Akut vaftiz kaç yaşında?

Bu, uzmanlarımızın zaman zaman aldığı bir sorudur. Şimdi, ilgilenen herkes için eksiksiz bir ayrıntılı açıklama ve cevabımız var!

Sordu: Rupert Leffler Doktora
Puan: 4.2/5(49 oy)

Roberto Bautista Agut, İspanyol profesyonel tenisçidir. İlk kez 4 Kasım 2019'da elde ettiği teklerde Tenis Profesyonelleri Derneği tarafından dünya 9. sırasına yükseldi.

Bautista Agut'un ilk adı nedir?

Roberto Bautista Agut (İspanyolca telaffuz: [roˈβeɾto βawˈtista aˈɣut]; 14 Nisan 1988 doğumlu) İspanyol profesyonel bir tenis oyuncusu. Dünya 9 numara olarak en üst sıralarda yer aldı.

Bautista Agut'un çocukları var mı?

2020 yılında oğlu Mini Rober'ın doğumunu kutladı ve o zamandan beri tutarlı formunu 2021'e kadar sürdürdü ve Montpellier ve Katar'daki ATP finallerinde göründü. Son üç yıl, Roberto Bautista Agut için bir rollercoaster yolculuğundan başka bir şey olmadı.

Felix Auger-Alissem çift ırklı mı?

Auger-Aliasimus çift ​​ırklı . Annesi Marie Auger, Fransız Kanadalı ve babası Sam Aliassime, Togo'dan Kanada'ya göç etti. Fernandez'in annesi Irene, aslen Filipinler'den gelen bir ailenin çocuğu olarak Toronto'da doğdu.

Felix Auger Aliassime'nin ebeveynleri kimlerdir?

Babası Sam Aliassime Togo'dan göç etmiş ve annesi Marie Auger Fransız-Kanada kökenlidir. Tenis de oynayan bir ablası Malika vardır.

Roberto Bautista Agut: En İyi Kariyer Çekimleri ve Puanları

42 ilgili soru bulundu

Bautista Agut kiminle evli?

Bautista Agut & Wife İlk Çocuğa Hoş Geldiniz

FedEx ATP Sıralamasında 10 Numaralı Dünya, iki hafta önce beklenenden daha erken bir ABD Açık çıkışında biraz dikkati dağıldığı için affedilebilir. Kadın eş Ana Bodi Tortosa İspanya'da ağır hamileydi ve Salı günü çift, bebek oğullarını karşıladı.

Felix Aliassime bugün kazandı mı?

2 tohumluk Daniil Medvedev, ABD Açık erkekler finalinde yer ayırtmak için Felix Auger-Aliassime'yi geçti. NEW YORK - 2 Numaralı Dünya Daniil Medvedev, Cuma günü ABD Açık çekilişinde oldukça rutin bir 6-4, 7-5, 6-2 zafer 12 numaralı seribaşı Felix Auger-Aliassime, kariyerindeki üçüncü Grand Slam finaline yükseldi.

Leylah Fernandez babası kimdir?

Fernandez Montreal'de doğdu. Jorge, Ekvadorlu eski bir futbolcu ve annesi Irene Filipinli. Raducanu'nun babası, Ian , Rumen ve annesi Renee, Çinli. Raducanu'nun ailesi, o sadece 2 yaşındayken Kanada'dan Birleşik Krallık'a taşındı.

Medvedev kiminle çıkıyor?

Medvedev sevgilisiyle evlendi Darya , Moskova Devlet Üniversitesi 12 Eylül 2018'de Moskova'da mezun oldu.