aubin ve wills neden kapandı?

Bu, uzmanlarımızın zaman zaman aldığı bir sorudur. Şimdi, ilgilenen herkes için eksiksiz bir ayrıntılı açıklama ve cevabımız var!

Sordu: Bayan Jewell Hill V
Puan: 4.2/5(23 oy)

Aubin ve WillsKasım 2012'de Jack Wills, Aubin & Wills markasını feshetme kararını açıkladı. ana markanın küresel büyümesine odaklanmak , Ocak 2013'e kadar tüm işlemler durdurulacak.

Aubin ve Wills'e ne oldu?

Markanın erkek giyim markası olarak yeniden lansmanı, 9 yıllık bir aradan sonra geliyor. Kurucu Peter Williams markayı kapattı , orijinal olarak Aubin & Wills olarak bilinen, 2012 yılında kardeş marka Jack Wills'e odaklanmak için. Next ile ortaklık, pandemi tarafından hızlandırılan pazardaki değişiklikleri yansıtıyor.

Jack Wills neden iflas etti?

Jack Wills, bu yılın başlarında özel sermaye sahibi Bluegem Capital tarafından satışa çıkarıldı. Markanın karşı karşıya olduğu nakit akışı basıncı caddedeki zorlu ticaret koşullarının ortasında. 28 Ocak 2018'e kadar olan yıl için, Jack Wills 14,23 milyon £ işletme zararı yaptı.

Jack Wills hala moda mı?

Fakat Jack Wills hala var . Ve zarar etmesine rağmen, bu yılın başlarında, artan talebi karşılamak için İngiltere ve Asya'da yeni mağazalar açmayı planladığını duyurdu. Bugün, Covent Garden'daki Jack Wills'in amiral gemisi Londra mağazasına gittiğinizde, vitrinleri 'yüzde 50 indirimli' çıkartmalarla dekore edilmiştir.

Jack Wills ne kadar satıldı?

Mike Ashley'nin Sports Direct işi, Jack Wills'i satın aldı. 12.75 milyon sterlin Sorunlu moda zincirinin ardından Pazartesi günü yönetime girdi. Cadde devi, Jack Wills'in tüm hisselerini, dağıtım merkezini ve Birleşik Krallık ve İrlanda Cumhuriyeti genelinde 100 mağaza ve çalışanını satın aldı.

Aubin & Wills

20 ilgili soru bulundu

Jack Wills, Sports Direct'e mi ait?

Sports Direct, Jack Wills'i satın aldı geçen ay bir paket öncesi yönetim anlaşmasında 12,8 milyon sterline. Markanın İngiltere ve İrlanda'daki tüm mağazaları ve dağıtım merkezi, 1.700 çalışanın tamamıyla birlikte Sports Direct'e devredildi.

Jack Wills ücretsiz iade yapıyor mu?

Güvenliğiniz için Jack Wills şunları önerir: öğelerinizi taahhütlü posta yoluyla iade ettiğinizi . Yanlış öğenin size gönderildiği veya öğenin kusurlu olduğu durumlar dışında, herhangi bir iade teslimat ücretini ödemeniz gerekir. ... İade posta ücretinin maliyeti ve riski size aittir.

Jack Wills kıyafetlerini nerede dikiyor?

Jack Wills'in kıyafetlerinin yaklaşık 50 adeti Portekiz, geri kalanı Çin'de Abraham Moon yünleri ve Linton tüvit gibi İngiliz kumaşlarını kullanarak.

Jack Wills ücretsiz teslimat yapıyor mu?

Jack Wills ücretsiz teslimat yapıyor mu? Alışveriş masraflarını atlamak istiyorsanız, şanslısınız. İngiltere içinde 60 £ veya daha fazla tüm siparişlerde ücretsiz teslimat sunarlar ! Kendinizi bu minimum harcamanın altında bulursanız, nakliye ücreti 3,95 £ tutarındadır veya yalnızca 5,95 £ karşılığında ertesi gün teslimata geçebilirsiniz.


Jack Wills'in rakipleri kimler?

Jack Wills'in rakipleri

Jack Wills'in en iyi rakipleri arasında AllSaints, Farfetch, Reiss, Abercrombie & Fitch, Ralph Lauren ve Ted Baker. Jack Wills, tekstil giyim üreticisi ve erkek giyim ve kadın giyim tasarımcısı olarak faaliyet göstermektedir.

Jack Wills gerçek bir insan mı?

Kariyer. Peter Williams ve Robert Shaw 1999'da Jack Wills'i kurdu. Williams, 22 Fore Street, Salcombe'de ilk mağaza açıldığında 23 yaşındaydı ve 40.000 £ ile yaratıldı – kurucular dükkanın üzerinde uyudular. Marka, büyükbabası Jack Williams'ın adını aldı.

Jack Wills logosu neden bir sülün?

Jack Wills, Bay Wills olarak bilinen silindir şapkalı ve bastonlu bir sülün siluetinin logosunu kullanır. ... Jack Wills logosunun olduğunu iddia ettiler toprak sahibi soyluları akla getirdi , aristokrat silahlı partiler ve 'İngiliz centilmenliği' hissi.

Jack Wills hangi yaş grubu içindir?

Kaynak: Brand Machine Group, Jack Wills çocuk giysileri tasarlamak, üretmek ve pazarlamak için bir anlaşma imzaladı. 0-16 yaş arası kız ve erkek çocuklar Temmuzda. Ürün yelpazesinde tişörtler, eşofmanlar, dış giyim ve aksesuarlar bulunur.


Jack Wills Amerika'da mı?

Genç moda zinciri Jack Wills, bu hafta sonu Amerika'daki ilk mağazasını açarak ABD'deki ilk çıkışını yaptı. Nantucket, Massachusetts . Sonraki iki mağazası aynı eyalette açılacak, ikincisi önümüzdeki ay Martha's Vineyard'da açılacak ve ardından Temmuz ayında Boston'da üçüncüsü gelecek.

Jack Wills ürünleri vegan mı?

Hareket halindeyken her çanta için mükemmel olan Jack Wills ile dudaklarınıza bakın. Artı, onlar hepsi vegan ve zulüm içermez .

Jack Wills ne kadar ödüyor?

Ortalama Jack Wills maaşı yaklaşık olarak Mağaza Müdür Yardımcısı için yılda 24.075 Sterlin, Mağaza Müdürü için yılda 46.075 Sterlin . Jack Wills'in ortalama saatlik ücreti, bir Perakende Satış Asistanı için saat başına yaklaşık 9 sterlin ile bir Süpervizör için saat başına 11 sterlin arasında değişmektedir.

Mayoyu Jack Wills'e iade edebilir miyim?

Lütfen dikkat: Ne yazık ki, mayo, iç çamaşırı, deldi iade edemezsiniz mücevherler, kişiselleştirilmiş veya ısmarlama ürünler, hızla bozulan veya son kullanma tarihi geçen ürünler, dergiler, hijyen nedeniyle mühürlenen ürünler, mührü kırılmış bilgisayar oyunları veya teslimattan sonra ayrılmaz bir şekilde karıştırılmış ürünler.


Ev Fraser'ın sahibi kim?

Mike Ashley'nin Frasers Grubu , bir şirketin talep edebileceği oran indirimi miktarındaki 2 milyon sterlinlik sınırın, artık geçerli olmayabilecek herhangi bir mağaza bulmak için tüm mağazalarını gözden geçirmesi gerekeceği anlamına geldiğini söyledi. Çarşamba günü Şansölye, iş oranlarında tatili Haziran ayının sonuna kadar uzattı.

Jack Wills saatleri nerede yapılır?

Ürünlerinin çoğu yapılmış gibi görünüyor Çin Yine de. Jack Wills aslında web sitelerinde İngilizliğin yaptığımız her şeyi demirlediğini söyleme cüretini gösteriyor.