Austin ve Perry hiç bulundu mu?

Bu, uzmanlarımızın zaman zaman aldığı bir sorudur. Şimdi, ilgilenen herkes için eksiksiz bir ayrıntılı açıklama ve cevabımız var!

Sormuş: Dennis Schamberger
Puan: 4.5/5(40 oy)

Austin Stephanos, altı yıl önce bu Cumartesi günü arkadaşı Perry Cohen ile teknedeyken denizde kaybolduğunda 14 yaşındaydı. Gençlerin Jüpiter Girişi'nden çıkardıkları tekne kurtarıldı, ancak asla olmadılar .

Austin ve Perry hiç bulundu mu?

Gönüllüler ve ABD Sahil Güvenlik, Perry, Austin ve tekne için 50.000 mil kareden fazla okyanusu taradı. Gemi, ertesi bahar Bermuda kıyılarındaki sulardan çekildi, ancak çocuklar asla bulunamadı .

Denizde kaybolan iki çocuk hiç bulundu mu?

Neyse ki, mahkeme Blu'nun yasal olarak sorumlu olmadığı yönündeki görüşümüzü kabul ettiğinde yasa bugün galip geldi. Santaniello, 'Doğru yasal karardı ve son derece duygusal bir davaya son verdi' dedi. Çocukların kayıp teknesi ve iPhone'u bulundu 2016'da Bermuda'da .

AustinBlu Anıtı nedir?

Anıt, AustinBlu Vakfı tarafından oluşturuldu. tekne güvenliğini destekleyen bir temel . Austin Stephanos'un onuruna yaratıldı. Austin ve arkadaşı Perry Cohen, 22 Temmuz 2015'te teknede bir günlüğüne yola çıktılar. ... Anıtın ikinci nedeni, su üzerinde güvende olmak için sürekli bir hatırlatma görevi görmesidir.

Perry Austin'in yaşı kaç?

Austin Stephanos 14 yaşındaydı altı yıl önce bu cumartesi arkadaşı Perry Cohen ile teknedeyken denizde kaybolduğu zaman. Gençlerin Jüpiter Girişi'nden çıkardıkları tekne kurtarıldı, ama asla bulunamadılar.

Austin ve Perry'yi Bul - 1 Yıl Sonra

37 ilgili soru bulundu

Austin ve Perry teknesini nerede buldular?

Çocukların kullandığı tekne ilk olarak 26 Temmuz 2015'te keşfedildi. Florida, Daytona Plajı yakınında ve Sahil Güvenlik bota bir veri işaretleyici şamandıra bağladı ve Cohen ve Stephanos'u aramaya devam etmek için ayrıldı. 18 Mart 2016'da Bermuda'dan yaklaşık yüz mil uzakta yeniden keşfedildi.