kınanabilir demek miydi?

Bu, uzmanlarımızın zaman zaman aldığı bir sorudur. Şimdi, ilgilenen herkes için eksiksiz bir ayrıntılı açıklama ve cevabımız var!

Sordu: Mikayla Christiansen
Puan: 4.3/5(60 oy)

Ayıplanabilir, suçlanabilir, suçlanabilir, suçlu ve kusurlu ortalama kınamayı veya cezayı hak eden . Ayıplanabilir, ciddi eleştirilere yol açması gereken davranışları tanımlayan güçlü bir kelimedir.

Ayıplanacak duruma örnek nedir?

Ayıplanacak olanın tanımı, suçlamayı veya azarlanmayı hak etmektir. kınanmaya bir örnektir sınavda kopya çekmek . Azarlamayı veya kınamayı hak ediyor.

İntikamcıyı nasıl kullanırsın?

Bir Cümlede Ayıplanacak mı?

  1. Benzin deposuna şeker koymanız ne kadar ayıp!
  2. Hırsızlık kınanabilir.
  3. Kadınlar hakkında kınanacak yorumlar yapmak yerine, biraz neşelendirin. ...
  4. Davranışınız kınanabilir ve hoş görülmeyecektir!
  5. Bugün okulda kınanması gereken bir şiddet eylemi işlendi.

Ayıplanacak suç nedir?

sıfat. şiddetli azarlama veya kınama getirmek veya hak etmek. zina bir eş için olduğu kadar bir koca için de ayıplanacak eşanlamlılar: kınanabilir, canice, içler acısı, gaddarca yanlış. vicdana, ahlaka veya hukuka aykırıdır.

Ahlaki olarak kınanabilir ne anlama geliyor?

sıfat [genellikle fiil-bağ Sıfat] Bir davranışın veya bir fikrin çok kötü ve ahlaki açıdan yanlış olduğunu düşünüyorsanız , bunun kınanabilir olduğunu söyleyebilirsiniz.

kınanması gereken anlam

24 ilgili soru bulundu

Ahlaki olarak yanlış olan nedir?

Ahlaki olarak yanlış eylemler, aşağıdaki gibi faaliyetlerdir: cinayet, hırsızlık, tecavüz, yalan söyleme ve verilen sözleri tutma . Diğer tanımlamalar, ahlaken yasaklanmış, ahlaken caiz olmayan, yapılmaması gereken ve yapmaktan sakınılması gereken fiillerdir. Ahlaki olarak doğru eylemler, izin verilen faaliyetlerdir.

Birinin ahlaklı olduğunu nasıl söylersin?

  1. vicdanlı,
  2. makul,
  3. etik,
  4. açık sözlü,
  5. onurlu,
  6. sadece,
  7. ilkeli,
  8. titiz.

Ayıplanacak davranış nedir?

Ayıplanabilir, kınanabilir, suçlanabilir, suçlu ve kusurlu, sitem veya cezayı hak eden anlamına gelir. kınanması gereken şiddetli eleştiri uyandırması gereken davranışı tanımlayan güçlü bir kelime .

Ayıplanacak kelimeye en çok benzeyen kelime hangisidir?

kınanabilir kelimesinin eş anlamlı sözcükleri

  • suçlu.
  • utanç verici.
  • sakıncalı.
  • günahkar.
  • yanlış.
  • suçlanabilir.
  • suçlanabilir.
  • sakıncalı.


Hainlik bir kelime midir?

Tüm ahlaki sınırları aşma kalitesi : gaddarlık, gaddarlık, gaddarlık, canavarlık.

Anlaşılmaz ve Anlaşılmaz arasındaki fark nedir?

Sıfatlar olarak, kınanabilir ve anlaşılmaz arasındaki fark. bu mu kınanabilir ayıplanabilir, kınanabilir, suçlu kınanmaz, kınanmaz, suçsuz, suçsuz değildir; masum.

Konuşmanın hangi kısmı kınanabilir?

Suçlu, kınanabilir, suçlu.

ingilizcede Duplicitous ne demek?

İkiyüzlülük, 'anlamına gelen Latince bir kelimeden gelir. çift ' veya 'iki katlı' ve İngilizce'deki orijinal anlamı, gerçek duygularınızı veya niyetlerinizi kasıtlı olarak yanlış kelimelerin veya eylemlerin arkasına sakladığınız bir tür aldatma ile ilgilidir.


İngilizce'de Uygunsuz ne demek?

1 : aşağılama ifadesi : ürkütücü, uygunsuz dil. 2: aşağılamayı hak eden: rezil. Müstehcen Eşanlamlılardan Diğer Sözcükler Daha Fazla Örnek Cümleler Oppbrious Hakkında Daha Fazla Bilgi Edinin.

Cümlede ciddiyetle nasıl kullanılır?

Ciddiyetle cümle örneği

  1. Pierre gözlüklerinin üzerinden seyircilerine ciddiyetle baktı ve devam etti. ...
  2. 1 Eylül'de resmen çar olarak taç giydi. ...
  3. Arkasına yaslanıp ciddi bir şekilde gözlerinin içine baktı.

Rölyef cümle içinde nasıl kullanılır?

Geri alma cümle örneği

  1. Kızın haklı öfkesinden bir an önce kurtulmayı umarak bulaşıkları da yıkadı. ...
  2. Üzüntü onları tüketmekle tehdit etti ve ıstıraplarından kurtuluş olmayacaktı.

Ahlaki olarak kınanabilir kelimesinin eş anlamlısı nedir?

Eş anlamlı: suçlanabilir , kötü, utanç verici, utanç verici Daha fazla kınanabilir kelimesinin eş anlamlısı.


itibarsız ne demek?

: itibara zarar veren : yüz kızartıcı, itibarsız davranış. Discreditable Eş Anlamlı ve Zıt Anlamlı Diğer Sözcükler Daha Fazla Örnek Cümleler Discreditable Hakkında Daha Fazla Bilgi Edinin.

suskun kelimesinin Eş anlamı nedir?

Suskunluğun bazı yaygın eş anlamlıları şunlardır: saklı, gizli, sessiz , ve suskun. Bütün bu kelimeler 'konuşmada kendini kısıtlamak' anlamına gelse de, suskunluk, özellikle kişinin kendi meseleleri hakkında konuşmakta veya uzun uzadıya konuşmaktaki isteksizliği anlamına gelir.

Ahlaki olarak yanlış için başka bir kelime nedir?

ahlaksız , davranışa atıfta bulunarak, ahlak standartlarına aykırı davranan veya uymayan veya bunlara uymayan kişi için geçerlidir; aynı zamanda ahlaksız ve belki de dağılmış anlamına da gelebilir. ... Ahlaksız, ahlaksız, ahlaksız ve ahlaksız bazen birbiriyle karıştırılır. Ahlaksız, ahlaki olmayan anlamına gelir ve kötü veya ahlaksız davranışları ifade eder.

İğrenç olmaktan daha kötü ne var?

iğrenç , mide bulandırıcı, mide bulandırıcı, tiksindirici, tiksindirici, tiksindirici, tiksindirici, tiksindirici.


Hukukta itici ne anlama geliyor?

Ortak hukukta, tiksinme anlamına gelir aynı belge, senet veya sözleşmenin maddeleri arasında bir çelişki veya tutarsızlık veya aynı iddianın iddiaları arasında.

Birinin ahlakına bağlı kalmasına ne denir?

olan biri ahlaki açıdan gayretli tamamen ahlaki ilkelerine bağlı olan biri olurdu: O gerçekten ahlaki açıdan gayretli bir insan.

Erdemli insan kimdir?

erdemli Listeye ekle Paylaş. Erdemli bir hale ile iyidir. Birine erdemli diyorsanız, o kişinin yüksek ahlaki standartlara göre yaşadığını söylüyorsunuz. Erdemli birisi Kız İzci birliğine kimin önderlik etmesini istiyorsun . ... Geçmiş yüzyıllarda, erdemli, bakire ile eş anlamlıydı.

Ahlaksız kişiye ne denir?

ahlaksız Listeye Ekle Paylaş. ... Biri ahlaksız olduğunda, ahlaki bir anlaşmayı kasten ihlal eden kararlar verir. Ahlaksız bazen ahlaksız olan ve doğru ya da yanlışın ne anlama geldiğini bilmeyen birini tanımlayan ahlaksız ile karıştırılır.