Avustralya'da açık sponsorlar mı?

Bu, uzmanlarımızın zaman zaman aldığı bir sorudur. Şimdi, ilgilenen herkes için eksiksiz bir ayrıntılı açıklama ve cevabımız var!

Sordu: Prof. Raven Rempel Doktora
Puan: 4.7/5(18 oy)

Etkinliğin diğer düzenli ortakları ANZ, Mavi Gim, Infosys, Toshiba, Polo, Yonex, Dunlop ve daha fazlası . Açıkçası, Avustralya Açık'ın yıllar içindeki muazzam başarısını açıklayan birçok sponsoru var.

Avustralya Açık'ta 1573 nedir?

2019 Avustralya Açık ve sonrası için yeniden adlandırıldı 1573 Arena ticari amaçlı Çin içki fabrikası Luzhou Laojiao'dan sonra, Guojiao 1573 etiketli bir baijiu üreticisi, Tennis Australia ile hem Margaret Court hem de Rod Laver Arena'da köşe tabelalarını da içeren beş yıllık bir sponsorluk anlaşması yaptı.

Tenisin sponsoru kim?

Tenis sponsorluğu en iyi 30 erkek

Nike (7), Adidas (5), Asics, Lacoste (her ikisi de 4) ve Fila (3) ana giyim sponsorlarıdır. Diğer markalar – Uniqlo, EA7 (Emporio Armani), Lotto, Yonex, Dunlop ve Joma – bir veya iki yüksek profilli oyuncuya sponsorluk yapıyor.

Guojiao 1573 ne anlama geliyor?

Tarih. İçki fabrikası Ming hanedanlığında 1573 yılına kadar uzanır ve dünyanın en eski sürekli üretim baijiu içki fabrikasıdır. ... Şirket, Guojiao 1573 adlı bir baijiu markası üretiyor (Ulusal Mahzen 1573, 'Ulusal Mahzen 1573') , kuruluş yılı anısına.

Mercedes, US Open'a sponsor olmak için ne kadar ödüyor?

ABD Açık Tenis Şampiyonası, Mercedes-Benz ABD'yi yeni otomotiv sponsoru olarak dört yıllık bir anlaşmayla imzaladı. yaklaşık 35 milyon dolar . Paketin şartlarına göre Mercedes, ABD Açık'ın resmi aracı olarak belirlendi ve tek erkekler finallerinin sunum sponsoru olarak tanımlanacak.

Avustralya Açık 2014 Tanıtımı sponsorlarla

23 ilgili soru bulundu

ABD Açık'ta bal ikilisi ne kadar?

Forbes'a göre tenis tutkunları 2019'a kadar bir milyon bardak Honey Deuce tüketti. Ayrıca 2019'da bunun maliyeti Bir fincan Honey Deuce için 20 dolar , alıcının kupayı alacağı yer.

Avustralya Açık 2021 sponsorları kimler?

Avustralya Açık Sponsorları

Ortak ortaklara geçilir, Rolex Avustralya Açık'a sponsorluk yapıyor ve 2027'ye kadar bunu yapmaya devam edecek. Bir içki şirketi olan Luzhou Laojiao, 2019'dan beri ortak ortaktır. Bunlara ek olarak, Emirates Havayolları da 2015'ten beri etkinliğe sponsorluk yapmaktadır.

Kia, Avustralya Açık için ne kadar ödüyor?

2018 turnuvasından önce, beş yıllık yeni bir sözleşme - bildirildiğine göre 85 milyon doları aşan - Kia ile duyuruldu. Diğer iki ortak ortaklık, Rolex ve ANZ, sırasıyla yıllık 10 milyon dolar ve 7 milyon dolar değerinde.

Avustralya Açık'ın sahibi kim?

Avustralya Açık tarafından yönetilmektedir Tenis Avustralya , eskiden Avustralya Çim Tenisi Birliği (LTAA) ve ilk olarak Kasım 1905'te Melbourne'deki Warehouseman's Cricket Ground'da oynandı.


Roger Federer'in sponsorları kimlerdir?

Federer'in destek listesinde 14 marka var ve bunların yarısı on yıldan fazla bir süredir ona sponsorluk yapıyor. Credit Suisse, Mercedes-Benz, Rolex ve Wilson . Markalar, içine girdikten sonra asla Federer'in yörüngesinden çıkmak istemezler.

Babolat kime sponsor oluyor?

Rafael Nadal – Babolat

Babolat, Nadal'a 13 yaşından beri sponsorluk yapıyor.

Carreno Busta'nın sponsoru kim?

Küresel spor malzemeleri şirketi, Wilson Busta'nın raketlerinin sponsoru. İspanyol spor giyim markası Joma Sports, Pablo Carreño Busta'nın tenis kıyafetlerini ve ayakkabılarını destekliyor. Busta aynı zamanda Peugeot'nun marka elçisidir. İsviçre yapımı ve el yapımı saatler, Bovet 1822, Pablo'nun da sponsoru.

1573 ne tür bir alkoldür?

Ulusal Mahzen 1573, Hindistan'da yapılan bir Luzhou likörüdür. şarap mahzeni Ming Hanedanlığı'nda (1573 A.D.) kuruldu. National Cellar 1573'ün bira malzemeleri arasında sadece güney Sichuan'daki Luzhou'da üretilen ve 600'den fazla çeşit farklı maya başlatıcı ile tamamlanan mumlu kırmızı sorgum bulunur.


Kia, Avustralya Açık'a sponsor mu oluyor?

Kia, Avustralya Açık'taki 20 yılını yeni bir marka tanıtımıyla kutluyor. Avustralya tarihindeki en uzun spor ortaklıklarından birinde Kia Corporation, 20. kuruluş yılını kutlamaktan gurur duyar.inciAvustralya Açık'ın en büyük ortağı olarak yıl dönümü 2021 .

Avustralya Açık ne kadar kar ediyor?

Avustralya Açık'ın son 10 yılda sağladığı ekonomik fayda, 2,71 milyar dolardan fazla . AO'nun yıllık kazancı, devlete tahmini olarak 160 milyon dolar kazandıran 2010 turnuvasından bu yana yüzde 142 arttı.

1573'ün tadı nasıl?

Çin'in Tadı

Ve baijiu'yu deneyen tanıdığım birçok insan, tadının 'ateş suyu' gibi olduğunu söylese de, ben 1573'ü buldum. yumuşak, kadifemsi ve zengin – güçlü, evet, ısıtıyor, evet, ama sert değil ve son derece lezzetli bir bitişe sahip.

Wimbledon'ın resmi sponsoru kimdir?

2019'da American Express ve Oppo, Resmi Ödeme ve Akıllı Telefon ortakları oldu. 2021'de de aynı rolle devam edecekler. Pimm'in bu yıl Wimbledon'ın resmi ortağı olarak kalacak. Cin bazlı meyve kupası, 2017'den beri Şampiyona geleneğinin bir parçası olmaya başladı.


Kia'nın sponsoru kim?

Kia Sponsorluğu UEFA Avrupa Ligi

Kia, UEFA Avrupa Ligi'nin yeni Resmi Ortağı olarak seçildi. Üç yıllık sponsorluk anlaşması 2018/19 sezonu için zamanında başlıyor ve 2021'de finale kadar devam ediyor.

Avustralya Açık'a hangi şehir ev sahipliği yaptı?

Dünyanın en büyük tenis şampiyonalarından biri olan (yıllık dört Grand Slam etkinliğinin ilki) Avustralya Açık, Ulusal Tenis Merkezi'nde gerçekleştirildi. Melbourne Parkı, Melbourne, Avustralya .

Amerika'nın en popüler alkollü içeceği nedir?

Bira Amerikan favori yetişkin içeceği olmaya devam ediyor. Yıllarca onu şarap izledi, likör ise çok geride kaldı. Bu geçen yıl keskin bir şekilde değişti. Yeni bir Gallup anketine göre, ilk yetişkin içecek seçimi olarak likörü tercih eden insan sayısı şaraba yetişti.

Bir bal ikilisinin maliyeti nedir?

Etkinliğin özel kokteyli - Honey Deuce - Grey Goose votkası, ahududu likörü, limonata ile yapılır ve bir ballı kavun topu ile doldurulur. Sana mal olacak 18 dolar ve plastik bardak sende kalsın.


GRAY Goose votkası ne kadar?

Grey Goose votkası ne kadar? 750 ml'lik Grey Goose Original votka şişesi yaklaşık 32.99 dolar . Grey Goose'un aromalı votkaları (Le Citron, Cherry Noir, La Vanille, L'Orange) şişe başına 30 dolardan biraz daha ucuz. Gray Goose'un en premium ürünü olan Gray Goose Ducasse, şişe başına yaklaşık 99,99 dolar.