Barry White ne zaman öldü?

Bu, uzmanlarımızın zaman zaman aldığı bir sorudur. Şimdi, ilgilenen herkes için eksiksiz bir ayrıntılı açıklama ve cevabımız var!

Sordu: Dr. Laurie Stiedemann Jr.
Puan: 4.7/5(65 oy)

Barry Eugene Carter, bilinen adıyla Barry White, Amerikalı şarkıcı-söz yazarı, müzisyen, plak yapımcısı ve besteciydi.

Barry White kaç yaşında öldü?

Derin sesi ve gür orkestrasyonlu şarkıları baştan çıkarmak için film müziklerine eklenen Barry White, dün Los Angeles'ta öldü. 58 yaşındaydı. Menajeri Ned Shankman tarafından yapılan açıklamada, sebebin hipertansiyonun neden olduğu böbrek yetmezliği olduğu belirtildi.

Barry White öldüğünde değeri neydi?

Barry White, Temmuz 2003'te 58 yaşında öldü; geride 2 eski eş, uzun süreli bir partner ve 9 çocuk bıraktı. Mülkünün değerinde olduğu tahmin edilmesine rağmen 20 Milyon Dolar Barry White, Vasiyetini yıllardır güncellememişti.

Barry White ne kadar zengin?

Barry Eugene Carter hakkında

Tüm zamanların en popüler şarkıcılarından biri olan Barry White'ın tahminen net değeri 20 milyon dolar . 70'lerin popüler bir yıldızı olan Barry White, en iyi romantik imajı ve dünyanın her yerinden milyonlarca hayran kazandıran kendine özgü bas sesiyle tanınır.

Michael Jackson'ın net değeri neydi?

2009'daki zamansız ölümünden bu yana, MJ'nin mülkü kâr etmeye devam etti. Celebrity Net Worth'a göre, öldüğü sırada yaklaşık 500 milyon ABD Doları değerindeydi ve 2018'de kazancının 825 milyon ABD Dolarına ulaştığı bildirildi. Mayıs 2021'de bir yargıç, Michael'ın mülkünün değerinde olduğuna karar verdi. 111 milyon ABD Doları .

Barry White'ın Cenazesi ve Ölümü

33 ilgili soru bulundu

Barry White'a ne oldu?

Muazzam bir adam olan White, yüksek tansiyondan muzdaripti ve sağlığı bozuldu. 2002'de planladığı bir konser turundan ayrılmak zorunda kaldı ve o yılın Eylül ayında hastaneye kaldırıldı. O 58 yaşında böbrek yetmezliğinden öldü Ertesi Temmuz, Los Angeles'taki Cedars-Sinai Tıp Merkezi'nde.

Barry White nereye gömüldü?

Barry White gömüldü Bromley Mezarlığı aşağıdaki haritada gösterilen konumda.

Barry White hangi gruptaydı?

1969 yılında kurdu Aşk Sınırsız Orkestrası 'Seni Biraz Daha Seveceğim Bebek', 'Asla Asla Pes Etmeyeceğim', 'Aşkına Doyamadım Bebeğim' ve 'Bir İlksin' gibi hit şarkıların yapımcılığını üstlendiği, Sonuncusu, Her Şeyim.' White'ın kendine özgü derin sesi ve romantik sözleri onu seksi bir ikon haline getirdi...

Barry White çocuklarından şarkı söyleyen var mı?

Efsanevi Barry White'ın oğullarından biri, babasının yeteneğini ve pürüzsüz, derin sesini miras almış gibi görünüyor. Barry White sadece bir şarkıcı ama aynı zamanda bir söz yazarı ve yapımcı. ... Ancak oğullarından biri olan Darryl White, babasına çarpıcı bir benzerlik gösteriyor.


Kimin gerçekten derin bir sesi var?

adında bir şarkıcı Tim Fırtınalar en düşük nota vurmak için Guinness rekorunu elinde tutuyor. Bu G-7 notası ve 0.189 Hertz'de kayıtlı. Ayrıca 10 oktavlık en geniş ses aralığı rekorunu elinde tutuyor.

Tom Cruise'un değeri nedir?

Tom Cruise Net Değeri

Tom Cruise'un tahmini net değeri 600 milyon dolar .

Mike Tyson'ın 2020 değeri nedir?

2020'de Celebrity Net Worth, 54 yaşındaki Tyson'ın net değerinin 3 milyon dolar . Tyson kariyerine heyecanla başladı ve ilk 19 maçının her birini nakavtla kazandı.

Michael Jackson öldüğünde değeri neydi?

Associated Press'e göre, Michael Jackson'ın mülkü 482 milyon dolar Ancak, mirasçılar için çok yüksek olan hazırlanan emlak faturası nedeniyle, mülk bu değere ateşli bir şekilde itiraz etti.


Barry White hangi millettendi?

Los Angeles, California, U.S. Barry Eugene Carter (12 Eylül 1944 - 4 Temmuz 2003), daha çok sahne adı Barry White olarak bilinir. Amerikan şarkıcı-söz yazarı, müzisyen, prodüktör ve besteci.