Allegiant 2. bölüm iptal mi edildi?

Bu, uzmanlarımızın zaman zaman aldığı bir sorudur. Şimdi, ilgilenen herkes için eksiksiz bir ayrıntılı açıklama ve cevabımız var!

Sordu: Allison Okuneva
Puan: 5/5(47 oy)

Allegiant, 18 Mart 2016'da sinemalarda ve IMAX'te yayınlandı ve özgünlük eksikliğini, karakter gelişimini ve oyun oynama kararını eleştiren eleştirmenlerden genel olarak olumsuz eleştiriler aldı. filmi ikiye böl .

Allegiant Part 2'yi neden iptal ettiler?

Aralık 2018'de Lionsgate'in yukarıda belirtilen açıklamaları göz önüne alındığında, Roth'un Iraksak Serisinin sonucu asla gün ışığına çıkmayacak gibi görünüyor. Allegiant, Part 2 ve The Divergent Series: Ascendant asla yapılmayacak. Uzun zamandır hayranlar için bir serseri, ama stüdyodan kötü kararlar geldi .

4. ıraksak film olacak mı?

dördüncü, Yükselen başlıklı 2017 yazında takip etmek gerekiyordu Ancak üçüncü film Allegiant'ın hem inceleme hem de gişe rekorları kırmasına rağmen, planlanan finalin dağılmasının görünüşte basit ama tuhaf bir nedeni var - Summit ve Lionsgate bunu herhangi bir soru sormadan bir TV dizisine dönüştürmeye karar verdi. ..

Allegiant'ın ikinci yarısında ne olacak?

Tris, ölüm serumundan mucizevi bir şekilde hayatta kalır ve David hafıza serumunu serbest bırakırken onu vurduğunda mucizevi bir şekilde ölür. . Yani ana karakter öldü ve Büro'daki herkesin hafızası silindi. Tobias geri döner ve Tris'i ölü bulur.

Yükselen Neden İptal Edildi?

Iraksak Seri: Yükselen 2018'de İptal Edildi

Woodley, Tris'in hikayesini tamamlamak için geri dönmek istedi, ancak yalnızca bir tiyatro filmi için. ... 2017 yılında dizi üzerinde geliştirmeler devam ederken, 2018 yılında nihayet doğrulandı. öldürülen orijinal oyuncu kadrosundan ilgi eksikliği Iraksak Serisi: Yükselen.

Son Filmden Önce Üzülerek İptal Edilen Franchisingler

28 ilgili soru bulundu

Tris öldükten sonra Tobias'a ne olacak?

Beni seçti' (48.58). Sonsözde, annesi Evelyn'in şehir dışındaki hayata geçişine yardım eder ve sonunda küllerini şehrin üzerine saçarak Tris'in kaybının yasını tut . Hepsi de arkadaşlarından biraz yardım alarak.

Allegiant filmi nasıl bitiyor?

Allegiant'ın sonunda, Tris, Four ve Caleb, David'i (Jeff Daniels) geçici olarak yendi. Hizipleri geri getirmek için Şikago'daki herkesin anılarını silmek isteyen - bunların hepsi Providence, Rhode Island'daki ve her yerdeki gözetmenlerini etkilemek için.

Allegiant'ın nasıl bitmesi gerekiyordu?

The Divergent Series: Allegiant, Veronica Roth'un son kitabını ikiye bölmeye karar verdi; bu, Harry Potter ve Açlık Oyunları film serilerinin de kullandığı bir taktik. ... Veronica Roth'un Allegiant romanının tartışmalı bir unsuru da sonuydu. Tris kendini feda eder ve vurularak öldürülür. .

Dört ve Christina birlikte mi oluyor?

Pek çok hayranın sürprizine göre, Four ve Christina aşık olur . Roth, hikayeyi, çalıştığımız ve hayal ettiğimiz Four professing ile ikisi için umutlu bir gelecekle bitiriyor. Kavga ederiz, güleriz ve aşık oluruz. ... Christina, Tris'i Four gibi sevdi ve onlar da aynı şekilde onun yasını tuttular.


Allegiant 2 bir film mi?

İlk filmin yayınlanmasından kısa bir süre sonra Lionsgate bunu doğruladı. Allegiant'ı iki filme bölmek olurdu , Mart 2016 ve Mart 2017'de yayınlandı.

Divergent'ta Tris kaç yaşında?

Divergent'ın anlatıcısı ve kahramanı Beatrice Prior, zeki ve inatçıdır. on altı yaşındaki kız . Başlangıçta annesi, babası ve erkek kardeşi ile Fedakarlık'ta yaşıyor, hizip bencillik ve alçakgönüllülüğe odaklandı, ancak roman açıldığında orada evde olmadığı açık.

Theo James kiminle evli?

Kişisel hayat. James ile evli İrlandalı aktris Ruth Kearney . İkili, Bristol Old Vic Tiyatro Okulu'nda bir araya geldi.

Tris, Allegiant'ta hamile kalır mı?

Tris, Allegiant'ta hamile miydi? Cesurluk'ta Tris ve Tobias bir hata yaptılar ve bu sonuç onun hamile kalmasıyla sonuçlandı. o bunu bilmiyordu .


Allegiant'ta dört kişi hayatta kalıyor mu?

Tobias yaralandı, ancak hayatta kaldı .

Dört kimle biter?

Son olarak, Divergent olayları sırasında geçen 'The Traitor' var. Bu hikayenin sonunda Dört, ailesine ve grubuna ihanet edebileceğini, ancak en az bir kişi tarafından doğru yapabileceğini fark eder: Üçlü . Iraksak üçlemesini okumaya (veya yeniden okumaya) acıkmamızı sağlayacak mükemmel bir son.

Allegiant'ta Tris'i kim öldürür?

Bu genellikle bir intihar görevi olarak anlaşılır ve Tris ölüm serumundan kaçmayı başarsa da, Tris tarafından vurulur. Büro başkanı David , tıpkı görevi tamamlandığı gibi. O ölürken, Tris annesinin kendisine ulaştığını görür.

Allegiant'ın sonunda Peter'a ne olacak?

Dostluk yerleşkesindeki son günlerinde, kaçarken Bilge ve Cesurluk haini onlar için geldiğinde, Peter vurulup öldürülecekti. , onu yoldan çeken Tris için değilse. Daha sonra, yolun geri kalanında hayatta kaldığı ve sonunda Erudite'ye yeniden katıldığı ortaya çıktı.


Allegiant'ın sonunda kim ölüyor?

Üçlü ölür. Evet, üç kitap boyunca 1500 sayfadan fazla harcadığınız karakter, Allegiant'ın sonunda onu ısırıyor. Bunun kader olduğunu söyleyebilirsin. Tris'in her zaman kendini feda etme eğilimi vardı, bu yüzden onun böyle çıkması mantıklı.

Tris, Tobias'ı sevdi mi?

Tobias, Cesurluk inisiyelerini eğitmeye yardım eden sert ve ürkütücü on sekiz yaşında bir çocuktur. Tris'in aşk ilgisi olur . Stajyerlere karşı mesafeli ve katıdır ve sık sık Tris'i eleştiri için seçer, ancak kitap ilerledikçe onu önemsediği ortaya çıkar.

Tris ve Dört birlikte mi yattı?

Tris'in omzunda bir yaralanma var çünkü önceki kitapta vuruldu. ... Üçlü ve Dördü Allegiant'a kadar seks yapmıyor . Tris ve Four seks yapıyor.

Allegiant'ta Tris'e ne oldu?

Allegiant romanının sonunda, Tris, hafıza serumunu bürodakilere dağıtırken ölür. David de dahil olmak üzere, genetik olarak hasar görmüş insanları daha fazla ayrımcılık yapmaktan ve kötüye kullanmaktan alıkoyma girişiminde bulundu.