Ben labirentte koşucu muydu?

Bu, uzmanlarımızın zaman zaman aldığı bir sorudur. Şimdi, ilgilenen herkes için eksiksiz bir ayrıntılı açıklama ve cevabımız var!

Sordu: Marilyne Schoen
Puan: 4.6/5(22 oy)

Dış görünüş. Ben'in Değişimden geçen bir koşucu ve daha sonra Thomas'ı öldürmeye teşebbüs ettiği için sürgüne gönderildi. Ben sadece 'Değişim' yüzünden solgun ve yüzünden ip büyüklüğünde yeşil damarlar çıkan biri olarak tanımlanıyor. Büyük olasılıkla Benjamin Franklin'in adını almıştır.

Ben, labirent koşucusunda nasıl sokuldu?

Çığlıklar Ben adında bir çocuktan; o bir Griever tarafından sokuldu , Labirentte yaşayan canavarlardan biri. Keder Serumu adlı bir panzehir aldıktan sonra Ben, Değişim'den geçiyor, bu süreçte kurbanın Labirent'ten önceki hayatının anılarıyla dolup taştığı sancılı bir süreç.

Ben bir labirent koşucusu muydu?

Ben yarı küçük karakter Labirent Koşucusu'nda, Değişim'den geçen ve daha sonra Thomas'ı öldürmeye çalıştığı için sürgüne gönderilen.

Ben'i labirente sokmaktan kim sorumlu?

Ben'in Sürgünü

Ben daha sonra ona bir bıçakla saldırır, Alby tarafından görülür ve daha sonra Thomas'ı incitmesini engeller. Ondan sonraki gün, Bekçiler Ben'i zorla dışarı sürükleyin. Gardiyanlar, yakalı büyük bir direk kullanarak Ben'i Kayran'ın dışına, Labirent'e iterler.

Thomas'a saldırdıktan sonra Ben'e ne olur?

Thomas'a saldırdıktan sonra Ben'e ne oldu? Alby, Ben'in yüzüne isabet eden bir ok attı . Az önce 6 terim okudun!

Ben, Kayran'dan [Labirent Koşucusu] kovuldu

22 ilgili soru bulundu

Thomas'a saldırdığı için Ben'in cezası nedir?

Ben, Thomas'ı kötü olmakla suçluyor ve eve gitmek için labirentten çıkış yolunu bulmalarını istedi. Thomas'a saldırdıktan sonra Ben'e ne oldu? sürgün edildi . Az önce 9 terim okudun!

Thomas labirenti hangi kuralı bozdu?

Thomas hangi kuralı çiğnedi? Glade'deki bir numaralı kural. Glade'deki bir numaralı kural nedir? Koşucu değilseniz asla Labirent'e girmeyin. .

Ben neden labirente itildi?

Ben, saldıran bir Labirent Koşucusuydu. Ben'i bir Griever soktuktan sonra Thomas . Çocuklar, Ben'in 'gündüz' sokulduğu için şok olmuş görünüyorlar. Eğer labirentte sokulduysa, o zaman ne yapıyordu? henüz günün erken saatleriydi.

Gladers'ın lideri kim?

Alby Gladers lideridir. Adını Alman teorik fizikçi Albert Einstein'dan almıştır.

Kapılar kapandığında labirentte dışarıda kalan kim?

Kapılar kapandığında labirentte dışarıda kalan kim? Minho, Alby ve Thomas (kim onlara yardım etmek için koşar).

Ben, Thomas labirent koşucusunu neyle suçluyor?

Ben, Thomas'ı suçluyor kötü olmanın ve eve gitmek için labirentten çıkış yolunu bulmalarını istedi. Thomas'a saldırdıktan sonra Ben'e ne oldu?

Labirent koşucusunda Adam kim?

Adam Newt tarafından bahsedilen Labirent Koşucusu'nda. Gally'nin alınmasından bir gün sonra Grievers tarafından alındı. Thomas, çocuğu tanımadığı için Adem'in görünürdeki ölüm haberine hiç üzülmediği için kendini suçlu hissetti. Adam çoğu durumda arka planda belirdi.

Sence Ben'in hasta olmasına ne sebep oldu, açıkla?

Sizce Ben'in hastalanmasına ne sebep oldu? Açıklamak. Sanırım, ormana gittiğinde Thomas'a saldırmak istememesi için onu öldüren kişi onu soktu. . Thomas'a saldırdıktan sonra Ben'e ne olur?

Böceğin bıçağının arkasına ne çizildi?

Thomas, bir böceğin bıçağının arkasına İSYAN yazan kelimeyi görür ( metal bir böcek ). Hasta çocuk Ben, Alby'ye Thomas'ı kötü olduğu için öldürmesi gerektiğini söyler.

Griever parlamayı mı sokuyor?

Aslında kederli iğne parlama değildi , parlama W.I.C.K.E.D. tarafından geliştirildiğinden beri. keder iğnesi temelde bir 'prototip' alevlenme virüsüydü ve alev gibiydi, ama bulaşıcı değildi, aksi takdirde gladerlerden birkaçı daha sonra enfekte olurdu.

Maze Runner'da güç kimde?

Topluluk (devamı) The Maze Runner'da güce sahip olmak, kararları verenin, sorumlu olanın, her şeyi kontrol edenin siz olduğu anlamına gelir. Romanda iki tür güç vardır: İSYAN'ın sahip olduğu toplumsal güç; ve kişisel güç, ki bu Newt ve Alby Kayran'ın başkanları olarak var.

The Maze Runner'da en fazla güce sahip olan kim?

koşucular Labirent'e girmesine izin verilen tek kişi onlar. Kayranların en güçlüsü, en hızlısı ve en iyisi olarak tanımlanırlar. Koşucular her gün Labirent'i koşarak bir çıkış yolu bulmaya çalışırlar.

Labirentteki ilk kişi kimdi?

Grup, varlığının çoğunluğu için yönetildi. Nick Labirent'e ilk ulaşanlar arasındaydı. Chuck'ın gelişinden bir süre sonra, ama Thomas'ın gelişinden önce Nick öldü ve yerine Kayranlıların lideri olarak İkinci Komutan Alby geçti.

Ben, labirent koşucusunda hangi bölümde sürgün edildi?

13. Bölüm

Alby hala Thomas'tan şüpheleniyor. Thomas dinlenmek için Deadheads'e çekilir, ancak Chuck ona Ben'in hayatta olduğunu söylemek için gelir. O sabah Muhafızlar Toplantısı'nda, Ben'in Labirent'e sürülmesine karar verildi - Chuck'a göre ölümden daha kötü bir kader.

Labirent koşucusunda sokulmak ne anlama geliyor?

Bir Griever Gladers'ı 'sokabilir' veya onları dikebilir, günler veya haftalar boyunca aşırı ağrıya neden olan . Keder Serumunu alan Stung Gladers, acı veren 'Değişim' sırasında genellikle bazı anılarını yeniden kazanır. Glader serumu almazsa ölürler. ... Üzülenler'in Üzülme Deliği'ne girmeyi planlayıp planlamadıkları bilinmiyor.

Maze Runner'ın arkasındaki hikaye nedir?

Devasa bir labirentin ortasındaki bir açıklıkta uyanan genç, geçmişine dair hiçbir hatırası yoktur. , kendini ormanda bir köy kurmuş ve bir çıkış yolu bulmak için her sabah en güçlü ve en zinde koşucularından ikisini labirentin içine gönderen bir erkek topluluğunun sakini bulmuştur.

Thomas labirente gönderilmek için ne yaptı?

Öldürme Düzeninde, Thomas Swipe için bir operasyon geçiriyor böylece diğer Kayranlılarla birlikte Labirent'e gönderilebilir. Tüm operasyon boyunca, Teresa onun yanında, ona ve Thomas'a olacaklardan korkuyor, ama sakin, İSYAN'ın Flare için bir tedavi bulacağına inanıyor insanlık adına.

Bir numaralı kural labirent koşucusu nedir?

Tüzük. Glade'in dışına asla çıkma , eğer bir Runner değilseniz. Başka bir Glader'ı asla incitmeyin. Birbirinize güvenmelisiniz.

Thomas, 131. sayfadaki kederliyi nasıl alt eder?

Thomas kederliyi nasıl alt eder? ... Minho ve Thomas, uçurumun tam kenarında durarak Üzülenler'i zekice alt etti ve bir kederli yaklaştığında ikisi de yoldan çekileceklerdi. böylece kederliler uçurumdan düşecekler.