Bella ikizleri napa'da mı yaşıyor?

Bu, uzmanlarımızın zaman zaman aldığı bir sorudur. Şimdi, ilgilenen herkes için eksiksiz bir ayrıntılı açıklama ve cevabımız var!

Sordu: Colby Weber
Puan: 5/5(68 oy)

Fotoğraflar: WWE Yıldızı Nikki Bella, Napa Vadisi'nde En İyi Hayatını Yaşıyor. ... Şimdi yaşlı Bella, nişanlısı Artem Chigvintsev ile birlikte yeni bir ev döşemektedir. Onlar, Şükran Günü hafta sonu olan 2021 sonbaharında evlenmeyi dört gözle beklerler.

Bella Twins Napa'ya mı taşındı?

The Bellas Podcast'in 2. bölümü, bunu ortaya koyuyor o ve Artem 'artık resmen Napa sakinleri .' Nikki, Phoenix, Arizona'dan Wine Country'ye taşınan ilk çift olan ikiz kız kardeşi Brie Bella'ya “Ve söylemeliyim ki, ikimiz de cennetteydik” dedi.

Bella ikizleri Phoenix'in neresinde yaşıyor?

Mülk, bölgedeki en seçkin topluluklardan birinde yer almaktadır. arkadya : Sycamore, 47th Street ve Campbell Avenue. Kapılı alanda hepsi modern çiftlik evi mimarisine sahip sadece 16 ev var.

Nikki ve Artem Napa'ya mı taşındı?

Nikki Bella ve Artem Chigvintsev, Total Bellas'ın Perşembe günkü altıncı sezon finalinde düğün tarihlerini resmen açıkladılar. Çift, nişanlanmak, hamile kalmak ve taşınmak da dahil olmak üzere tüm sezon boyunca geçirdikleri çılgın yolculuğu yansıtıyordu. Napa Valley, Kaliforniya'ya .

Nikki Bella Napa evinin maliyeti ne kadardı?

Eski WWE Süperstarı Nikki Bella ve nişanlısı, Dancing with the Stars yanlısı Artem Chigvintsev, Arizona'daki evlerini sadece üç ay sonra piyasaya sürdüler. İstenen fiyat 1.995 milyon dolar . TMZ Sports haberi Cumartesi günü bildirdi.

Napa'da Birdie'nin MISCHIEVOUS günü!

29 ilgili soru bulundu

Bella Twins ne kadar kazanıyor?

Nikki Bella'nın net değeri nedir? Celebrity Net Worth'a göre, Nikki 6 milyon dolar değerinde. her yıl yaklaşık 1 milyon dolar kazanılıyor .

Bella Twins'in annesine ne oldu?

Kathy'ye geçen Şubat ayında Bell'in felci teşhisi kondu. yıl. Yüzün bir tarafını etkileyen zayıflık veya felç anlamına gelen bir durumdur. Rapor, iki günden kısa sürede gelişme eğiliminde olduğunu ve çoğu durumda yaklaşık dokuz ay sonra düzeldiğini ekledi.

Bella Twins'in babası kim?

jonathan garcia Bella ikizlerinin biyolojik babasıdır. Jonathan ve anneleri Kathy Colace, 15 yıl birlikte olduktan sonra ayrıldılar. Nikki ve Brie, San Diego, California'da doğdular ve Scottsdale, Arizona'da bir çiftlikte büyüdüler.

John Cena'nın sevgilisi kim?

Bir yılı aşkın bir süredir birbirleriyle çıktıktan sonra John Cena ve Shay Shariatzadeh 12 Ekim 2020'de özel bir törenle evlendi.


Bella Twins neden Napa'ya taşındı?

İkiz kız kardeşler, Arizona'dan Napa Valley, California'ya taşınmaya karar verdiklerini açıkladılar. hayatlarını 'basitleştirmek' . Brie, The Bellas Podcast'in son bölümünde, 'Evimi satışa çıkarmak konusunda son derece sessiz kaldığım için insanların kafasının karıştığını biliyorum,' dedi. ... 'Yani evet, Napa Vadisi'ne taşındım.

En fakir güreşçi kim?

Yoksul ve Zengin Olan WWE Süper Yıldızları

  • Marty Jannetty: Daha fakir. Marty Jannetty 90'lı yıllardan beri güreş işinin içinde ve 90'ların başında adından söz ettirmeyi başaramadı. ...
  • Kurt Angle: Pis Zengin. ...
  • Dolph Ziggler: Daha fakir. ...
  • Büyük Şov: Pis Zengin. ...
  • Mick Foley: Daha fakir.

John Cena'nın yeni sevgilisi kim?

Ünlü WWE yıldızı John Cena, kız arkadaşıyla evlenirken bir kez daha evli bir adam oldu. Shay Shariatzadeh Çarşamba günü Florida'da sessiz, özel bir törenle. Cena bunu kamuoyuna açıklamazken, Amerika Birleşik Devletleri'ndeki yerel medya, Florida'dan resmi kayıtlara atıfta bulunarak düğünü doğruladı.

Nikki Bella'nın gerçek adı nedir?

Tam adı Brianna Monique Danielson olan şimdi emekli olan Brie Bella, 2011 yılında Divas Şampiyonasını kazandı ve Stephanie Nicole Garcia-Colace - sonunda iki şampiyonluk da kazandı.


Brie Bella'nın başka bebeği oldu mu?

Brie Bella ve kocası Daniel Bryan, sadece Cumartesi günü ikinci çocuklarını karşıladı . 'Bu bir ÇOCUK!!! ? 8-1-2020,' dedi Brie, Pazar öğleden sonra Instagram'da.

Bella Twins İspanyol mu?

Nicole ve Brianna Garcia-Colace, 21 Kasım 1983'te San Diego, California'da on altı dakika arayla doğdular ve Scottsdale, Arizona'nın eteklerinde bir çiftlikte büyüdüler. Bunlar Meksika ve İtalyan asıllı ve gençliklerinde futbol oynadılar. İkizler, 2002 yılında Chaparral Lisesi'nden mezun oldu.

Bella ikizlerinin annesi hala evli mi?

Bella Twins'in annesi Kathy Laurinaitis (kızlık soyadı Colace) şu anda John Hodger Laurinaitis ile evli Johnny Ace olarak da bilinir. ... O zamandan beri mutlu bir evlilikleri var.

Nikki ve Brie Bella'nın annesi kiminle evli?

3 Eylül 2015'te Laurinaitis nişanlandı. Kathy Colace Bella Twins'in annesi ve eski WWE şampiyonu Daniel Bryan'ın kayınvalidesi olan . İkili, 24 Mart 2016'da özel bir törenle evlendi.


Bella Twins milyoner mi?

Bella Twins Net Değeri: Bella Twins, Amerikalı modeller ve profesyonel güreşçilerdir. 20 milyon dolarlık birleşik net değer . Bella Twins, WWE ile uzun yıllar geçiren emekli profesyonel güreşçiler olarak bilinir.

John Cena'nın karısı kim?

WWE güreşçisi ve film yıldızı John Cena evli bir adamdır. Cena ve kız arkadaşı Shay Shariatzadeh Birden fazla habere göre, Pazartesi günü Tampa'da özel bir törenle evlendiler. Çift 2019'un başından beri çıkıyordu.

John Cena'nın gerçek adı nedir?

John Cena, tam John Felix Anthony Cena, Jr. , (23 Nisan 1977, West Newbury, Massachusetts, ABD doğumlu), ilk olarak World Wrestling Entertainment (WWE) organizasyonuyla ün kazanan ve daha sonra filmlerde ve kitaplarda başarı elde eden Amerikalı profesyonel güreşçi, oyuncu ve yazar.

Bella Twins kimden hamile?

WWE'den Nikki ve Brie Bella, Erkek Bebeklerini Bir Gün Ayrı Karşılıyor

Brie Bella önce büyük haberi açıkladı, 'Bu bir ÇOCUK! ... Neşeye boğulduk ve herkes sağlıklı!!!' Bu Brie'nin (Brianna Danielson) güreşçi kocasından ikinci çocuğu. Daniel Bryan (Bryan Danielson).