Cesaret baharı mıydı?

Bu, uzmanlarımızın zaman zaman aldığı bir sorudur. Şimdi, ilgilenen herkes için eksiksiz bir ayrıntılı açıklama ve cevabımız var!

Sordu: Zion Hirthe
Puan: 4.7/5(55 oy)

Cesaret Baharı bulunur Hylia Gölü'nün hemen doğusunda . Hızlıca ulaşmanın birkaç yolu vardır: Doğrudan Dueling Peaks Tower'dan hızlı seyahat edebilir ve güneye gidebilir, Faron Tower'dan kuzeybatıya gidebilir veya Lake Tower'dan kuzeydoğuya gidebilirsiniz.

Cesaret baharını nasıl açarım?

Cesaret Baharı, Hylia Gölü bölgesinde yer almaktadır. Shae Katha Mabedi'nin bulunduğu büyük kıvrımlı nehrin sonunda bulunan Tanrıça'nın gizli büyük bir pınarıdır. Bu gizli tapınağa erişmek için The Serpent's Jaws Shrine Quest'i tamamla .

Cesaret baharı nedir?

Cesaret Baharı karşılık gelen Shrine Quest'in olmadığı tek bahar adını baharın kendisinden almıştır. Aynı zamanda Kass tarafından verilen kutsal su kaynakları ile ilgili tek Tapınak Görevidir. Baharın kendisi, bir ejderhanın devasa bir taş özlemiyle çevrilidir.

Güç Pınarı nerede?

Güç Baharı bulunur Doğu Akkala Ahırının hemen batısında . Link geldiğinde, Link'e Dinraal'ın Terazisini bahara sunmasını söyleyen Tanrıça Hylia'ya dua edebilir. Dinraal'ın Tartısını almanın en iyi yolu Tabantha Büyük Köprüsü'nde.

Cesaret baharına Farosh ölçeğini nasıl sunuyorsunuz?

Farosh yanından uçtuğunda, metal herhangi bir şeyi çıkarın (ve Qukah Nata tapınağından alabileceğiniz lastik taytlarınızı giyin). Vücudunu bir okla vur . Parlak bir Farosh'un ölçeği uçacak ve yakınlarda bir yere inecek. Git onu al ve sonra Cesaret Baharına geri dön.

Breath of the Wild - Spring of Power Shrine Görev Rehberi

19 ilgili soru bulundu

Cesaret baharında ne yaparsın?

The Legend of Zelda: Breath of the Wild'da Cesaret Baharı'nı arıyorsanız, muhtemelen iki şeyden birini yapıyorsunuzdur: Serpent's Jaws türbe arayışı için Shae Katha tapınağını yenmeye çalışmak veya ejderhanın yerini arayan Farosh .

Hangi baharın Farosh'un ölçeğine ihtiyacı var?

Farosh'un Ölçeklerinden birinin tamamlanması gerekiyor ' Cesaret Baharı 'Tapınak Görevi. Link, teraziyi Zonai Harabelerini geçerek Cesaret Pınarı'nın içine yerleştirmelidir. Bunu yapmak Shae Katha Mabedi'nin yolunu açacaktır.

Bir gücün yayını nasıl etkinleştirirsiniz?

A Dinraal'ın ölçeği yere düşmeli, düşerken parıldamalı ki gözden kaçırmak zor. Tartıyı al ve Güç Pınarı'na geri dön. Teraziyi tutun ve heykelin önündeki sığ suya bırakın. Doğru şekilde yerleştirirseniz parlamaya başlar ve görev tamamlanır.

Güç Baharı'na ne sunuyorsunuz?

İlkbahardaki Tanrıça size şöyle der: 'Teklif Dinraal'ın Ölçeği Kızıl ruhtan Güç Pınarı'na alındı.' Hyrule göklerinde uçan dev bir kırmızı ejderha olan Dinraal'ı zaten görmüş olabilirsiniz. Eldin Dağları'nın kuzeyinde, Tanagar Kanyonu'ndan geçen yaratığı takip edin.


Dinraal'ı nasıl doğurursunuz?

Yakındaki uçurumların tepesinde, sabah 9'a kadar bekleyin ve Dinraal ortaya çıkacaktır. Büyük İskelet'in hemen kuzeydoğusunda . Dinraal, doğrudan Büyük İskelet'in üzerinde olan uçuş yolundaysanız ortaya çıkmama eğilimindedir. Yani uçurumların üzerindeyseniz, görünmelidir. Oradan, Dinraal'ın Pullarını toplayabilirsiniz.

Vahşi Farosh nefesi nedir?

Farosh, The Legend of Zelda: Breath of the Wild'dan bir karakterdir. Bu üç ruh ejderhasından biri , ve Hylia Köprüsü'nün, Floria Köprüsü'nün yakınında veya Gerudo Highlands bölgesi boyunca görünür. Farosh her gün gece veya sabah Riola Spring'den doğar, etrafta uçar ve ona geri döner.

Botw kaç yay yapar?

Var 120 Bunlardan üçü, Triforce'un üç parçasına karşılık gelen özel yaylardır.

Usta Kılıç'ın kaç kalbi var?

Usta Kılıcı Almak

Orijinal Legend of Zelda'da olduğu gibi, karanlığı mühürleyen kılıcı talep etmek için ihtiyacınız olan tek şey onu kullanmak için içsel güçtür. Sahip olana kadar onu kaidesinden çekemeyeceksiniz. 13 kalp , geçici güçlendirmeler dahil değildir.


Botw'da yaylar ne işe yarar?

Güç Baharı, Cesaret ve Bilgelik, Zelda Breath of The Wild'da özel yerlerdir. Onları ziyaret ederken, bahara bir ejderha ölçeği sunmanızı söyleyen Hylia heykeli ile konuşabilirsiniz. Bu şekilde gizli bir türbe ortaya çıkaracak .

Botw'da ısıya dayanıklı zırhı nereden alabilirim?

Tüm sete ücretsiz olarak sahip olabilirsiniz. Kara Kara Çarşı , haritanın güneydoğu kesiminde. Bu bir kadın kıyafeti ve Link ilk başta onu giymekte rahat görünmüyor, ancak onu almak istiyorsanız, Gerudo Kasabasına nasıl gireceğinize dair kılavuzumuzu takip etmelisiniz.

Eldin büyük iskeleti nerede?

Eldin Büyük İskeleti, Eldin Bölgesi'ndeki The Legend of Zelda: Breath of the Wild'da bir konumdur. Bulunduğu Gorae Toor Tapınağı'nın batısında, Gut Check Rock'ta , Darunia Gölü'nün kuzeyinde ve Eldin Bölgesi'nin en kuzeyindeki Deplian Badlands'in doğusunda.

Farosh terazileri ile ne yaparsınız?

Farosh'un Terazileri, aşağıdakiler gibi çeşitli kullanımlara sahiptir: Büyük Peri aracılığıyla belirli Zırhları yükseltmek için malzemeler . Link bunları mağazalara ve tüccarlara 150 Rupi'ye veya Kilton'daki Fang and Bone'da 60 Mon'a satabilir.


Farosh neden yumurtlamıyor?

Farosh'un aynı yerde arka arkaya çok fazla beklerseniz yumurtlamaz , veya hava sırasında. ... Parçalar kaynağın etrafına inecek ve dinlendikten sonra kalacak, böylece Farosh'u vurabilir ve sonra tekrar dinlenip parçaları bir kerede toplayabilirsiniz.

Naydra'nın terazisini nereye koyacağım?

Naydra'nın Pulları, Lanayru Dağı'nın tepesinde duran ejderha Naydra'dan toplanabilir. Malice Naydra'yı yendikten ve ejderhayı serbest bıraktıktan sonra Link, ana gövdesini vurabilecek ve Pul'u alabilecek. Bağlantı bir Ölçek yerleştirmelidir Bilgelik Baharı içinde 'Bilgelik Baharı' Tapınak Görevini tamamlamak için.

Kaplıcalar Botw nerede?

Goron Hot Springs, The Legend of Zelda: Breath of the Wild'da bir konumdur. içinde yer alır Eldin Bölgesi, Goron Şehri'nin güneydoğusunda ve Eldin Köprüsü'nün biraz güneybatısında . Ölüm Dağı'nın Gizli Yan Görevinin yeridir. Kaynaklarda yüzmek Link'in kalbini tazeleyecek.

Farosh'a nasıl vurursun?

Yukarı çekişi gördüğünüzde, sizi Farosh ile yakınlaştıracak ve kişiselleştirecek olan köprüye paralel yamaç paraşütü yapın. O zamanlar, okunuzu hedeflemek için Y'ye basın boynuzlara, pullara veya pençelere ihtiyacınız olan kısımda. Bunu günde bir kez yapabilirsiniz, bu yüzden bir ateş yakmanız ve tekrar görünmesini beklemeniz yeterlidir.


Farosh ile savaşabilir misin?

Farosh, Hyrule'de dolaşan üç Dragon'dan biridir, diğerleri Naydra ve Dinraal'dır. Yenilmezken , Link'e aktif olarak zarar vermeye çalışmaz. ... Farosh'un Ölçeği, gizli bir Kadim Mabedi ortaya çıkarmak için Cesaret Baharı'na bırakılabilir.