bc feribotlarını önceden ayırtmalı mıyım?

Bu, uzmanlarımızın zaman zaman aldığı bir sorudur. Şimdi, ilgilenen herkes için eksiksiz bir ayrıntılı açıklama ve cevabımız var!

Sordu: Eulah Bruen
Puan: 4.1/5(43 oy)

Önceden rezervasyon yaptırmanızı şiddetle tavsiye ederiz, eğer popüler yelken zamanlarında seyahat etmeyi planlayın , dahil: Tatil hafta sonları. Perşembe ve Cuma öğleden sonraları ve akşamları.

BC Ferries için ne kadar önceden rezervasyon yaptırabilirsiniz?

Bir feribot için ne kadar önceden rezervasyon yaptırabilirsiniz? Yapabilirsiniz yaklaşık 2 ay önceden rezerve edin . Bununla birlikte, çoğu BC feribotunun rezervasyon almasına rağmen, daha küçük gemilere sahip daha küçük rotalardan bazılarının almadığını unutmayın.

Önceden feribot rezervasyonu yaptırmanız mı gerekiyor?

Evet, feribot biletlerinizi önceden ayırtmanızı tavsiye ederiz. . ... Feribot biletlerinizi önceden ayırtmak, kalkış tarihi yaklaştıkça çok sınırlı hale gelebilecek müsaitlik konusunda endişelenmenize gerek kalmayacağı anlamına gelir.

BC Ferries'deki rezervasyonların yüzdesi nedir?

Rezervasyon alanını artırın: ortalama %40-50'den %95'i gemi. Tüm Tasarruf ve Ön Ödemeli ücretlerde ücretsiz rezervasyon sağlayın. Rezervasyon ile daha az yoğun zamanlarda seyahat için ücretlerinizi önemli ölçüde düşürün. Terminalde seyir beklemelerini ve sıkışıklığı azaltın.

Vancouver Adası'na feribot rezervasyonu yaptırmalı mıyım?

Feribotları rezerve etmem gerekiyor mu, yoksa saat kaçta gelmeliyim? rezerve etmek zorunda değilsin . Rezervasyonlar, bekleme süresini karşılayamayan sıkı bir programı olan insanlar içindir.

BC Ferries seferleri önceden rezerve ediliyor - ve bu, düzenli kullanıcıları hayal kırıklığına uğrattı

16 ilgili soru bulundu

BC'de seyahat yasağı var mı?

İç Mekana veya İç Mekana zorunlu olmayan seyahat tamamen aşılanana kadar önerilmez . M.Ö. Kanada eyaletlerinden ve bölgelerinden gelen ziyaretçileri ağırlıyor. Topluluklara saygı gösterin, ayrılmadan önce bir plan yapın ve gideceğiniz yere hazırlıklı olarak varın.

Vancouver'dan Victoria'ya feribotla araba almanın maliyeti nedir?

Yalnızca yetişkin yolcu için ücret: 17,20 ABD doları. Maliyet Araba ve Sürücü: 74,70 $ .

Bir BC feribot rezervasyonunun maliyeti nedir?

geri ödemesiz ödeyeceksiniz 17 $ rezervasyon ücretini rezervasyon sırasında ödeyin ve ardından kalan araç ve yolcu ücretlerini rezervasyonunuzu kullandığınızda terminalde ödeyin. 5$ değişim ücreti ödeyerek yelkeninizi değiştirebilirsiniz. Bu ücret, feribotta rezerve edilebilir yer olduğu sürece her zaman geçerli olacaktır. Q.

BC Ferries için kıdemli yaş nedir?

yaşından büyükler 65 Pazartesiden perşembeye ücretsiz binin. Tatil Pazartesi günleri hariçtir. Yolcular ücretsiz biniyor. Araçlar her zaman ödeme yapar, Bu Victoria ve Vancouver arasındaki geçişler için geçerlidir (şehirlere yakın - toplu taşıma araçlarını kullanarak şehir merkezlerine seyahatinizi tamamlayabilirsiniz).


BC Feribotlarında rezervasyon gerekli mi?

Önceden rezervasyon bir yer sağlar aracınız için gemide tercih ettiğiniz yelken. Rezervasyon yapılmadan araçlar, bir sonraki müsait sefer için terminale geliş sırasına göre yüklenir. Bu, kalkış terminalinde bekleme sürelerine neden olabilir.

Wight Adası'na arabalı vapur ne kadar sürer?

Araç biletleri

Rahat feribot geçişiniz sadece 40-45 dakika .

Yunanistan'daki feribotlarda WIFI var mı?

@sea, Blue Star feribotlarındaki yolculuğunuzu gerçekten unutulmaz bir deneyime dönüştürmek için ücretsiz erişime ve sınırsız olanaklara sahip yeni, etkileşimli, çok yönlü bir portaldır. Gemiye bağlanın kablosuz bağlantı noktası herhangi bir cihazdan (dizüstü bilgisayar, akıllı telefon, tablet) ve en eğlenceli ve kullanışlı hizmetleri keşfedin...

Portsmouth'tan Wight Adası'na nasıl gidebilirim?

doğrudan bağlantı yok Portsmouth'dan Wight Adası'na. Ancak, Hovercraft'ı Ryde'a götürebilir, Ryde, Otobüs Durağı'na yürüyüş yapabilir, ardından 9 numaralı hat otobüsüne Newport, Otobüs Durağı'na gidebilirsiniz. Alternatif olarak, Fishbourne IOW Feribot Terminali'ne giden arabalı vapura binebilir, ardından Wight Adası'na giden taksiye binebilirsiniz.


Feribot kalkışından ne kadar önce varmalıyım?

Check-in

gelmen gerekecek planlanan yelken sürenizden bir saat ile 30 dakika önce .

BC Ferries yaşlılar için hangi günler ücretsizdir?

BC Seniors belirli rotalarda ücretsiz seyahat ediyor1pazartesiden perşembeyeikişu geçerli kimliklerden biriyle:

  • BC Hizmetleri Kartı.
  • BC Sürücü Belgesi.
  • BC Kimlik Kartı.
  • Doğum Belgesi (BC ikametgahının kanıtı gereklidir)

Yaşlılar McDonalds'ta bedava kahve alıyor mu?

McDonald's

Kıdemlinizin kartının size şu hakkı verdiğini duymaktan mutlu olacaksınız. ücretsiz kahve/çay/alkolsüz içecek herhangi bir burger veya McMuffin satın alma ile.

55 yaşında yaşlı sayılır mı?

Birçok kişi emekliliği kıdemli statüye ulaşmakla ilişkilendirir ve çoğu insan 60 ila 70 yaşları arasında emekli olur, ancak yaşlı vatandaş terimi özneldir. ... Bazı insanlar 50 veya 55 yaşını yaşlı olarak değerlendirirken, bazıları bunu düşünebilir. 65 sihirli sayıdır.


BC Ferries'de her iki şekilde de ödeme yapıyor musunuz?

İnmek için hangi yolu kullandığın umurlarında değil ama ücretiniz hem 'açık' hem de 'kapalı' yolculuklar için sizi kapsar .

Yaşlılar BC Feribotlarında ne kadar ödüyor?

BC Ferries, yaşlılar için yolcu indirimini yüzde 50'den yüzde 50'ye çıkardı. Yüzde 100 Pazartesiden Perşembeye büyük ve adalar arası güzergahlarda seyahat için. İndirim 65 yaş ve üzeri herkes için geçerlidir ve Pazartesi günleri tatil günleri geçerli değildir.

Arabanızı feribotla Victoria BC'ye götürebilir misiniz?

Victoria bir adada olduğundan, arabanızla ziyaret etmenin tek yolu feribotlardan biri aracılığıyla … anakaradan (Vancouver) bir BC Feribotu veya ABD'den bir feribot – Port Angeles, WA, Anacortes, WA veya Seattle, WA. HİÇBİR köprü veya tünel yok!

Vancouver-Victoria arası nasıl gidilir?

Transit kadar düşük maliyetli olabilir 4,55 $ için Vancouver'da hafta sonu veya 18:30'dan sonra tek yönlü bir yolculuk. bir hafta içi. 4,55$, Vancouver'da transit geçiş için Pusula Kartı kullanarak 2,30$'a ve diğer otobüslere transferleri içermeyen Victoria otobüsü için 2,25$'a düşüyor.


Şu anda BC 'e seyahat etmek güvenli mi?

Tam aşılı uluslararası yolcular (Amerikan vatandaşları ve ABD'de daimi ikamet edenler dahil) artık eğlence amaçlı seyahat için Kanada'ya girebilir. Kanada'ya girip giremeyeceğinizi buradan öğrenin. ... Bazı eyalet karayollarında seyahat, özellikle M.Ö. İçişleri'nde orman yangını faaliyetlerinden etkilenebilir.

İller arası seyahat edersem karantinaya almam gerekir mi?

İller/bölgeler arasında seyahat

İster araba kullanın ister uçun, Kanada içinde seyahat ediyorsanız, ülke dışına çıkmadan, federal seyahat şartı yok , ancak il veya bölgesel kurallar ve kısıtlamalar olabilir.