İsyan nerede çekildi?

Bu, uzmanlarımızın zaman zaman aldığı bir sorudur. Şimdi, ilgilenen herkes için eksiksiz bir ayrıntılı açıklama ve cevabımız var!

Sordu: Hilma Nicolas
Puan: 4.9/5(18 oy)

Star Trek: Insurrection, ana çekimlere 31 Mart 1998'de başladı. Melekler . Yapım 2 Temmuz 1998'de Los Angeles'ta da tamamlandı. Film için kullanılan yerler arasında Thousand Oaks, California yakınlarındaki Sherwood Gölü ve Sierra Nevada'daki Sabrina Gölü'nün yukarısındaki dağlar yer alıyor.

Star Trek: Insurrection hangi göldü?

Kısa Açıklama: Star Trek: Insurrection gezegensel Ba'ku köyü, ülkenin güney/doğu kıyılarında uzun metrajlı film konumu Sherwood Gölü, Westlake, Kaliforniya . Uzun Açıklama: Filmin olay örgüsünde; Teğmen Komutan Data, Ba'ku ırkını gözlemleme ve inceleme görevinde.

Star Trek: Insurrection'daki kadın kim?

Star Trek hayranları, Tony Ödüllü aktrisin 11 Aralık 1998'de vizyona giren Insurrection'da Star Trek evrenine adım attığını hatırlayacaktır. Murphy oynadı. Anij , Picard'ın kalbine ve zihnine hitap eden sakin Ba'ku kadını.

Star Trek: Insurrection ne zaman gerçekleşti?

Film şurada geçiyor 2375 . Bu, DeForest Kelley'nin ölümünden önce vizyona girecek son Star Trek filmi; Dr. Leonard 'Bones' McCoy Star Trek: The Original Series (1966).

Will Riker neden sakal bıraktı?

Jonathan Frakes, TNG'nin ikinci sezonundan önceki aradan sırasında sakalını uzattı tıraş olmayı sevmediği için . Tıraştan önce provaya döndü. Yapımcılar değişikliği beğendi ve beş yıl sonrasına kadar kurgusal bir neden verilmemesine rağmen sakalını tutmasını istedi.

Star Trek Insurrection Çekim Mekanları: Perde Arkası

22 ilgili soru bulundu

Star Trek Insurrection'daki kötü adam kim?

Kötü Adamın Türü

ru'afo Star Trek: Insurrection filminin ana antagonistidir. Ejderhanı Nasıl Eğitirsin: Gizli Dünya'da Grimmel the Grisly'yi, Gülün Adı'nda Bernardo Gui'yi ve Thirteen Ghosts'ta Cyrus Kriticos'u canlandıran F. Murray Abraham tarafından canlandırıldı.

Will Riker, USS Enterprise'dan önce hangi gemiye hizmet etti?

Riker daha önce gemide birinci subay olarak görev yapmıştı. USS Enterprise-D ve 2364 ve 2379 yılları arasında USS Enterprise-E.

Ayaklanmada veriler neden arızalandı?

Data'nın arızası şundan kaynaklanır: bir Son'a saldırısı, geminin kazara keşfinin sonucu . ... Picard, Anij ve birkaç Ba'ku, mahkum olarak Son'a gemisine nakledilir.

Ayaklanmada veriler neden kötüye gitti?

Star Trek'in 1998 Insurrection'ında android Subayı Data haydut olur ve bir arıza yaşadıktan sonra hasara yol açar . ... PlanGrid-FMI araştırması, yakın zamanda inşaat verileriyle ilgili aşağıdaki görüşleri bildirdi: Yanlış iletişim ve zayıf proje verileri, ABD inşaat şantiyelerinde yapılan tüm yeniden çalışmaların yaklaşık yarısını (%48) oluşturuyor.


Bir oğul kimdir?

Son'a vardı yıldızlararası güç 23. yüzyılın sonlarında sürgün edildikleri Ba'ku'dan geliyorlar. Her ne kadar ileri karakolları korusalar da göçebeydiler. Komuta yapılarına Son'a Komutanlığı adı verildi.

En iyi Star Trek filmi hangisidir?

En kötüden en iyiye doğru sıralanan Star Trek filmleri

  • Uzay Yolu: Sinema Filmi.
  • Uzay Yolu Ötesinde. ...
  • Uzay Yolu: Nesiller. ...
  • Star Trek III: Spock Arayışı. ...
  • Uzay Yolu: Düşman. ...
  • Uzay Yolu: İsyan. ...
  • Star Trek V: Son Sınır. ...
  • Karanlığa Star Trek. ...

Netflix'te Star Trek Insurrection var mı?

Üzgünüm, Uzay Yolu: Insurrection, Amerikan Netflix'te mevcut değil , ancak şu anda ABD'de kilidini açabilir ve izlemeye başlayabilirsiniz! Birkaç basit adımla Netflix bölgenizi İtalya gibi bir ülkeyle değiştirebilir ve Star Trek: Insurrection'ı içeren İtalyan Netflix'i izlemeye başlayabilirsiniz.

Sırada 3 yeni Star Trek filmi var mı?

İçindekiler

  • 3.1 Uzay Yolu (2009)
  • 3.2 Karanlığa Uzay Yolu (2013)
  • 3.3 Ötesinde Uzay Yolu (2016)


Star Trek'ten ne kadar sonra yeni nesil geliyor?

Uzay Yolu: Yeni Nesil (Yıl: 2364-2370)

Yetmiş yıl Star Trek VI'nın girişimlerinden sonra, insanlar ve Klingonlar sonunda barış buldu.

Will Riker, gezegenlerin manyetik direğini kullanmak için hangi gemiyi geliştirdi?

2361'de Riker, teğmenliğe terfi etti ve gemideki operasyonlar bölümünde görev yaptı. USS Potemkin . Potemkin'de, bir gezegenin manyetik direğini kullanmayı ve bir düşman gemisinin sensörlerini karıştırmak için tüm gemi sistemlerini kapatmayı içeren bir taktik geliştirdi.

Will Riker, bir düşmanı şaşırtmak için gezegenlerin manyetik direğini kullanmak için hangi gemide bir teknik geliştirdi?

Daha sonra Betazed'de görevlendirildi, buradaki görevi 2362'de kariyerinde hızlı bir yükseliş başlatacak bir görevle sona erdi. A gönderildi ABD Potemkin 2362'de bir teğmen olarak, bir gezegenin manyetik direğine asılarak karşıt bir geminin sensörlerini karıştırarak bir çatışmadan kaçınmada alışılmışın dışında olduğunu kanıtladı.

Riker neden Troi Imzadi'yi arıyor?

Troi, kelimenin gerçek anlamının 'ilk' olduğunu, ille de ilk cinsel partnere atıfta bulunmadığını, ancak Troi'nin Riker'a söylediği gibi, imzadi'nin anlamını genişletiyor. ruhuna ilk dokunan .'


Riker Picard'da hangi gemideydi?

Ancak, en belirsiz referanslardan biri Bölüm 10, 'Et In Arcadia Ego, Bölüm 2'de geldi. Bu bölümde, William Riker (Jonathan Frakes tarafından oynanır) adlı yeni bir geminin dümeninde Jean-Luc Picard'ın (Patrick Stewart) yardımına gelir. USS Zheng He .

Riker neden Bir Numara olarak adlandırılıyor?

Star Trek: Yeni Nesil dizisinde, Komutan William Riker genellikle (ve gayri resmi olarak) Kaptan Picard tarafından 'Bir Numara' olarak adlandırılır, USS Enterprise'da birinci subay olarak görevinden dolayı.

Star Trek Nemesis'i yapmak ne kadara mal oldu?

Uzay Yolu: Nemesis doğdu. Aralık 2002'de ABD'de vizyona giren film, küresel gişede 67 milyon dolar hasılat elde etmeye devam edecekti. 60 milyon dolar bütçe.

Riker neden öyle oturdu?

frak sırt yaralanması geçirdi , mobilya taşıma işinin olmasından kaynaklanır. Sonuç, onu genellikle sette sandalyelere veya konsollara yaslanmış olarak veya bir bacağını bir şeye dayamış olarak gördüğünüz Riker Yalın'dır. Ayrıca dik dururken vücudunun biraz eğik olduğunu görebilirsiniz.