Ay yüzlü emoji ne anlama geliyor?

Bu, uzmanlarımızın zaman zaman aldığı bir sorudur. Şimdi, ilgilenen herkes için eksiksiz bir ayrıntılı açıklama ve cevabımız var!

Sordu: Aracely Hudson
Puan: 4.5/5(2 oy)

? Yeni Ay Yüzüiçin kullanılabilir daha genel olarak ayı temsil eder . Halk arasında ürkütücü olarak algılanır, gölgede bırakmak (onaylanmadığını ifade etmek) veya çeşitli müstehcen veya ironik duyguları iletmek için kullanılır.

anlamı nedir??

? Dolunay Yüzü

Genellikle ayı, hafif gülümseyen insan yüzü ve burnu olan karanlık bir disk olarak tasvir eder. ... Daha genel olarak ayı temsil etmek için kullanılabilir. Genelde gülen yüz kullanılır. Bazen ironi ve alaycılık için kullanılır. Apple ve WhatsApp'ın gözleri yan göz verircesine sola bakıyor.

Bu emoji ne anlama geliyor?

emoji anlamı

yeni bir ay , ayın sekiz evresinden ilki. Ay'ı, güneş tarafından aydınlatılmayan, dolu, mavimsi veya grimsi siyah, kraterli bir disk olarak tasvir eder. Ay'ı daha genel olarak, gece, uzay ve astronomiyi temsil etmek için kullanılabilir. Büyüleyici veya ürkütücü duyguları iletmek için de kullanılabilir.

Argoda basit ne anlama geliyor?

Simp bir argodur kadınlara karşı çok dikkatli ve itaatkar görülen erkeklere hakaret , özellikle onlardan hak edilmiş cinsel ilgi veya aktivite kazanma umudunun başarısız olması nedeniyle.

Bir kız basit olabilir mi?

Bir basit, tanımı gereği, sevdiği biri için çok fazla şey yapan kişidir. ... Asla bir cinsiyet belirtmez, ama herkes bilir ki, basit sadece erkekleri ve erkeklerin kadınlara karşı davranışlarını tanımlamak için kullanılır. Terim şaka yollu, bazen bir erkek ve bir kadın arasındaki en düşük düzeydeki saygıyı bile tanımlamak için kullanılır.

EMOJİLERİN GERÇEKTE NE ANLAMA GELİYOR

43 ilgili soru bulundu

TikTok'ta basit nedir?

Modern konuşma dilinde, basit kadınlarla çok uğraşan, ancak romantik bir karşılığı olmayan bir erkek ya da erkeği tanımlar. . ... Viral Simp Nation yarışmasına katılanlar, aşık oldukları kişiyi etkilemek için bir şeyler sahneye koydukları bir TikTok yüklerler.

seni biriyle shiplemek ne demek?

Nakliye iki veya daha fazla kurgusal karakterin veya ünlünün bir ilişki içinde olmasını isteme eylemi , genellikle romantik.