bataklık iyi pokemon gitmek mi?

Bu, uzmanlarımızın zaman zaman aldığı bir sorudur. Şimdi, ilgilenen herkes için eksiksiz bir ayrıntılı açıklama ve cevabımız var!

Sordu: Callie O'Hara
Puan: 4.1/5(63 oy)

Pokémon, güçlü bir genel hamle seti, harika istatistikler ve yalnızca bir tür hamleye karşı zayıftır. Bu ideal kombinasyon, diğer eğitmenlerle savaşırken onu değerli bir seçim haline getirir ve ellerinizi ideal IV'lerle bir araya getirebilirseniz, ciddi bir başarı görebilirsiniz. ... Swampert bir Yer ve Su Tipi Pokémon .

Swampert neden bu kadar iyi Pokemon gidiyor?

bataklık çok güçlüdür . Bir tondan daha ağır bir kayayı kolayca sürükleyecek güce sahiptir. Bu Pokémon ayrıca bulanık suda bile görmesini sağlayan güçlü bir vizyona sahiptir.'

Swampert, Pokemon go'da iyi bir Pokemon mu?

Swampert bir son derece güçlü Pokemon ve kayaları hareket ettirme gücüne sahiptir. Aynı zamanda, su altındaki şeyleri görmesini sağlayan gerçekten iyi bir görüş açısı. Pokémon GO Swampert, Pokemon GO'da maksimum CP'si 3362, 208 saldırı, 175 savunma ve 225 dayanıklılığa sahip Su ve Yer tipi bir Pokemon'dur.

Swampert, harika veya ultra Lig'de daha mı iyi?

Swampert ulaşır Ultra Lig'de lider . Ultra League ile ilgili Pokémon'ların çoğu, Swampert'in çıkardığı her şeyden daha fazla hasar aldığından, Su ve Toprak türü hareketleri burada ciddi şekilde tehdit edici hale geliyor. Hidro Topu, tarafsız hasar verdiği senaryolarda bile tehlikelidir.

Pokemon go'da Swampert için en iyi Moveset nedir?

Swampert, Grass tipi hareketlere karşı savunmasızdır. Swampert, Yağmur ve Güneşli hava koşulları tarafından desteklenir. Swampert'ın en iyi hamleleri Çamur Atışı ve Hidro Top (15.06 DPS).

SWAMPERT * GO BATTLE LİGİNDE MUHTEŞEM * ULTRA LİGİ | POKEMON GO PVP'si

16 ilgili soru bulundu

Metagros zayıflığı nedir?

Metagross ise Psişik ve Çelik tipi bir Pokémon'dur. Ateş, Yer, Hayalet ve Karanlık tip saldırılar . Çelik yazımı, onu Ice, Normal, Flying, Fairy, Poison, Grass, Psychic, Rock, Steel ve Dragon dahil olmak üzere birçok harekete dayanıklı hale getirir.

Swampert baskınlar için iyi mi?

Çözüm. Hydro Cannon Swampert, kaçırılmaması gereken bir Özel Hareket Pokémon'udur; olmak ikisi de baskın için kullanışlı ve üç PvP Liginin tümü.

Çamurlu su Swampert için iyi mi?

Çamurlu Su ne olacak? Bulanık Su, Swampert for PvP'ye çok hayal kırıklığı yaratan bir katkı . Hydro Cannon, Muddy Water'ın verebileceği hasarın kabaca %257'sini verir, yalnızca fazladan 5 enerji için.

Snorlax zayıflığı nedir?

Snorlax Normal bir tiptir, bu nedenle tek zayıflığı Dövüş tipi hareketler . 51. seviyede 3.690 maksimum CP'ye ve harika bir savunmaya sahiptir, bu da onu spor salonlarını savunmak için iyi bir seçenek haline getirir. Dövüş tipi saldırılara sahip herhangi bir Pokémon, Snorlax'a göre bir avantaja sahip olacaktır.


En iyi su tipi Pokémon hangisidir?

Şimdiye kadarki en iyi 10 Su tipi Pokemon: Kyogre, Blastoise ve daha fazlası

  1. Kyogre (Primal Form) Pokemon Company Kyogre, en güçlü Su tipi Pokemon olmaya devam ediyor.
  2. Palkia. Pokemon Company Palkia, harika bir ikili Dragon/Su tipi seçimdir. ...
  3. Greninja. ...
  4. Suicune. ...
  5. Toksapeks. ...
  6. Blastoise. ...
  7. Drakovish. ...
  8. Bataklık. ...

Swampert neden bu kadar popüler?

Temel olarak, Swampert'ın savunması genel olarak oldukça iyi (savunmasını çok fazla hafife alıyorsunuz) ve iyi bir daktiloya sahip, bu nedenle STAB ile bir Çim saldırısından veya çok yüksek bir Özel Saldırıdan çıkarak tek vuruşta ölmek pek mümkün değil. Bu, Stealth Rock'tan kolayca inebileceği anlamına gelir.

Swampert elektriğe karşı bağışık mı?

Swampert ayrıca, etkili bir şekilde, tek bir Elektrik direnci . Ayrıca 0,63 hasar alır. Bununla birlikte, Zapdos, hamle kümelerini düşünmeden önce, 0 IV'lerde kabaca %20 daha yüksek TDO'ya sahiptir.

Swampert Ice Beam'i öğrenebilir mi?

Pokemonlarının çoğu gerçekten güçlü fiziksel saldırılar öğreniyor. Swampert'ın kütlesi nedeniyle, bunları alabilir saldırır ve karşılığında Ice Beam'i kullanır. Drake'in tüm ekibi hakkında KO. Swampert, bu hamle ile tek zayıflığı olan Çim türleri ile de ilgilenebilir.


Mega Sceptile bir ejderha türü mü?

Mega Sceptile bir Çim/Ejderha tipi Mega Evrim Bu Pokémon Omega Ruby ve Alpha Sapphire'de başlıyor. Mega Sceptile, Elektrik tipi hareketleri absorbe etmesini sağlayan ve hareketi geçersiz kılarken Özel Saldırısını artıran Paratoner Yeteneğini kullanır.

Swampert, kyogre'den daha mı iyi?

Swampert'ın daha iyi hamleleri var ancak Kyogre temel istatistikleri çok daha yüksektir. Gördüğünüz gibi, IV (0 ile 15 arasında değişen) temel istatistiklerle karşılaştırıldığında çok önemli değil. Her neyse, baskın yaparsanız, her tür için birden fazla saldırgana ihtiyacınız olacak. Çoğu tür için genellikle 6 ve bazen 12'm var.

Swampert için su tabancası mı yoksa çamur mu daha iyi?

Swampert'ta oyuncular şunları kullanmalıdır: Çamur atışı 10 dps ve 11.7 eps olan hızlı saldırı olarak. Yüklü saldırı olarak, oyuncular 56.8 dps ve -26.3 eps süresi olan Hydro Cannon kullanmalıdır. Mud Shot ve Hydro Cannon for Swamper kombinasyonu yıkıcıdır ve inanılmaz derecede hızlı şarj olabilir.

Swampert'a karşı en iyi sayaç nedir?

En iyi Pokemon Go Swampert sayaçları Mega Venusaur, Shadow Tangrowth, Shadow Exeggutor, Shadow Venusaur, Shadow Torterra ve Shadow Victreebel .


Metagross'u solo yapabilir misin?

Metagross, Pokemon GO'da 25440 CP ile bir Tier 3 baskın patronudur. Pokemon GO'da Mega Pokemon'un piyasaya sürülmesinden itibaren Metagross, Optimum Seviye 30 veya daha iyi sayaçlara sahip bir Kademe 3 patron olarak tek başına kullanılabilir . ...

Marshadow'un zayıflığı nedir?

Pokemon Sword and Shield Marshadow, Dövüşen ve Hayalet Tipi bir Gloomdweller Pokémon'dur ve bu Pokémon'u ona karşı zayıf kılar. Uçan, Psişik, Peri, Hayalet türü hareketler .

Hangi Pokemon Metagross'u yenebilir?

Metagross'u yenmek için kullanabileceğiniz en güçlü 5 Pokémon:

  • reşiram,
  • avize,
  • Darmanitan (Standart),
  • Gengar (Kostüm 2020),
  • Gengar.