü yaşadı ve sonunda birkaç gün sonra beyin kanamasından öldü. 1996'da serbest bırakıldı. Hafızasına, büyük ve iyilerin sohbet etmeye, öpüşmeye ve - uygun bir şekilde - küçük kalplerini bu güne kadar hıçkırmaya gittikleri Albert Meydanı bahçelerinin ortasına bir bank yerleştirildi.

EastEnders'ta bahçe parasını kim çaldı?

1987 başlarında, Arthur o kadar umutsuz hale geldi ki hastaneye kaldırıldı. Ertesi bahar, Noel Kulübü parasının çalınmasından yargılanmak üzere Meydan'a geri döner. Arthur tüm toplumu arkasında tutmasına rağmen 28 gün hapse gönderilir.

EastEnders'ta çiçek açan vahşi doğa parasını kim çaldı?

Noel'de, 'vahşi doğa' fonundan 20.000 sterlin çaldığınız için tekrar hapse atıldınız, biz her zaman hile yapıyorduk. Willy Roper . Parmaklıklar ardındaki bir bebek gibi ağladın ve Willy, Pauline'i Jersey'e tatile çıkardı.


EastEnders'taki umut ebeveynleri kimlerdir?

Hope Fowler'ın kızıdır. Martin Fowler ve Stacey Slater ve Bex, Lily ve Arthur'un kız kardeşi.

EastEnders'ta Arthur Jr'ı kim oynuyor?

Çocuk oyuncu Hunter Bell, 2016'dan beri EastEnders'ta Arthur Fowler Jr olarak ortaya çıktı ve karakter çeşitli çocuk oyuncular tarafından canlandırıldığı için rolü düzenli olarak devraldı.

Eastenders'da Baby Arthur'un babası kim?

Bu Stacey, Martin'le yatmadan bir ay önce oldu. Arthur, 2015'te doğdu. İlk başta Martin onun Arthur'un babası olduğuna inanıyordu, ancak sonunda ortaya çıktı. kim biyolojik babadır. Kush hala Arthur'un hayatındayken, hem Kush hem de Martin onun için bir babadır.

Stacey'nin kızı Lily'nin babası kim?

Döndüklerinde, Stacey Max Branning'e (Jake Wood) şunları söyler: Ryan Lily'nin babası ve umurunda değilmiş gibi davranıyor. Max, Ryan'la yüzleşir ve Janine'e Ryan'ın babası olduğunu açıklar. Daha sonra kızıyla hiçbir şey yapmak istemediğini söyleyerek Stacey ile yüzleşir.


Ruby gerçek hayatta hamile mi?

Karakteri Ruby, endometriozis ve hamile kalamama ile mücadele ettiği için EastEnders hikayelerinin ön saflarında yer almaya devam ediyor. Yıldız, patronlardan Ruby'nin endometriozis ve doğurganlık sorunları hikayesinin ona rağmen 'oynamaya devam etmesini' istediğini söyledi. gerçek hayatta kendi hamileliği .

Martin Lily'nin babası mı?

Rağmen Martin, Lily'nin babası değil , Taramalarından birinde Stacey'e sandığından 4 hafta daha hamile olduğu, yani Martin ile çıktığı sırada zaten hamile olduğu söylenene kadar Arthur'un babasının Martin olduğuna inanılıyordu ve bu, Kush Kazemi'nin farkına varmasına neden oluyor. o olmalı ki...

Kush neden Arthur'u aldı?

Ruby, kocası Martin Fowler'dan bir bebek sahibi olmak için can atıyor ve bu yüzden almak için Kush'a ödeme yapmayı teklif etti Martin'in üvey oğlu Arthur, yani Martin Ruby'den çocuk sahibi olmaya daha açık olacak. Ve Kush'un, Arthur'la bir otelden onunla konuşurken teklifini kabul ettiği doğrulandı.

Kush neden Arthur'u alıyor?

EastEnders izleyicileri, Kush'un büyük bir maaş günü sağlamak için Mitchell ailesinin suçlarına kanmak o sırada çıktığı eski sevgilisi Kat Slater için.


Kush'un kimden bebeği oldu?

Mesud bunun üzerine gelir ama onlara görmek istemediğini söyler. Şabnem kalbi kırılıyor. Stacey'i ikinci kez öpüp pişman olduktan sonra Kush, Shabnam'ın çocuklarına beş aylık hamile olduğunu öğrenir.