Batık ne zaman çıkacak?

Bu, uzmanlarımızın zaman zaman aldığı bir sorudur. Şimdi, ilgilenen herkes için eksiksiz bir ayrıntılı açıklama ve cevabımız var!

Sordu: Bayan Emmanuelle Goodwin
Puan: 4.8/5(17 oy)

Aramızda oyununun harita rollerine yeni bir ektir. Aramızda oyunundaki mürettebat, sahtekarları bulmak için batık haritayı kullanabilir. Batık haritanın fragmanı yayınlandı 25 Haziran 2021 . Ayrıca, sahtekarlar sabotaj da yapabilirler.

Batık Aramıza mı geliyor?

Batık, Aramızda bir mod ekleyen bir moddur. sualtı temalı harita . Polus.gg'ye dahildir.

Aramızda başka bir harita var mı?

Aramızda için yeni bir harita onaylandı, ancak bu konuda henüz bir detay yok . Bu, The Skeld, MIRA HQ, Polus ve The Airship'ten sonra Aramızdaki beşinci harita olacak. ... Ayrıca Aramız'a şerif ve bilim adamı gibi yeni roller de geliyor. Innersloth ayrıca Saklambaç modunu getirdiğini doğruladı.

Batık bir haritayı nasıl edinebilirim?

Bu batık haritayı indirmek istiyorsanız, o zaman yapmanız gerekecek bu haritanın yaratıcısıyla iletişim kurun, yani 5up . Haritayı almak için 5up'a e-posta gönderebilirsiniz, resmi sosyal medya hesaplarında 5up'ın e-posta adresini göreceksiniz.

Yeni Aramızdaki haritasının adı nedir?

adlı yeni, ücretsiz bir harita Zeplin Oyun geliştiricileri Innersloth, hit oyuna 31 Mart'ta gireceğini duyurdu. Zeplin oyunun en büyük haritası olması bekleniyor ve oyuncuların tamamlaması gereken yeni görevler ve her oyundan önce başladığınız odayı seçme yeteneği içeriyor.

SUBMERGED MAP'in yayınlanmamasının 5 NEDENİ.

34 ilgili soru bulundu

Neden Aramızda ölüyor?

Ne yazık ki, oyun nedeniyle temel tasarım kendini iyi ödünç vermiyor uzun süreli ilgi ve küçük geliştirme ekibinin hızlı güncellemeler oluşturamaması nedeniyle, o zamandan beri vızıltı önemli ölçüde azaldı. Aramızda sadece solmaya devam edecek.

Neden Aramızda yazamıyorum?

Aramızdaki çoğu sohbete yazamayan oyuncular yapıldı yaşlarını 18'in altında bir sayıya ayarlama hatası . Ücretsiz Sohbet yalnızca 18 yaş ve üzeri oyuncular için geçerlidir, bu nedenle sohbet edemiyorsanız yaşınızı değiştirmeniz gerekir. Ya öyle ya da oyunun Hızlı Sohbet özelliği ile yetkin olmak için biraz zaman harcayın.

Batık harita resmi mi?

Yeni bir harita bunu ortaya koyuyor Haziran 2021 . Yeni harita, dünyaca ünlü oyunlardan biri olan Aramızda yer almak için yakında geliyor. ... Yetkililer, batık haritanın kısa süre içinde Amerika Birleşik Devletleri'nde piyasaya sürüleceğini ve dünya çapında bu konuda heyecanlanacağını açıkladı.

InnerSloth yeni bir harita üzerinde mi çalışıyor?

Resmi blog gönderilerinde InnerSloth şunu açıkladı: yeni bir harita üzerinde çalışıyorlar . Ayrıca, yeni Aramızdaki güncellemenin bir kısmı Summer Game Fest sırasında ortaya çıktı.

Kendi Aramızda haritanızı yapabilir misiniz?

Oyuncular, aylardır özel bir harita oluşturucu için yalvarıyorlar. ... Ekip, bu fikri daha önce düşündüklerini, ancak kendi Aramızdaki aşamalarını kolayca düzenleyebilmeleri için oyunculara harita varlıkları vermeleri gerektiğini açıkladı. Bu varlıklar basitçe içinde var oyunun güncel versiyonu.

Aramızdaki en eski harita nedir?

Skeld Aramızdaki en eski haritadır ve yeni oyuncular için idealdir.

Aramızda şimdi ücretsiz mi?

2020'nin en popüler çok oyunculu oyunlarından biri olan Aramızda, Epic Games Store'da artık ücretsiz . 2020'nin en popüler çok oyunculu oyunlarından biri olan Aramızda, şimdi Epic Games Store'da ücretsiz olarak sunuluyor. Oyun, COVID-19 salgını sırasında büyük bir popülerlik kazandı.

En küçük ABD haritası nedir?

Genel Merkeze Bak . MIRA HQ, 8 Ağustos 2019'da yayınlanan Aramızda'ya eklenen ikinci haritaydı. Harita orijinal olarak ücretli içerikti, MIRA HQ görünüm paketiyle birlikte satın alındı, ancak artık tüm oyunculara ücretsiz olarak sunuluyor. 14 farklı konum ve 19 farklı görev barındıran oyundaki en küçük haritadır.

Aramızda modları nasıl edinirsiniz?

Aramızda modlar nasıl indirilir ve kurulur

  1. Modu indirin ve açın.
  2. Aramızda kurulum dizinine gidin. ...
  3. Zip klasöründeki tüm dosyaları Aramızda dizininize (Aramızda.exe dosyasını içeren klasör) bırakın.
  4. Oyunu çalıştırın ve modun başlamasını bekleyin; bu ilk seferde birkaç dakika sürebilir.

Ys arasında nasıl oynuyorsunuz?

Aramızda temel olarak, ya tüm sahtekarları oylamanız ve tüm görevleri tamamlamanız ve sahtekarın tüm mürettebatı öldürmesi ya da kazanmak için belirlenen görevleri tamamlamalarını durdurması gereken bir hayatta kalma oyunudur. Mürettebat arkadaşı olarak atandıysanız, göreviniz sahtekarı bulmaktır.

Aramızdaki yeni renkler neler?

Güncelleme ayrıca mürettebat için yeni renkler, mobil kontrolörler için destek ve oyunun zeplin seviyesinde korna çalma yeteneği de getirecek. İşte oyuna eklenen tüm oyuncu renklerine bir bakış: ten rengi, mercan, muz, gül, gri ve kestane rengi .

Innersloth ebeveyn portalı güvenli mi?

Herhangi bir güvenlik özelliği var mı? Innersloth bir Ebeveyn Portalı ekledi – Bir hesap oluşturmak zorunlu olmasa da, yapmamaya karar verirseniz bazı özellikler kilitlenecektir. Güvenlik önlemleri, Aramızdaki herkes ve özellikle 13 yaş ve altı çocuklar için daha güvenli hale getirmeyi amaçlıyor.

Aramızda saklambaç ne var?

Summer Game Fest sırasında ortaya çıkan büyük haber, Saklambaç adı verilen yeni bir modun yolda olduğudur. Arayanlara çok küçük bir yarıçap verilecek gibi görünüyor. diğer oyuncuları görebilirler , onları takip edenleri geride bırakmak için saklananlara bırakıyor.

Aramızda saklanmak ve aramak için nasıl ayarlanır?

Oyunun başında, oyuncuların acil toplantı çağrısı Sahtekarın kim olduğunu belirlemek için. Aramızda birden fazla Sahtekar ile oynanabilmesine rağmen, bir Sahtekar en iyi saklambaç için çalışır. Sahtekar, genellikle erkenden açığa çıkarak kendini gösterdiğinde, oyuncular oylamayı atlar ve saklanmaya başlar.

Aramızda neden bana 6 harfli bir kod veriyor?

Bir kez güncellendiğinde, önceki sürümde sadece 4 harf/rakam olduğundan, oyuncular artık 6 haneli kod girebilecekler. Bu, daha fazla odaya yer açmak için yapılır. Aramızda'nın artan şöhretine ve aynı zamanda tekrardan kaçınmaya .

Aramızda sohbet neden çalışmıyor?

Aramızda Hızlı Sohbet Güncellemesi

Aramızda Hızlı Sohbet özelliğini tanıttığında, Yaş kısıtlamalı Ücretsiz Sohbet seçeneği . Yaşlarını 18'den küçük bir sayıya ayarlayan oyuncular, bu güncellemeden sonra artık sohbete yazamayacaklar. Sorunu çözmek ve Ücretsiz Sohbet'e erişmek için yaşınızı 18 veya üzerine güncellemelisiniz.

Aramızda klavyeyi nasıl açarsınız?

Kontroller aşağıdaki gibidir:

  1. WASD / Yön Tuşları: Hareket.
  2. E / Boşluk: Kullan, Sabotaj Veya Havalandır.
  3. TAB: Harita.
  4. S: Öldür.
  5. R: Rapor.
  6. ESC: Çıkış terminali.
  7. ALT+Enter: Tam ekran.
  8. Tuş Bağlama Nasıl Değiştirilir.

arasında ölüyor mu?

Aramızda, izleyici sayısında istikrarlı bir düşüşe tanık oldu, bu da oyunun bir oyun olduğuna dair bir öneri olarak algılanabilir. sonra yavaş yavaş ölüyor 2020'de patlaması. ... Her ay %25'ten fazla azalan Aramızda'nın şu anki izleyici sayısı, Eylül'de övündüklerinin dörtte birinden bile daha az.

Valorant 2020 Öldü mü?

Bununla birlikte, güvenle söylenebilir ki Valorant yakın zamanda ölmüyor . Valorant şu anda hem bir e-spor unvanı hem de rekabetçi bir video oyunu olarak parlıyor ve geliştiricilerin arkasına koyduğu çabalar nedeniyle muhtemelen bunu yapmaya devam edecek. Ateşli bir oyuncu ve bir eSpor tutkunu.

Genshin etkisi ölüyor mu?

Hayır, Genshin ölmüyor . Hala bir ton kazanıyorlar. Bu tür oyunlarda, büyük güncellemelerle birlikte sürekli olarak ayrılan ve dönen insanlar ve küçük güncellemeler arasında günlük ödüller için boşta kalan insanlar bulunur. . Geliştirici oldukça hesaplayıcı ve verimli.