steffy'nin yeni bebeğinin babası kim?

Bu, uzmanlarımızın zaman zaman aldığı bir sorudur. Şimdi, ilgilenen herkes için eksiksiz bir ayrıntılı açıklama ve cevabımız var!

Sordu: Bay Lonny Zieme
Puan: 4.8/5(15 oy)

Sadece geçen yıl, sakat bırakan bir ağrı kesici bağımlılığının ve doğmamış çocuğunun babalığının etrafındaki duygusal stresin üstesinden geldi (babanın o zamandan beri Steffy'nin nişanlısı olduğu doğrulandı, Dr. John Finn Finnegan , Tanner Novlan tarafından oynanır).

Finn, Steffy'nin bebeğinin babası mı?

Steffy Forrester'ın bebek babası ortaya çıktı Fin ol Cesur ve Güzel üzerine. Liam, Finn'in Steffy'nin bebeğinin babası olduğunu öğrenmeden önce, Hope'un bebeğin kendisinin olduğunu öğrenip ilişkilerini sonlandıracağından endişeleniyor.

Steffy'nin bebeği Finli mi olacak?

Şaşkın bir Wyatt'a pes etmeyeceğine dair güvence verir ve onun için ondan daha iyi birinin olmadığını düşünür ama onun için daha iyi olması gerekir. Kabinde, Thomas Steffy'nin bebek Liam'ın değil, Finn'in .

Cesur ve Güzel'in yeni bebeği kim?

Herkes şirin bir bebeği sever ve son bölümlerde bazı izleyiciler THE BOLD & THE BEAUTIFUL'da Baby Hayes'i kimin oynadığını merak ediyor. Bebek Haziran ayında ilk doğduğunda, Hayes'i Samantha Worden canlandırıyordu, ancak sabunun 15 Eylül bölümünden itibaren, yani güzel küçük Piper Harriot rolde!

Steffy Forrester'ın bebeğini kim oynuyor?

Jacqueline Ahşap Eşsiz Adı ​​Olan İlk Çocuğun Doğumunu Açıklar. Cesur ve Güzel oyuncu, mutlu haberi oyuncu arkadaşlarıyla paylaşıyor. 8 Mart'ta Güncellendi: Soaps.com, Bold ve Beautiful'ın Jacqueline MacInnes Wood'un (Steffy) ilk çocuğu olan erkek bebeklerinin doğumunu duyurmaktan heyecan duyuyor.

CESUR VE GÜZEL SPOILER: BABALIK AÇIKLAMASI~STEFFYS BEBEĞİN BABASI KİMDİR?

37 ilgili soru bulundu

Liam ve Hope birlikte mi?

Hope daha sonra bir hamilelik korkusuna katlanır ve Liam'ın hamile kalmadan veya evlenmeden önce hayatı için doğru kararı vereceği konusunda ikna etmesiyle, her iki erkek kardeşle de çıkar ve hayatının geri kalanını kiminle geçirmek istediğini seçeceğini kabul eder. BT. Nihayet Hope, Liam'ı seçer ve nişanlanırlar. .

Steffy Forrester gerçek hayatta hamile mi?

On yıldan fazla bir süredir MacInnes Wood, ailenin merkezi bir parçası olmuştur. Yine de, yıllar geçtikçe, kendi başına bir tane başlatmak için biraz zaman aldı ve en son hamileliği senaryoya yazıldı. Steffy gerçekten tekrar hamile .

Umut, Liam 2021 ile kalır mı?

12 Temmuz haftası için Cesur ve Güzel spoiler: Bold & Beautiful'da nelerin olacağına dair kısa bir bakışla, Hope ve Liam yeniden bir araya geldi ! Pazartesi günkü Cesur ve Güzel özetinde Thomas ve Hope, Baker'ı Liam'ın masum olduğuna, Brooke'un Quinn'le karşı karşıya geldiğine ve Carter'ın hesap vereceğine ikna etmeyi başarır. Yani üzerinde değil!

Liam ve Steffy neden ayrıldı?

16 Haziran 2015'te evlendiler. Ancak Steffy evliliği öğrendiğinde öfkelendi çünkü bunu hissetti. Liam asla birlikte olamayacakları bir durum yaratmıştı. Steffy, Liam'la işinin bittiğini çünkü onu bir daha başka bir kadınla, özellikle de karısıyla paylaşmayacağını söyledi!


Steffy, Finn ile evlenecek mi?

Steffy ve Finn yasal olarak evli değiller. . Ve bu haftanın ön izlemesi sayesinde, Finn'in karısına defalarca yalvarıp Sheila ile vakit geçirmemesi için yalvardığı bir şeyi yaparak ihanet etmek üzere olduğunu biliyoruz.

Cesur ve Güzel'de Hope'u oynayan oyuncu gerçek hayatta hamile mi?

Hayır. Annika Noelle hamile değil Noelle'nin The Bold And Beautiful filminde rol aldığı Jacqueline MacInnes Wood'un hamileliğini programda göstermesinin ardından bazı hayranlar merak etmiş gibi görünse de.

Steffy ve Finn bebeğe ne isim verdi?

Teşekkürler. Steffy, güzel erkek bebekleri karşısında huşu içindedir. onu aramaya karar verirler Hayes . Steffy, yeni doğan bebeğe büyükannelerinin onu görmek için çok heyecanlanacağını ve annesinin ve babasının onu her zaman koruyacağını ve seveceğini söyler. Finn onu tekrar öper.

Finn cesur ve güzel evli mi?

THE BOLD & THE BEAUTIFUL'daki Dr. John Finn Finnegan daha yeni bir karakter, bu yüzden hayranlar onun hakkında her şeyi bilmek istese de geçmişi hala biraz gizemini koruyor. ... Ayrıca, Novlan eski bir B&B ile evlidir. yıldız Kayla Ewell (eski Caitlin) gerçek hayatta!


Cesur ve Güzel 2020'den kimler ayrılıyor?

Ridge Forrester The Bold and the Beautiful'da canlandıran Thorsten Kaye, Hollanda gazetesi HLN ile yakın zamanda yaptığı bir röportajda, gelecek yıl veya ondan sonraki yıl diziden izin istediğini paylaştıktan sonra, yakında Los Angeles'tan uzun bir süre ayrılıyor olabilir. karakter yazılacaktı ...

Quinn Cesur ve Güzel'den ayrılıyor mu?

Sofer'in sabunu bırakması pek olası değil daha önce şovdaki rolüne olan sevgisini ifade ettiği için. Geçen yıl Soap Opera Digest ile yaptığı röportajda Sofer, ekrandaki en uzun rolü olsa da Cesur ve Güzel dizisindeki rolünü kabul etmişti. Yayına şunları söyledi: Bu, şimdiye kadar herhangi bir işte bulunduğum en uzun süre.

Zoe cesur ve güzeli mi bırakıyor?

Zoe Buckingham'ın Cesur ve Güzel'deki son anları yakında burada olacak ve canlandıran Kiara Barnes CBS pembe dizisinden çıkmaya hazırlanıyor. Temmuz'un başı . Yakında son halini Zoe Buckingham olarak yapacak olan Cesur ve Güzel'den Kiara Barnes'a veda etmeye hazır olun.

Steffy, Liam'dan mı yoksa Finn'den mi hamile?

Babalık testinin sonuçlarını kurcaladı mı? Steffy, bebeğinin Finn'e ait olduğuna yürekten inanmıştı, bu yüzden babalık testi geri gelip bunu doğruladığında ezildi. Liam babasıydı .


Hope'un Liam'dan bir bebeği var mı?

Ocak 2019'da Hope ve Liam, bebek kızları Elizabeth 'Beth' Avalon Spencer'ı görünce yıkıldılar. ölü doğmuş . Dr. Reese Buckingham'ın Hope ve Liam'ın kızı Beth Spencer'ı çaldığı ve onlara ölü doğmuş bir kız çocuğu verdiği ortaya çıktı.

Liam Hope'u Anlatıyor mu?

Liam'ın hikayesini duymaları gerekiyor. O da Liam gibi korkuyor ama gerçek onu özgür bırakacak. Liam kabul eder, zamanı geldi. Polise gitmek için ayağa kalktıklarında Bill belirir ve nereye gidiyorsun diye sorar. Bill fark eder Liam Hope'a gerçeği söyledi. , kazayı suça çevirdiği için Bill'e bağırırken!

Steffy ve Liam'ın bebeğinin adı ne?

Ancak düğün asla gerçekleşmez, çünkü Wyatt son anda Liam'a bu ilişkinin Bill tarafından kurulan bir oyun olduğunu ve Steffy'nin sadece bir keresinde sadakatsiz olduğunu açıklar. Bill'i evinden kovduktan sonra, Steffy düşer ve doğum yapmaya başlar. Steffy kısa süre sonra Liam'ın kızını doğurur. Kelly ölen annesinin adını almıştır.

Finn, Cesur ve Güzel Taylor'ın oğlu mu?

Bu, hem Taylor'ın babasının (Chris Robinson tarafından oynanan Jack) hem de Finn'in babasının (Ted King tarafından oynanan Jack) adıdır. Evet, Taylor'ın bir oğlu Jack var Nick'le (Jack Wagner), ama ya Jack ya da yenidoğan bir varyasyona göre gidebilir - John ya da Johnny. Ya da belki Hayes, J.J. Finn'in ilk yasal adı da John olduğu için!


Hayes Finnegan kimdir?

Hayes Forrester Finnegan 1 Temmuz 2021'de doğdu. John 'Finn' Finnegan ve Steffy Forrester'ın oğlu ve Kelly Spencer'ın anne üvey kardeşi. Samantha Worden 26 Ağustos Perşembe günü bebeği oynayacak, Piper Harriot ise 27 Ağustos Cuma ve 15 Eylül Çarşamba günü rol alacak.