Ayaklanmanın diğer adı nedir?

Bu, uzmanlarımızın zaman zaman aldığı bir sorudur. Şimdi, ilgilenen herkes için eksiksiz bir ayrıntılı açıklama ve cevabımız var!

Sordu: Judd Steuber
Puan: 4.6/5(22 oy)

Ayaklanmanın bazı yaygın eş anlamlıları şunlardır: ayaklanma , isyan, isyan, isyan ve devrim.

ayaklanma ne demek?

1a : daha yüksek bir pozisyona yükselmek için. b(1) : ayağa kalk. (2) : yataktan çıkmak. c : özellikle ufkun altından görünmek. 2 : seste yükselmek .

bulantıte'nin tanımı nedir?

geçişsiz fiil. 1 : mide bulantısından etkilenmek . 2: tiksinti duymak.

Kök çapının anlamı nedir?

Dia-: Önek anlamı aracılığıyla, baştan sona veya tamamen , artzamanlı (belirli bir süre boyunca), teşhis (bir hastalığın doğasını tamamen tanımlamak için) ve diyalizde (kanın özel bir makineden geçirilerek temizlenmesi) olduğu gibi.

İsim zıt anlamlısı nedir?

isim. Zıtlıklar: isimsizlik , anonimlik, yanlış adlandırma, takma ad, bilinmezlik, şerefsizlik, itibarsızlık, bireysellik, kişi. Eşanlamlılar: atama, ünvan, unvan, unvan, şöhret, itibar, yetki, atama, statü, temsil.

11:11 DÜNYA KODLARI ÜZERİNDEKİ ALTIN ​​YILDIZ CENNETİ AKTİVASYONU - Açıklandı ( 11 Kasım 2021)

24 ilgili soru bulundu

Eşanlamlıya nasıl yardımcı olabilirim?

vb

  • 1 abet, yardım, yardım, geri, arkadaş olmak, işbirliği yapmak, teşvik etmek, bir bacağını bırakmak (gayri resmi) yardım etmek, yardım eli uzatmak, terfi etmek, rahatlatmak, kurtarmak, ikinci olmak, hizmet etmek, beklemede kalmak, yardım etmek, desteklemek.
  • 2 hafifletmek, iyileştirmek, iyileştirmek, hafifletmek, kolaylaştırmak, iyileştirmek, iyileştirmek, hafifletmek, rahatlatmak, çare bulmak, eski haline getirmek.

isyan bir isim midir?

isim olarak kullanılan uprise:

Yükselme eylemi ; ufkun üzerinde görünüm; yükselen.

Pozör kimdir?

: olmadığı gibi davranan kişi : etkilenen veya samimiyetsiz bir kişi.

Halk ayaklanması nedir?

Geç Ortaçağ Avrupa'sındaki halk isyanları, 14. yüzyıldan 16. yüzyıl başlarına kadarki ayaklanmalar sırasında, (tipik olarak) kırsal kesimdeki köylüler veya kentlerdeki burjuvalar tarafından soylulara, başrahiplere ve krallara karşı, daha büyük bir 'Kriz'in parçası olan ayaklanmalar ve isyanlardı. Geç Orta Çağ'.


Daha resmi eş anlamlısı nedir?

Ek olarak ne belirtildi. bunlara ek olarak. ayrıca. üstelik.

Profesyonel olarak da nasıl diyorsunuz?

ayrıca

  1. Yeniden.
  2. daha öte.
  3. aynı şekilde.
  4. daha fazla.
  5. hâlâ.
  6. fazla.
  7. dışında.
  8. bunlara ek olarak.

yardım etmek eş anlamlısı nedir?

yardım etmek , destekleme, geri durdurma, destekleme (yukarı), destekleme.

neden eş anlamlısı nedir?

-Niye, Niye , nasıl, bu nedenle, sebepler, sebep.


İsmin eş anlamlıları ne?

onun adı ne kelimesinin eş anlamlı sözcükleri

  • isimsiz.
  • açıklanmayan.
  • tanımlanamayan.
  • isimsiz.
  • gizli.
  • sözde.
  • takma ad.
  • gizli.

Uydurulmuş bir isme ne denir?

Ve bir takma ad özellikle bir yazar tarafından kullanılan sahte veya hayali bir isimdir. Bir yazar bir takma ad kullandığında, takma ad veya takma ad olarak da adlandırılabilir. Bir yazarın, ihtilaftan kaçınmak veya bir kişilik oluşturmak gibi, kendi adı yerine bir takma ad kullanmayı seçmesinin birçok nedeni vardır.

Tıpta DIA nedir?

Dia-: Baştan sona, baştan sona veya anlam önek tamamen , artzamanlı (belirli bir süre boyunca), teşhis (bir hastalığın doğasını tamamen tanımlamak için) ve diyalizde (kanın özel bir makineden geçirilerek temizlenmesi) olduğu gibi.

DIA Yunanca nedir?

Dia (Eski Yunanca: Τία veya Θῖα, 'göksel', 'ilahi' veya 'Zeus'a ait olan' ), antik Yunan dininde ve folklorunda aşağıdakilere atıfta bulunabilir: Dia, Phlius ve Sicyon'da saygı gören bir tanrıça.


DIA'nın İngilizce adı nedir?

dia- Amerikan İngilizcesinde

önek. yunanca (diyabet; lehçe) alıntı kelimelerde meydana gelen ve birleşik kelimelerin oluşumunda, anlam ifade etmek için kullanılan bir ön ek içinden geçmek ( diatermi), tamamen, tamamen ( teşhis), ayrılma ( diyaliz) ve anında karşı çıkma ( diamanyetizma)