Benim elma kimliğim miydi?

Bu, uzmanlarımızın zaman zaman aldığı bir sorudur. Şimdi, ilgilenen herkes için eksiksiz bir ayrıntılı açıklama ve cevabımız var!

Sordu: Jace Schamberger
Puan: 4.1/5(27 oy)

Onun Ayarlar menüsünün en üstünde . Cihazınızda zaten oturum açtıysanız ve bunun yerine adınızı üstte görüyorsanız, adınıza dokunmak sizi adınızın altında bir e-posta adresi görüntüleyen bir sayfaya götürür. Bu e-posta adresi Apple Kimliğinizdir.

Apple Kimliğinizi nasıl buluyorsunuz?

Apple Kimliğinizle zaten giriş yapıp yapmadığınızı görün

  1. iPhone, iPad veya iPod touch'ınızda. Ayarlar'a ve ardından [adınız]'a dokunun.
  2. Mac'inizde. Apple menüsü  > Sistem Tercihleri'ni seçin, ardından Apple Kimliği'ni tıklayın.
  3. PC'nizde. Windows için iCloud'u açın, ardından adınızın altında Apple Kimliğinizi arayın.

Apple kimliğimi ve şifremi nerede bulabilirim?

Seçmek Elma menüsü  > Sistem Tercihleri , ardından Apple Kimliği'ni tıklayın. Şifre ve Güvenlik'i tıklayın. Apple Kimliği parolanızı girmeniz istenirse, 'Apple Kimliğini veya parolasını unuttum'u tıklayın ve ekrandaki yönergeleri izleyin. Aşağıdaki son adımları atlayabilirsiniz.

Apple kimliğiniz e-postanız mı?

Bir Apple Kimliği oluşturduğunuzda, Bir e-mail adresi girin . Bu e-posta adresi, Apple Kimliğiniz ve Apple Music ve iCloud gibi Apple hizmetlerinde oturum açmak için kullandığınız kullanıcı adınızdır. Aynı zamanda hesabınızın iletişim e-posta adresidir. E-posta adresinizi düzenli olarak kontrol ettiğinizden emin olun.

Apple Kimliğiniz iCloud Kimliğiniz mi?

Bir Apple Kimliği olarak kullandığınız e-posta adresi İçeriğinizi depolamak için iCloud'u kullanmak, iTunes Store'dan şarkı satın almak ve App Store'dan uygulama indirmek dahil, Apple ile yaptığınız hemen hemen her şey için bir oturum açma. Bir iCloud hesabı, iTunes hesabı ve Apple Kimliği aynı şeydir.

iPhone veya iPad'de Apple Kimliği Nasıl Bulunur?

38 ilgili soru bulundu

iCloud parolam Apple kimliğimle aynı mı?

Apple Kimliği parolası, iCloud parolasıyla aynı şeydir . Aşağıdaki iki bağlantı size yardımcı olacaktır. Önce şunu görün -- Apple Kimliği e-posta adresinizi veya parolanızı değiştirdikten sonra yapmanız gerekenler - Apple Destek. Apple Kimliği parolası, iCloud parolasıyla aynı şeydir.

Apple Kimliğiniz ile iCloud Kimliğiniz arasındaki fark nedir?

Daha önce belirtildiği gibi, Apple Kimliği iCloud'da oturum açmak için kullanılır. iCloud'da oturum açtığınızda, e-posta adresi ve parola Apple Kimliğinizdir . İCloud, Apple ID girişinin üstüne eklenen ekstra bir hizmet olarak düşünülebilir. Ve çok sıkı bir şekilde bağlantılı olduklarından, genellikle aynı hesap olarak kabul edilebilirler.

Gmail hesabımı Apple Kimliği olarak kullanabilir miyim?

Sen yeni bir Apple Kimliği için herhangi bir e-posta adresini kullanabilir . Ayrıca, mevcut bir Apple Kimliğini @hotmail.com'dan @gmail.com gibi bir üçüncü taraf adresinden diğerine değiştirebilirsiniz.

Apple Kimliği ne ile biter?

faydalı cevaplar

Apple sona erdi tema ve @icloud hesabının yeni Apple kullanıcıları için kullanılabilirliği, ayrıca @apple.com hesapları yalnızca Apple çalışanları içindir. Zaten bir tane varsa, şu anda hala e-posta için kullanılabilir ancak iCloud kısıtlamasının bu değişiklikle ilişkili olduğu görülüyor.

Eski bir e-posta adresini Apple Kimliğinden nasıl kaldırırım?

  1. Ayarları aç.
  2. En üstteki Apple Kimlik kartınıza dokunun.
  3. Ad, Telefon Numaraları, E-posta'yı seçin.
  4. Düzenle'yi seçin.
  5. Silmek için eski e-postanızın yanındaki kırmızı işarete dokunun.
  6. Açılan pencerede Devam'ı seçin.
  7. Bunun yerine kullanmak istediğiniz e-posta adresini girin.

Iphone'umda Apple kimliğimi ve şifremi nasıl değiştiririm?

iPhone, iPad veya iPod touch'ınızda

  1. Ayarlar > [adınız] > Şifre ve Güvenlik'e dokunun.
  2. Şifreyi Değiştir'e dokunun.
  3. Mevcut şifrenizi veya cihaz şifrenizi girin, ardından yeni bir şifre girin ve yeni şifreyi onaylayın.
  4. Değiştir veya Parolayı Değiştir'e dokunun.
  5. Apple özelliklerine ve hizmetlerine erişmek için yeni Apple Kimliği parolanızla oturum açın.

Aktivasyon kilidi için Apple kimliğimi ve şifremi unutursam ne olur?

Apple Kimliğinizi bulamıyorsanız veya parolanızı sıfırlarsanız, hesabınıza erişimi kaybedecek ve cihazınızı kullanamayabilir veya yeniden etkinleştiremeyebilir. Bunu önlemeye yardımcı olmak için hesap bilgilerinizi gözden geçirmek ve güncellemek için Apple Kimliği hesap sayfanızı düzenli olarak ziyaret edin.

Apple hesabıma nasıl giriş yapabilirim?

Bir Android uygulamasından, bir Windows uygulamasından veya herhangi bir web tarayıcısından oturum açmak için, Apple ile Giriş Yap'a dokunun, ardından Apple Kimliğinizi ve parolanızı girin . Apple ile giriş yapmak, Apple Kimliğiniz için iki faktörlü kimlik doğrulama gerektirir.

Apple Kimliği örneği nedir?

Bir Apple Kimliği, iTunes Store'a erişmenizi sağlar, App Store, Apple Books, iCloud, FaceTime ve diğer Apple servisleri . Bir e-posta adresi (örneğin, ) ve bir paroladan oluşur. Apple, tüm Apple servisleri için aynı Apple Kimliğini kullanmanızı önerir.

iCloud hesabımı nasıl bulurum?

iCloud'a herhangi bir bilgisayardan veya telefondan erişebilirsiniz icloud.com'a giderek . iPhone, iPad veya Mac'te Apple Kimliği menünüz, iCloud'u yönetmenize ve hangi verileri kaydettiğini seçmenize olanak tanır. iCloud'a yeni bir aygıtta erişmek için iki faktörlü bir kimlik doğrulama kodu girmeniz gerekebilir.

Telefon numarası olmadan nasıl Apple Kimliği yapabilirim?

Cevap: Bir: içinde bir telefon numarası vermeniz gerekmektedir. AppleID oluşturmak için. Bu gereksinimi aşmanın yolu yok.

Apple Kimliği için hangi e-postayı kullanmalıyım?

2. Etkin bir e-posta adresi. Gmail gibi okula veya işe bağlı olmayan bir adres öneririm. Hotmail Uzun süreli kullanacağınız bir adres olduğundan, Apple Kimliğinizi sık sık değiştirme konusunda endişelenmenize gerek yok.

Neden başka bir Apple Kimliği hesabı oluşturamıyorum?

Bu mesajın nedenleri Apple ile Giriş Yap adlı iOS'un bir güvenlik ve gizlilik özelliği . Bunun nasıl çalıştığını görmek için Apple ile Giriş Yap nasıl kullanılır başlıklı Apple Destek makalesine bakın.

Apple kimliğinin iCloud'da bitmesi gerekiyor mu?

Her aldığımızda ' Apple Kimliğiniz @icloud.com ile bitemez . Farklı bir e-posta adresi seçin.'

Apple Kimliği neden e-postamın kullanılamadığını söylüyor?

Oldukça basit ve Apple'ın nedenini açıklamamasına şaşırdım. Zaten bir Apple Kimliği ile ilişkilendirilmiş bir e-posta adresi, Apple Kimliği olarak kullanılamaz. Bu bağlamda 'ilişkili', e-posta adresinin değil : zaten bir Apple Kimliği olarak kullanılıyor.

Apple neden Apple kimliğimi tanımıyor?

iPhone, iPad veya PC'nizin güçlü bir internet bağlantısı ve Ayarlar > Hücresel veya Mobil Veri'ye giderek iPhone veya iPad'inizde hücresel verileri açtığınızı. Bu ayar kapalıysa, bir Wi-Fi ağına bağlı değilken Apple Kimliğinize ve iCloud'a erişemeyebilirsiniz.

iPhone'da Apple Kimliğini değiştirirseniz ne olur?

Eğer artık ilişkili e-posta adresini kullanmıyorsunuz Apple kimliğinizi değiştirebilirsiniz. Kişilerinize, satın alımlarınıza veya diğer hesap bilgilerinize erişimi kaybetmezsiniz.

Apple Kimliği ve iTunes aynı mı?

iTunes girişiniz, bu forumlar için kullandığınız giriş gibi bir Apple Kimliğidir. Birbirleriyle aynı olmalılar veya varsa iCloud hesabınız için oturum açın - her biri için farklı Apple kimliklerine sahip olmak tamamen mümkündür.

Apple kimliği ve parola arasındaki fark nedir?

Apple Kimliği bir parola kullanır. Parola bir dört veya altı basamaklı sayı veya erişmek istediğinizde iOS cihazının kilidini açmak için kullanılanların bir kombinasyonu. Parola belirli bir şeydir. Apple Kimliğiniz, hesabınızı korumak için kullanılan belirli bir parolaya sahiptir.

Apple Kimliği parolası için gereksinimler nelerdir?

Yeni Apple Kimliği parolanız şunları içermelidir: en az sekiz karakter, bir sayı, bir büyük harf ve bir küçük harf . Boşlukları, arka arkaya üç kez aynı karakteri, Apple Kimliğinizi veya geçen yıl kullandığınız bir parolayı kullanamazsınız.