Beguilements ne demek

Bu, uzmanlarımızın zaman zaman aldığı bir sorudur. Şimdi, ilgilenen herkes için eksiksiz bir ayrıntılı açıklama ve cevabımız var!

Sormuş: Garfield Kreiger
Puan: 5/5(17 oy)

kandırma - Memnun ilgi uyandıran ve dikkati dağıtan bir eğlence seni endişelerden ve sıkıntılardan. dikkati başka yöne çekme. eğlence, eğlence - dikkati başka yöne çeken ve dikkati çeken bir aktivite.

Biri tarafından kandırılmak ne anlama gelir?

beguile • ih-GHYLE • fiil. 1 : aldatarak yönlendirmek 2: kurnaz yollarla aldatmak 3: kurnazca veya tılsımla dikkat çekmek veya ilgi çekmek 4: (zaman olarak) hoş bir şekilde geçmesine neden olmak.

Birini nasıl kandırırsın?

Baştan çıkarmak şöyle tanımlanır birini kurnaz bir şekilde aldatmak ya da birini büyülemek ve onun size çekici gelmesini sağlamak. Bir politikacının insanları kandırmak için zekice sözler kullanması, aldatmaya bir örnektir. Beguile örneği, daracık bir elbise giyen çarpıcı bir kadındır. eğlendirmek veya cezbetmek için; sevindirin veya büyüleyin.

Bir cümlede kandırmayı nasıl kullanırsınız?

Büyüleyici Cümle Örnekleri

  1. Koridorun karşısındaki kadın aynı cezbedici auraya sahipti.
  2. Her çanta baştan çıkarıcı bir gül baskısı ile süslenmiştir.
  3. Evrende gizem var, aldatıcı bir gizem ama kaprisli değil.

Aldatmak bir iltifat mı?

'birini kandırmak' muhtemelen biraz kötüdür (ama onları kandırmak veya aldatmak kadar değil), 'kandırılmak' aynı olabilir veya olmayabilir (bu onların suçu veya niyeti olabilir veya olmayabilir),' baştan çıkarıcı birini bulmak' genellikle bir tamamlayıcıdır .

cehalet ne demek?

29 ilgili soru bulundu

Büyüleyici bir gülümseme nedir?

sıfat. dikkati çekme veya başka yöne çekme gücüne sahip olmak ; ilgi çekici: baştan çıkarıcı bir gülümseme.

Aldatmak iyi mi kötü mü?

Beguile genellikle olumsuz anlamda kullanılır insanları aldatma eylemine atıfta bulunmak için. Ama aynı zamanda olumlu bir çekiciliği ifade etmek için de yaygın olarak kullanılır. Polly Toynbee bilgeliği: 'Asla yanlış basitlik vaatleriyle aldanmayın, çünkü insanların koşulları tek bir boyutta gelmez'.

İngilizce'de Tutku ne demek?

geçişli fiil. : zevkle doldurmak .

Girişten kastınız nedir?

sıfat. ilgi çekmek sanki bir büyüyle. büyüleyici tasarım eş anlamlılarının antika kağıtları: büyüleyici, büyüleyici, büyüleyici, büyüleyici, büyüleyici çekici. özellikle güzellik veya çekicilik yoluyla göze veya akla hoş gelen.


Beguile anlamını nasıl hatırlıyorsun?

Beguile: Anlamı: aldatmak ; yanıltmak veya kandırmak; aldatmak; hoşça vakit geçirmek; çekicilik veya çekicilik; Anımsatıcılar: : be+guile ~ hırsız, oğluna guiles'a başkalarını kandırmayı ve insanları keşfettikten sonra bunun için suçluluk duymamayı öğretti. Anımsatıcılar: : be+hemoth ~ büyük, devasa bir yaratık olan mamoth kelimesini hatırlayın.

salak ne demek?

1 : salak bir arkadaşa benzeyen veya karakteristik salak bir nesir tarzı. 2: savurganlık veya spor için yapılmış veya yapılmış: popüler şarkıların mizahi yalpalayan taklitleri.

kur yapmak ne demek?

geçişli fiil. 1 : sevgisi için dava açmak ve genellikle evlilik : mahkeme. 2: özellikle yeni müşteriler kazanmak için istekte bulunmak veya yalvarmak. 3: elde etmek veya elde etmek için aramak.

Subtility ne demek

1 Kurnazlık, kurnazlık ; = 'incelik'. Şimdi esas olarak şeytana atıfta bulunarak. 2Beceri; yaratıcılık; = 'incelik'. 3 Argüman veya spekülasyonda iyileştirme; (aşırı) ince ayrımların kullanımı.


Girişin iki anlamı nedir?

1: girme yetkisi veya izni: kabul . 2: girme eylemi. 3: giriş yolu veya yeri.

Giriş ne işe yarar?

Bir isim olarak, giriş anlamına gelir girme eylemi veya bir şeye girmenin bir yolunu sağlayan bir şey . Girişi bulabildiğiniz sürece, bir partiye vardığınızda büyük bir giriş yapabilirsiniz. Girişin iki telaffuzu vardır.

Giriş örnekleri mi?

Giriş için bir yer; kapı, kapı vs... Evinizin ön kapısı bir giriş örneği. Bir odaya süpürdüğünüzde ve tüm gözler size döndüğünde, bu, giriş yaptığınız bir duruma örnektir. Bir aktör sahneye çıktığında, bu onun girişinin bir örneğidir.

gizlice nedir?

1: gizlice yapılmış, yapılmış veya elde edilmiş: gizli. 2: gizlice hareket etmek veya bir şey yapmak: gizlice gizli bir bakış.


Birini değiştirmek ne anlama geliyor?

geçişli fiil. 1 : hareketsiz tutmak ya da delip geçiyormuş gibi, bakışları karşısında donakaldı . 2: sivri bir silahla veya sanki sivri bir silahla delmek: kazığa.

Sarhoş olmanın tam anlamı nedir?

fiil (nesneyle birlikte kullanılır), kendinden geçmiş, canlanmış. esarete geçmek için; ölçünün ötesinde zevk : Şarkı söylemesiyle mest olduk.

Baştan çıkarmanın iki eş anlamlısı nedir?

kandırmak kelimesinin eş anlamlı sözcükleri

  • aldatmak.
  • aklını çelmek.
  • yanıltmak.
  • baştan çıkartmak.
  • aldatmak.
  • cazibesi.
  • dolandırma.
  • tıraş olmak.

Romeo ve Juliet'te kandırılmış ne anlama geliyor?

Eğlendirmek. Tanım. (fiil) aldatmak, yanıltmak, cazibeyle ikna etmek, yanıltmak .


kandırmak kelimesinin Eş anlamı nedir?

Beguile'ın bazı yaygın eş anlamlıları şunlardır: aldatmak, yanıltmak , ve yanıltmak. Bütün bu kelimeler 'genellikle el altından yoldan saptırmak veya hüsrana uğratmak' anlamına gelse de, beguile, aldatmada çekicilik ve iknanın kullanımını vurgular.

Kuzgun'da baştan çıkarmak ne anlama geliyor?

' yanıltıcı. son derece çekici ve umut veya arzu uyandırabilir . Sonra bu abanoz kuş, hüzünlü hayalimi gülümsemeye yöneltti, rn Yüzündeki ağırbaşlı ve sert görgü adına, rn 'Kretin budanmış ve traş olmuş olsan da,' dedim, 'korkak olmadığın kesin. ara vermek.

- kandırmak kelimesinin kökeni nedir?

Beguile kelimesi Orta İngilizceden kurnazlık hileyi içerirken, kandırmak hile içerse bile hoş vakit geçirmek demektir. ... Sözcüğün daha koyu bir tonu da olabilir, çünkü öğleden sonra sizi baştan çıkaran kişi aslında arabanızı çalmaya çalışıyormuş gibi.