Savaş kedilerinde büyük kaçış hangi aşamada?

Bu, uzmanlarımızın zaman zaman aldığı bir sorudur. Şimdi, ilgilenen herkes için eksiksiz bir ayrıntılı açıklama ve cevabımız var!

Sordu: Chaya Doyle
Puan: 4.8/5(71 oy)

Büyük Kaçak Jail Break Tüneli'nde altıncı ve son aşama .

Jailbreak tüneli hangi aşamada?

'Jailbreak Tüneli') Hikayeler'in 18. alt bölümü efsane. 25 Temmuz 2014'te eklendi - sürüm 2.3'ü güncelleyin. 1 Nyanko Daisensou, bu alt bölüm 4★ zorluğa kadar mevcuttur.

Battle Cats'deki en zor aşama nedir?

Acımasız (Chō Kyoku Muzu, Süper Aşırı): Şu anda en yüksek zorluk (9,9'a kadar).

Büyük kaçış nedir?

Törenler, bir Nazi savaş esiri kampından 76 Müttefik havacının Büyük Kaçışı'nın 70. yıldönümünü anıyor. ... Sonrasında çalı lakaplı Big X, Alman savaş kamplarından iki kez kaçtı, Nazilerin en güvenli tesislerinden biri olduğuna inandıkları Stalag Luft III'e gönderildi.

Ururun kedisi iyi mi?

Ururun Kurt çoğu düşmanı geri itebilen ilk ücretsiz Kedi Birimi , Beyaz dahil, ancak Metal düşmanları değil. Dober P.D'yi geri çevirmede iyi çalışıyor. ... Menzili Dragon Cat'inkinden daha yüksek, bu yüzden Le'boin çeşitlerini geride bırakabilir ve onları geri püskürtebilir. Bu, Angry Fighting gibi aşamalarda etkilidir.

Büyük Kaçak Nasıl Yenilir | Savaş Kedileri

39 ilgili soru bulundu

Çılgın kedilerin kilidini nasıl açarsınız?

Crazed Cat, kilidi açılan Süper Nadir bir Kedidir. etkinlik aşamasını tamamlama Çılgın Kedi her ayın 3'ünde ortaya çıkıyor . True Form hızını, saldırı gücünü ve sağlığını artırır. The Battle Cats POP!'da, Ch'de Cosmic Club'ı yendikten sonra onu Rare Cat Capsules'tan alabilirsiniz. 3 Yıldızlararası İstila.

Aziz kızıl tilki hangi aşamada?

Aziz Kızıl Tilki altıncı ve son aşama Çıkmaz Gece.

Battle Cats'te en çok hangi düşman zarar verir?

Pikotaro %100 güç büyütmede 99.999 hasar veren oyundaki birkaç düşmandan biridir.

Battle Cats'deki son seviye nedir?

Bu bölümün son patronu Dark Emperor Nyandam'dır. Tamamlandığında, oyuncu için Valkyrie Cat'in kilidi açılır ve tüm kedi birimlerinin/yeteneklerinin seviye sınırı, Seviye 20 .

Ururun'u nasıl yenersiniz?

Ururun Kurt göründüğünde, Kedi Topunu ateşlemeyin, bunun yerine Bores dışarı çıktığında . Her şeyi göndermeye devam edin ve özellikle R. Osts veya Bores varsa, et kalkanları ile durmayın. Çılgın Balinalar ve Ada Kedileri ile asla durmamalısın.

Jailbreak günlüğünü nasıl yenersiniz?

Strateji. Kullanmak Çılgın/Ejderha Kedi ve/ veya Maço Bacaklı Kedi, düşmanların çoğu güçlü yakın mesafeli saldırılara sahip olduğundan, bu aşamada esas olarak hasar verir. Onlarla birlikte Crazed UFO veya The Flying Cat gibi bölgeye saldıran kedileri kullanın, çünkü düşmanların çoğu yığınlar halinde ortaya çıkacaktır.

Savaş kedilerinde tüyleri nasıl elde edersiniz?

Ototo, geliştirmek için bazı kaynak malzemelerine ve inşa edecek işçilere ihtiyaç duyar. Malzemeler, Stories of Legend veya Uncanny Legends'daki aşamaları geçerken rastgele elde edilebilir. Onlar da alınabilir Heavenly Tower, Legend Quest, Gauntlets veya The Builder's Blitz Aşamalarından .

Jurassic kedi neye dönüştü?

Evrim. 10. seviyede Jurassic Cat Bakıcıya dönüşür. Katasaurus Catfruit kullanarak 30. seviyede.

Savaş kedilerinde koala'yı nasıl yenersiniz?

Kory'yi yenmek için şunu yapmanız önerilir: oyuncu, Mythical Titan Cat ve Whale Cat gibi çok güçlü ve tanklı kedilerle uğraşır. veya aynı zamanda tek et kalkanı olarak da görev yapan ve böylece Kory'nin isabet almasını önleyen güçlü orta menzilli oyuncularla (Cameraman Cat buna iyi bir örnektir).

Pai Pai iyi savaş kedileri mi?

Pai-Pai kabul edilir çok güçlü bir Uber , Red Enemies'e karşı oyundaki en iyi birimlerden biri olduğu için, sahip olduğunuz Blood Fruit Treasure'a bağlı olarak sadece 1/4~1/5 hasar alarak ve söz konusu özelliğe 3~4x hasar vererek mutlak hakimiyet iddiasında bulunur.

Battle Cats'te kırmızı halıyı nasıl yenersiniz?

Strateji. Etap zor olsa da, tüm yıldızlarda bu etabı geçmenin en iyi yolu çift ​​maço ve çift duvar ile oyalama . Öğretmen ayıyı öldürmek için Ururun ve Bahamut'u kullanırken trol blogcular ve Celeboodles ile başa çıkmak için C. Sexy Legs ve çift ejderhaları kullanın.

Karanlık imparator Catdam'ı nasıl edinebilirim?

Evrim. Karanlık İmparator Catdam'a dönüşür. seviye 10 . Eldritch Forces'u tamamladıktan sonra Catfruit kullanarak 30. seviyede Schoolbus Nyandam'a dönüşür.

En zayıf çılgın kedi nedir?

En kolayı Çılgın Balık Kedisiydi. Daha Zordu Çılgın Tank veya çılgın titan . Sonuncusu için bir devam kullandım (sanırım %1 HP kaldı).

Savaş kedilerindeki en çılgın kedi hangisidir?

Çılgın Kediler Analizi

  • Çılgın Kertenkele Kedisi: Kertenkele Kedisinden daha güçlüdür, diğer parametreler aynıdır, iyi korunursa yüksek DPS için istiflenebilen başka bir menzilli Kedi. ...
  • Çılgın Titan Kedi: Çok tanklı bir birim, bazen yolda zayıf piyonları öldürebilecek uzun dalga saldırısı yapabilir.

Ururun Wolf Bahamut'tan daha mı iyi?

Ururunun daha az hasarı var ama daha hızlı saldırıyor . Ururun'un dayanıklılığı Bahamut'unki kadar iyi değil. Ururun'un aksine Bahamut'un %20 geri tepme şansı yoktur, ancak Ururun'un menzili biraz daha kısadır. Ururun, Bahamut'un maliyetinin %110'u kadardır.

Battle Cats'te bahamut'u nasıl elde edersiniz?

Bahamut Kedisi Özel Bir Kedidir Empire of Cats, Bölüm 3'ü tamamlayarak açılır . Bahamut Kedisi True Form'da saldırı gücünü ve hareket hızını önemli ölçüde artırır, menzili ve şarj olma süresi azalır.