audrina patridge evlendi mi?

Bu, uzmanlarımızın zaman zaman aldığı bir sorudur. Şimdi, ilgilenen herkes için eksiksiz bir ayrıntılı açıklama ve cevabımız var!

Sordu: Randy Runte
Puan: 4.2/5(67 oy)

Haziran 2016'da çift, güzel bir kızı Kirra Max Bohan ile kutsanmıştı. Ondan sonra Kasım 2016 , çift Hawaii'de muhteşem ve büyüleyici bir törenle evlendi. Hayranlar, Audrina'nın sonunda aşkı bulmasından ve kendi mutlu ailesine sahip olmasından çok memnundu.

Audrina Patridge kocasına ne oldu?

Patridge Brohan'dan boşanma davası açtı , 38, 2017'de bir yıldan az bir evlilikten sonra. Sadece iki gün sonra, ona karşı geçici bir yasaklama emri verildi. Kızlarının birincil velayetini Kasım 2018'de aldı. Boşanmaları bir ay sonra sonuçlandı.

Audrina ne kadar süre evli kaldı?

Ama onun en çalkantılı ilişkisi -ki aynı zamanda onun en çalkantılı haliydi- kendisiydi. 10 aylık Corey Bohan ile evlilik.

Audrina ve Corey ne kadar süredir birlikteydiler?

Audrina, Kasım 2016'da BMX sporcusu Corey Bohan ile evlendi, ancak evlilik sadece 10 ay sürdü ve Audrina Eylül 2017'de boşanma davası açtı. birkaç yıl , ama onunla ilk kez 2008'de çıkmaya başladı.

Audrina ve Corey neden boşandı?

Eylül 2017: Audrina, Corey'den boşanma davası açtı.

Bir yıldan az bir evlilikten sonra, Audrina kocasından boşanma davası açtı. İnsanlar Audrina'nın boşanma davası açtığını bildirdi iddia edilen bir aile içi şiddet olayının ardından . Ayrıca Corey'e karşı geçici bir yasaklama emri çıkardı.

Corey + Audrina

42 ilgili soru bulundu

Audrina ve Corey hala birlikteler mi?

Audrina Patridge, The Hills: New Beginnings'in galasıyla realite TV'ye geri döndü, ancak geçen yıl kendi başına yeni bir başlangıcı vardı. kocası Corey Bohan'dan ayrıldı . ... Corey Bohan ile evlendikten on ay sonra Audrina Patridge boşanma davası açtı.

audrina bebek baba kim?

Audrina'nın Kızı, Bebek Baba Olursa 'Tepeler: Yeni Başlangıçlar'da Görünmeyecek Corey Bohan Yolunu Alır. MTV, The Hills: New Beginnings adlı çok beklenen bir yeniden başlatma için The Hills'i geri getiriyor ve en iyi haber, orijinal oyuncu kadrosunun çoğunun bu yeniden bir araya gelme tekrarında görünecek olması.

Audrina Patridge ve Corey Bohan'a ne oldu?

Tanrı ve Patridge 2016'da evlendi , ancak E!'ye göre Patridge sadece bir yıl sonra boşanma davası açtı. Patridge, boşanma evraklarını dosyalamanın yanı sıra, Bohan'a 2016'da kendisini ve çiftin birlikte olduğu kızını korumak için geçici bir aile içi şiddet yasaklama emri çıkardı.

Justin Bobby ve Lindsey çıkıyorlar mı?

İkisi, Sezon 1'den beri ilişki durumları hakkında çekingen oynuyorlar. İkisi de artık bekar olduklarını açıkça söylemediler , ancak ikisi de ilişki durumları hakkında ipuçları verdi. ...


Audrina'nın kimden çocuğu var?

Audrina Patridge adında bir kızı olan bir çocuğu var. Max Bohen'i ara , kim dört yaşında. Audrina, Kirra'yı Haziran 2016'da o zamanki kocası Max Bohen ile karşıladı. Kendisine karşı geçici bir yasaklama emri verildikten iki gün sonra, Eylül 2017'de Max'ten boşanma davası açtı.

Audrina'nın tam velayeti var mı?

Tepeler: Yeni Başlangıçlar yıldızı, 36, tek fiziksel velayeti olacak Us Weekly'nin 5 Ekim Salı günü elde ettiği belgelere göre 5 yaşında Los Angeleslı, 39 yaşındaki eski kocasıyla ortak yasal velayeti paylaşacak.

Audrina ve Brody birlikte mi?

Audrina ve Brody birbirlerini yıllardır tanıyorlar ama hiç çıkmadılar - şimdiye kadar . İyi öpüşüyordu, diye devam etti. 'Her ne olursa olsun, her zaman flörtöz bir ilişkimiz ya da arkadaşlığımız varmış gibi hissediyorum. Ve bence bu noktada ikimiz de bekardık ve çok büyüdük.

audrina şimdi kiminle çıkıyor?

Audrina Patridge flört üzerine çayı döküyor Noel çamı . The Hills: New Beginnings yıldızı konuk, Çarşamba günkü Entertainment Tonight'a ev sahipliği yaptı ve burada Wonder Woman yıldızıyla olan kaçamağı hakkında daha fazla bilgi paylaştı.


Corey Bohan kiminle flört ediyor?

Audrina Patridge Evli! Hills Alum, Hawaii'deki Corey Bohan ile Evleniyor. Audrina Patridge evli!

Stephanie Pratt zengin mi?

Stephanie Pratt, realite TV'nin ötesine geçti

33 yaşındaki oyuncunun şu anda bir net değeri 500.000$ , Ünlü Net Değerine göre.

Justin ve Stephanie takıldı mı?

Stephanie Pratt'in uzun Instagram gönderisinde Justin Bobby'den bahsedildi. ... Not: spoiler uyarısı… ASLA takılmadık , Pratt gönderide yazdı. Audrina, on yıl önce bu adamla çıktığın gibi çılgın… başka biriyle evlendin ve ondan bir çocuğun var!

The Hills'in en zengini kim?

The Hills'in En Zengin Oyuncusu Kim?

  • Whitney Limanı – 5 Milyon Dolar. ...
  • Mischa Barton – 2.5 Milyon Dolar. ...
  • Brandon Thomas Lee - 1 Milyon Dolar. ...
  • Stephanie Pratt - 500.000 dolar. ...
  • Frankie Delgado - 500.000 dolar. kralfrankiedelgado ...
  • Heidi Montag - 300.000 dolar. heidimontag. ...
  • Spencer Pratt - 300.000 dolar. spencerpratt. ...
  • Justin Brescia - 150.000 dolar. kırmızı kapı hediyeleri.


Justin Bobby ne kadar kazanıyor?

Justin 'Bobby' Brescia toplandı 150 bin dolar televizyonda geçirdiği zaman, kuaförlük kariyeri ve grubu BobbyocK ile. Jason Wahler, ayık yaşam merkezi Widepread Recovery ve bir kurtarma savunucusu olarak çalışmasıyla 300 bin dolar kazandı.

Pratt'lerin değeri ne kadar?

Karı koca ikilisinin değerinde olduğu tahmin ediliyor 2021'de toplam 300.000 dolar , bu da 10 milyon dolarlık en yüksek net değerinden çok uzak. Nasıl bu kadar çok para biriktirdiler ve sonra onu havaya uçurdular?