Bellaların bebekleri oldu mu?

Bu, uzmanlarımızın zaman zaman aldığı bir sorudur. Şimdi, ilgilenen herkes için eksiksiz bir ayrıntılı açıklama ve cevabımız var!

Sordu: Jacinthe Cartwright
Puan: 4.4/5(13 oy)

Neşeyle bunaldık ve herkes sağlıklı!!! Brie Bella, oğlu Buddy Dessert'ı doğurdu 22 saat sonra 1 Ağustos'ta. O ve 39 yaşındaki kocası güreşçi Daniel Bryan'ın da Birdie adında 3 yaşında bir kızı var.

Bella ikizlerinin bebekleri oldu mu?

'Total Bellas' ikizleri, 36, bebeklerini bir gün arayla karşıladılar Nikki 31 Temmuz'da ve Brie 1 Ağustos'ta doğum yapıyor. Nikki Bella, ilk çocuğu Matteo Artemovich'i nişanlısı 'Yıldızlarla Dans Etme' profesyoneli Artem Chigvintsev ile karşıladı.

Brie Bella bebeğini doğal yollarla doğurdu mu?

Çok zorladım ve son turda Matteo'yu dışarı ittim, diye açıkladı. ve o geldi vajinal olarak dışarı , ve bu şimdiye kadarki en inanılmaz duyguydu. Pek çok taraftarın bildiği gibi, Brie, kocası Daniel Bryan ile oğullarına Buddy Dessert adını vermeyi seçtiklerini açıkladı.

Bella ikizlerinin bebekleri aynı gün mü oldu?

İkizler, bebeklerini sadece bir gün arayla karşıladı. Brie Bella önce gitti ve bunu ortaya çıkardı. ağustosta doğum yaptı 1 küçük bir çocuğa, profesyonel güreşçi kocası Daniel Bryan (gerçek adı Bryan Danielson) ile ikinci çocuğu. Çiftin kızı Birdie, 3 yaşında.

Nikki Bella bebeğini AZ'de mi doğurdu?

Nikki ve Artem, Matteo Artemovich Chigvintsev'i karşıladı. 31 Temmuz ve Brie ve Bryan, 1 Ağustos'ta Buddy Dessert Danielson'ı yediler. Nikki, 'Bu tam anlamıyla ikiz bir şeydi,' diye paylaştı.

Bella Bebekleri: 'Tam Güzeller' Özeti (S6, Ep7) | VE!

41 ilgili soru bulundu

Bella kaç yaşında?

Total Bellas genç döndü dört yaşında Aynı zamanda Anneler Günü olan 9 Mayıs Pazar günü. Yine de, Brie ve kocası Daniel Bryan (doğum Bryan Danielson) en büyük çocuklarının partisi için tüm durakları çıkarırken Pazar günü tamamen Birdie ile ilgiliydi.

Bella Twins ne zaman doğum yaptı?

Nikki Bella ve nişanlısı Artem Chigvintsev ilk çocuklarını karşıladılar. 31 Temmuz .

Nikki Bella'nın gerçek adı nedir?

Tam adı Brianna Monique Danielson olan şimdi emekli olan Brie Bella, 2011 yılında Divas Şampiyonasını kazandı ve Stephanie Nicole Garcia-Colace - sonunda iki şampiyonluk da kazandı.

John Cena'nın karısı kim?

John Cena'nın karısı: WWE yıldızı evlendi Shay Shariatzadeh Florida'da - Sports Illustrated.


Bella'nın annesi hala evli mi?

Bella İkizleri anne Kathy Laurinaitis (kızlık soyadı Colace) şu anda Johnny Ace olarak da bilinen John Hodger Laurinaitis ile evlidir. WWE'de kıdemli bir yapımcı ve emekli profesyonel güreşçi. ... O zamandan beri mutlu bir evlilikleri var.

Brie Bella bebeğini sezaryen ile mi doğurdu?

Dileği normal doğum yapmak olsa da komplikasyonlar buna izin vermedi. Aslında, Brie Bella, kızı Birdie ile acil sezaryen geçirdi (3 yaşında).

Brie Bella neden sezaryen yaptırdı?

VBAC'a sahip olmaya çalışıyordum çünkü Birdie ile acil sezaryen, ama inatçı bebekler yaptığımı unuttum ve dışarı çıkmayı sevmiyorlar, dedi Brie. 31'inde Matteo geldiğinde, 'Ne olursa olsun bebeğim yarın sabah 9'da geliyor' dedim. ... 21 saatlik doğumun ardından acil sezaryenle sonuçlandı.

Brie Bella neden başka bir sezaryen aldı?

Brie'nin açıkladığı gibi, kızı Birdie ile önceki acil sezaryen bölümü nedeniyle, başka bir C alması gerekecekti. -bölüm 1 Ağustos'a kadar hala hamileyse . 'Çünkü o zaman ne kendim ne de bebek için güvenli değil' diye ekledi. Neyse ki, hala hamile olan Brie, kız kardeşinin hastaneye hazırlanmasına yardım edebildi.


Bella Twins kimden hamile?

Total Bellas yıldızları, Instagram'da paylaştıkları güzel haberi Pazar günü duyurdu. Brie, Cumartesi günü kocasından ikinci çocuğu olan küçük bir erkek çocuğu doğurduğunu açıkladı. profesyonel güreşçi Daniel Bryan (gerçek adı Bryan Danielson). Çiftin kızı Birdie 3 yaşında.

John Cena'nın çocuğu kim?

Çift, adında bir erkek çocuğu olan ilk çocuklarını karşıladı. Matteo Artemovich Chigvintsev , 31 Temmuz 2020. Profesyonel güreş tarafında John Cena'nın yakında WWE TV'ye döneceği söyleniyor.

John Cena'nın yeni sevgilisi kim?

WWE yıldızı John Cena sevgilisiyle evlendi Shay Shariatzadeh Florida'da özel törenle.

John Cena'nın gerçek adı nedir?

John Cena, tam John Felix Anthony Cena, Jr. , (23 Nisan 1977, West Newbury, Massachusetts, ABD doğumlu), ilk olarak World Wrestling Entertainment (WWE) organizasyonuyla ün kazanan ve daha sonra filmlerde ve kitaplarda başarı elde eden Amerikalı profesyonel güreşçi, oyuncu ve yazar.


John Cena'nın net değeri nedir?

John Cena bir tahmine değer 60 milyon ABD Doları , onu bedava yemek almak için yemek yeme yarışmalarında rekabet etmek zorunda kaldığı günlerden çok uzaklara götürdü. Ancak WWE yıldızı servetini kazanmak için sadece güreşe güvenmedi. 44 yaşındaki Amerikalı şovmen servetini böyle inşa etti.

Bella Twins neden kovuldu?

Brie ve Nikki Bella hikayelere hakim oldular ve popüler güreş organizasyonundaki kadınlar bölümünü yeni zirvelere taşımaya yardımcı oldular. ... Ringde dikkate alınması gereken atletik güçlerin yanı sıra, mikrofonda da oldukça iyiydiler.

Bella Twins gerçekten ikiz mi?

Bella Twins, WWE'de performans sergileyen ve aşağıdakilerden oluşan profesyonel bir güreş takımıydı. Tek yumurta ikizi olan Nikki Bella ve Brie Bella (gerçek isimler Nicole ve Brianna). Bella Twins, Nikki'nin iki kez ve Brie'nin bir kez unvanını elinde tuttuğu eski Divas Şampiyonu.

Brie ve Nikki'nin bebekleri var mıydı?

Neşeyle bunaldık ve herkes sağlıklı!!! Brie Bella 22 saat sonra oğlu Buddy Dessert'ı doğurdu. Ağustos 1 . O ve 39 yaşındaki kocası güreşçi Daniel Bryan'ın da Birdie adında 3 yaşında bir kızı var.


Nikki Bella bebeğini doğal mı yoksa sezaryen mi aldı?

Bella ve Chigvintsev doktorun ofisinde beklerken 36 yaşındaki çocuğun suyu geldi ve onu hayretler içinde bıraktı. Bunun şoku, neredeyse sona eren uzun bir çalışmaya dönüştü. c-bölümü . Bella, İnsanlara açıkladı, Artem ve ben çok hazırlıklı değildik.

Nikki Bella'nın babası kim?

Erken dönem. İkiz kız kardeşi Brianna'dan on altı dakika önce ebeveynlere doğdu Jon Garcia ve Kathy Colace , Garcia-Colace San Diego, California'da doğdu ve Scottsdale, Arizona'nın Phoenix banliyösünde bir çiftlikte büyüdü. Meksika ve İtalyan asıllıdır.