Aubrey ve jesse mükemmel evliler mi?

Bu, uzmanlarımızın zaman zaman aldığı bir sorudur. Şimdi, ilgilenen herkes için eksiksiz bir ayrıntılı açıklama ve cevabımız var!

Sordu: Lukas Schiller
Puan: 4.1/5(12 oy)

Camp ve Astin, 2012'de Pitch Perfect ve 2015'te Pitch Perfect 2'de sırasıyla Aubrey ve Jesse'yi oynadılar. Ertesi Eylül evlendiler , Brittany Snow'un nedime olduğu ve Pitch Perfect oyuncularından Rebel Wilson ve Elizabeth Banks'in konuk olduğu bir düğünde.

Saha mükemmel 3'te kim hamileydi?

Aubrey, babasının göreceğini umarak onları bir USO turuna katılmaya ikna eder. Emily doldurur Stacie , kim sekiz aylık hamile.

Anna Kendrick 2020 kiminle çıkıyor?

Kendrick çıkıyor görüntü yönetmeni Ben Richardson Bustle'a göre sette tanıştığı kişi. Kendrick ve Richardson'ın işleri çok farklı, ama yan yanalar ve onun ününü ilişkilerinde önemsiz bir faktör haline getirmeyi başardılar.

Anna ve Skylar neden boşandı?

Camp ve Astin Ekim 2016'da evlendiler, ancak Nisan ayında PEOPLE'a ayrılma kararı aldıklarını söylediler, ancak kararın karşılıklı ve dostane bir şekilde alındığını söylediler. Boşanma davası açan kamp, uzlaştırılamaz farklılıklara atıfta bulunmak , ayrılma kararlarını açıkladıktan sadece saatler sonra.

Hangi Pitch Perfect aktörleri evli?

Pitch Perfect başrol oyuncuları Anna Kampı ve Skylar Astin hafta sonu California'da evlendi. Çift, 2012'nin hit filminde ilk kez birlikte oynadıktan sonra 2013'te çıkmaya başladı.

'Pitch Perfect' Yıldızları Beklenmedik Boşanmayı Sonuçlandırıyor!!!

35 ilgili soru bulundu

Skylar Astin neden saha 3'te mükemmel değildi?

Ama dördüncü film, Pitch Perfect 3'te Skylar Astin ve Ben Platt'ın yokluğundan sonra çocukları geri getirecek mi? Yönetmen Trish Sie, işlerin 'planlamaya' bağlı olduğunu ve gelecekteki görünüşleri dışlamadığını açıkladı.

Beca ve Jesse ayrılır mı?

Pitch Perfect 3'te şöyle deniyor: o ve Beca ayrıldı ve Beca'nın bahsettiği gibi yeni bir kız arkadaşına geçti. Barden Üniversitesi'nden mezun olduktan sonra New York'ta yaşadığı için uzun mesafeli bir ilişkiyi yürütemediler.

Brittany Snow evlendi mi?

Brittany Snow 'Kusursuz Kusursuz' Düğün Gününde: 'Her Şeyi İşe Yaradık' Brittany Snow ve kocası Tyler Stanaland'ın 'kusurlu, mükemmel' bir düğünü vardı. Yeni evliler Düğümü Mart ayında Malibu, California'da bağladı . ... O an çift, The Knot'a bunun 'düğün teması' olduğunu söyledi...

Chloe, Beca'ya aşık mı?

Başta, Beca, Chloe'ye pek düşkün değil. , ama film boyunca birbirlerine bağlanırlar. Anna Kendrick ve Brittany Snow'un ima ettiği gibi, birbirlerine çekilebilecekleri öne sürüldü. Ayrıca reklamlarda ve 3 filmde de ima ediliyor.


Anna Kendrick gerçekten şarkı söyleyebilir mi?

Anna Kendrick'in 'Pitch Perfect'deki şarkısını merak edenler muhtemelen onun performansını 'Into the Woods' veya 'Trolls' gibi diğer film müzikallerinde hiç görmemiş veya duymamışlardır. Kendrick, bu filmlerde Justin Timberlake ve James Corden da dahil olmak üzere bazı kayda değer müzik sanatçılarıyla birlikte şarkı söyledi.

Perde Perfect 3'te Stacy gerçekten hamile mi?

orada biz Stacie'nin hamile olduğunu öğren ve komik içecek şakası olur. Ne yazık ki, anın bir bedeli var gibi görünüyor. Alexis Knapp o anı IBT'ye anlattı ve anın çok da kötü olmadığını ve filmdeki çalışmasında herhangi bir soruna neden olmadığını kaydetti.

Skylar Astin hala çıkıyor mu?

Skylar Astin ve Lisa Stelly ayrıldı , İNSANLAR onaylar. Eski çifte yakın bir kaynak, İNSANLAR'a, 'İkisi de çok meşguller ama aralarında hiçbir drama yok' diyor.

Mükemmel bir 4 geliyor mu?

Ve süre henüz dördüncü bir film için resmi bir onay yok , Pop Sugar, filmin bazı yıldızlarının konsept hakkında konuştuğunu ve gemide olduklarını söyledi.


Jesse ve Beca neden ayrıldı?

Beca ve Jesse neden ayrıldı? Beca, uzun mesafe ilişkisini sebep olarak gösteriyor - ve Jesse şimdi yeni bir kız arkadaşı ve kedileriyle California'da yaşıyordu.

Zac Efron evlendi mi?

Ocak 2021'e kadar Efron ve Valladares'in ilişkisi ciddi ve mutlu kaldı - ancak henüz evliliğe bağlı değil . İnsanlar, ikisi arasında işlerin nasıl olduğuna dair bir kaynaktan güncelleme aldı. 'Nişanlı değiller ama çok mutlu görünüyorlar' diyen kaynak, Efron'un Avustralya'da gerçekten 'kendine bir hayat kurmak' istediğini de sözlerine ekledi.

Hepsi gerçekten mükemmel bir şekilde şarkı söylüyorlar mı?

Şaşırtıcı bir şekilde, üstün yetenekli Pitch Perfect oyuncuları, gerçek hayatta a capella söylemeyi öğrendiler. ve gerçekten tüm filmlerde şarkı söyle . ... Bununla birlikte, ScreenRant, bazı aktörlerin ilk Pitch Perfect için sette canlı şarkı söylemek yerine gerçek seslerini bir stüdyoda önceden kaydetmeyi nasıl seçtiklerini anlatıyor.

Perde Perfect 3'ün sonunda gerçekten ağladılar mı?

Aktris Anna Kendrick ve Pitch Perfect 3 yardımcı yıldızları gülümsemelerini taklit etmek zorunda kaldı filmin 'duygusal' finali için, çünkü hepsi projeyi tamamlamak için çok üzgündüler. ... Anna, film yapımcısı Trish Sie'nin kadınları kameralar için mutluymuş gibi davranmaya teşvik etmesinin ilgili herkes için 'çok duygusal' olduğunu itiraf ediyor.


Pitch Perfect'de Beca kimi öpüyor?

Jesse sonunda Beca'yı affeder ve Beca onu öper ve arkadaşlıklarını hemen romantik bir ilişkiye dönüştürür.

Pitch Perfect'de Chloe'nin erkek arkadaşı kim?

Tom sonra belirir ve Beca'yı şarkı söyleyen sesine iltifat eder. Onu ve Chloe'yi aynı duş kabininde birlikte gördüğü ve birlikte Titanium şarkısını söyledikten sonra Chloe'nin onunla ayrıldığı için Chloe'nin varsayılan erkek arkadaşıdır.