bae ro na yaşıyor mu

Bu, uzmanlarımızın zaman zaman aldığı bir sorudur. Şimdi, ilgilenen herkes için eksiksiz bir ayrıntılı açıklama ve cevabımız var!

Sordu: Jacklyn Thiel Doktora
Puan: 5/5(44 oy)

Bae Ro Na yaşıyor !Oh Yoon Hee'nin Cheong Ah Sanat Festivali gününde öldürüldüğü iddia edilen kızı Bae Ro Na'nın başından beri hayatta olduğu ortaya çıktığında başka bir şok oldu, her yerde hayranları heyecanlandırdı.

Bae Ro Na gerçekten öldü mü?

çıkıyor Joo Dan Tae dahil oldu . Doldurma teklifini yaptı ve Bae Ro Na'yı öldürdü. Onu kurtarabilirdi, yardım ya da ambulans çağırabilirdi ama hayır. Manipülatör olan Joo Dan Tae, Ha Eun Byeol'ün Bae Ro Na'ya saldırdığına ve olay yerinden kaçtığına tanık oldu.

Bae Ro Na'yı hastanede kim öldürdü?

Dante bunu ortaya koyuyor Ha Eun Byeol Bae Rona'yı öldürdü ve o vahim gün hastanede Joo Dante'nin oksijeni çekerken tıpayı çektiğini görüyoruz.

Min Seol A yaşıyor mu?

Yeni başlayanlar için, Min Seol Ah Penthouse'da öldü . Seol Ah, Joo Dan Tae sayesinde doğumda ayrılan Su Ryeon'un biyolojik kızıdır. Orada burada ölen bazı küçük karakterler var, ama onlar için çok üzülmeyeceksin. Karma onlar için geliyordu.

Shim Su Ryeon gerçekten öldü mü?

Penthouse 3: War in Life ve önceki sezonları baş karakterin ölümüyle o kadar çok oynandı ki Su-ryeon'a inanmak zor (Lee Ji-ah) bu noktada öldü göstermek. Örneğin 12. bölümde, üzerine düşen avizeye rağmen Cheon Seo-jin kaçmayı başardı.

Penthouse 2 Bea Rona YAŞIYOR!! Seok Hoon ve Bae Rona Yeniden Bir Araya Geldi

19 ilgili soru bulundu

Joo Dan Tae yaşıyor mu?

Üçüncü sezonun 12. bölümünde, Joo Dan Tae'nin de korkunç sonuyla karşı karşıya olduğu görülüyor. Üç sezon boyunca dizinin kötü adamı oldu. Sonunda, o düşerek öldü Shim Su Ryeon tarafından vurulduktan sonra. Shim Su Ryeon, Joo Dan Tae'ye ateş ederken ikisi karşı karşıya gelir.

Seol A'yı gerçekten kim öldürdü?

Sarhoş hali içinde, Yoon Hee Min Seol Ah'ı Cheong Ah Sanat Lisesi'nde bir yer açmak için 47. kattan kendi kızının katılabilmesi için iten son katil olduğu ortaya çıkıyor.

Shim Su Ryeon'u kim bıçakladı?

Daha sonra ortaya çıktı ki Na Ae Gyo gerçekten Shim Su Ryeon ve bıçaklama saldırısından kurtulamayan kişi gerçek Na Ae Gyo'ydu. Joo Dan Tae'nin tuzağına düşmek için son dakikada rol değiştirmişlerdi.

Min Seol geri dönüş yapacak mı?

Bu yeni fragmanı gördükten sonra birçok hayran, Shim Su Ryeon'un ölen kızı Min Seol Ah'ın dramaya ani bir dramatik dönüş yapmasını bekliyor çünkü zaten dramatik bir dönüş yapan karakterler var. Bu arada, Penthouse'un 3. sezonunun ilk bölümü yayınlanacak. 4 Haziran 22.00 KST'de.


Oh Yoon-Hee 3. Sezonda öldü mü?

Ha Yoon-cheol, şimdi gidiyorum dedi. Ben sadece seni sevdim, oh Yoon-hee, ve sonra öldü . Seo-jin Cheon öfkelendi ve 'Beni sonuna kadar kötü bir insan yapıyorsun. Shim Su-ryun, Cheon Seo-jin'i çekmek için Ha Eun-byul'u kullandı.

Bae Ro Na'yı kafasından kim bıçakladı?

Daha sonra Na Ae Gyo'nun gerçekten olduğu ortaya çıktı. Şim Su Ryeon ve bıçaklama saldırısından kurtulamayan kişi gerçek Na Ae Gyo'ydu.

Cheon Seo Jin'e ne olacak?

Cheon Seo Jin iken avizeden sarkar ve düşer , kısa bir süre sonra üzerine düşer ve onu bıçaklar. Her ikisi de kan kaybeden ve bilinçsiz görülen Cheon Seo Jin ve Ha Yoon Cheol için kesinlikle ölümcül.

Bae Ro Na ve Joo Seok Hoon birlikte mi oluyor?

Love Redeems - Seok Hoon, Rona'ya aşık olduktan sonra kendini kurtardı. Yalnız Değilsin — Seok Hoon genellikle Rona'nın yanındadır ve onu zorbalığa uğramaktan korur. Ekran Dışı Ayrılık - Gösterilmemesine rağmen, artık birlikte olmadıkları açık ama hala aşıklar .


Logan Lee hayata geri mi dönüyor?

Su Ryeon, bomba patladığında Logan'ın arabasında garip bir çanta olduğunu keşfettiğinde Baek Jun Ki'nin Logan Lee'nin ölümüne karıştığından şüphelendi. ... Logan Lee gerçekten yaşıyor ve Seo Jin, yüzünü gizleyen ve onu Dr. Ha'yı kurtarmak için elinden almaya çalışan kişidir.

Oh Yoon Hee gerçekten Min Seol A'yı öldürdü mü?

Oh Yoon-hee, Shim Soo-ryun'un (Jia Ji-ah) yardımıyla Hera Sarayı'na girdi, ancak Shim'in gerçek kızını öldüren gerçek suçluydu. , Min Seol-a (Jo Soo-min) ve daha sonra Shim Soo-ryun'u Ju Dan-tae'nin (Um Ki-jun) komplosu yoluyla öldürdüğünü söyledi.

Su Ryun'u kim öldürdü?

Shim Soo Ryeon'un ölümü (Bölüm 20)

Gizli odalarında onu aramaya çalışır ama sonunda karanlıkta iki kez bıçaklanır. Dan Tae Yoon Hee'yi katil olarak suçlayan kişi.

Su Ryeon 3. sezonda yaşıyor mu?

Logan Lee ve Su-Ryeon gerçekten öldü mü? Evet, dizinin son perdesinden öğrendiğimiz gibi, çift ​​kesinlikle öldü . Ro-Na için son performans iki kez oynanır ve ikinci tur gerçekte ne olduğunu gösterir.


Min Seol Ah anne kim?

Bunu öğrenmek Shim Soo Ryeon Min Seol Ah'ın annesi.

Shim Su Ryeon, Min Seol A'yı kimin öldürdüğünü biliyor mu?

Shim Su-ryun sakin bir sesle Oh Yoon-hee'ye, 'Bu sensin. ... Bu gerçeği bilmeyen Oh Yoon-hee, keşfetti ki Min Seol'u o öldürmedi- Ah. Ancak, Shim Training zaten kanıtları güvence altına almıştı. Min Seol-ah'ın tırnaklarında kalan tanımlanamayan DNA, Oh Yoon-hee'ninkiyle tutarlı bir sonuç raporuna sahipti.

Joo Dan Tae ne oldu?

Hera Sarayı'nın çöküşü. Bölüm 12, hepsinin en şok edici sonunu ortaya çıkardı. Kapıcı kılığına giren Joo Dan Tae, Hera Sarayı'na gizlice girdi ve binaya bomba yerleştirdi. ... Shim Soo Ryun Joo Dan Tae'yi kafasından vurdu şiddetli bir sonla karşılaşmak için çatı katının altına ve çeşmeye düşmesine neden oldu.

Neden Joo Dan Tae Baek?

Joo Dan Tae eskiden zengin Joo ailesi için bir hizmetçi . O zamanlar Bay olarak biliniyordu... Baek Joo Dan Tae oldu, Soo Ryeon'a geçmişi hakkında yalan söyledi ve onunla evlendi. Oğlu işlemediği bir cinayetten arandığı için Joo Dan Tae'nin kimliğini alıp intikamını planlamaya karar verir.


Eun Byul'un gerçek babası kim?

Ha Ryu (baba)

Oh Yoon Hee, Logan'ın parasını mı çaldı?

Ayrıca Penthouse: War in Life III'teki servetlerini de çaldı. Bay Baek bu şekilde Ju Dan-tae'ye dönüştü. Logan bir şekilde bu gerçeği bulmuş ve gerçek Dan-tae'nin izini sürmüştü. Logan gözünün önünde ölürken, şimdi Baek Jun-gi'nin yerine geçen gerçek Dan-tae, sahtekarı öldürmeye karar verir.

Oh Yoon-Hee neden Logan'ın parasını çaldı?

Logan Yoon-hee'den parayı kullanmasını istedi. gerçeği ortaya çıkarabilirdi Su-ryeon'un haberi olmadan gizemli ikiz hakkında.

Logan'ın parasını kim çaldı?

Veronica, Echoll'ların evinin önünde durur ve Logan'la konuşur ve öyle düşündüğünü söyler. Connor parayı çaldı. Veronica, Connor'ın film setini ziyaret eder ve Connor'a poker oyunu hakkında sorular sorar. Ancak, parayı kimin çalmış olabileceğini bilmiyor. Veronica Sean'ı ziyaret etmeye çalışır, ancak babası onu geri çevirir.