Sıcak paranın süresi doluyor mu?

Bu, uzmanlarımızın zaman zaman aldığı bir sorudur. Şimdi, ilgilenen herkes için eksiksiz bir ayrıntılı açıklama ve cevabımız var!

Sordu: Bay Ray Hudson
Puan: 4.7/5(57 oy)

Torrid Cash, Torrid Rewards hesabınıza yüklenecek ve yalnızca kullanım süresi boyunca tek seferlik kullanım için geçerlidir . Başka bir indirim veya kampanya ile birleştirilemez.

Ateşli ödüllerin süresi doluyor mu?

Puanlar hiç sona erer mi? Evet . Arka arkaya 13 ay boyunca hesabınızda herhangi bir satın alma işlemi yapılmaması durumunda puanlarınız sona erecektir.

Eşyaları iade ederseniz, hararetli para kaybeder misiniz?

Geri dönüş yaparsanız, puan hesabınızdan düşülecektir .

Ateşli nakitte bir sınır var mı?

Sınır yok mağazalarda ne kadar Torrid Cash kullandığınıza bağlı.

Ateşli nakitten ne hariç tutulur?

Torrid Cash önceki alımlarda geçerli değildir, hediye kartları, nakliye, taşıma ve vergiler .

150$ @TORRID CASH| NASIL GEÇİRDİM BÜYÜK BEDEN HAREKETTE DENEYİN| NIJAH J

23 ilgili soru bulundu

Torrid faturasız iade alıyor mu?

ne İade Edilemez ? Torrid.com'dan veya Torrid Mağazasından satın alınmayan ürünler (ör. üçüncü taraf satıcı, açık artırma sitesi vb.). Torrid Store fişi veya Torrid sevk irsaliyesi olmayan ürünler. Etiketi çıkarılmış veya orijinal ambalajı eksik olan ürünler (ör. ayakkabı kutuları).

Sıcak parayı çevrimiçi kullanabilir misin?

SICAK NAKİTİMİ ÇEVRİMİÇİ NASIL KULLANABİLİRİM? Check-out sırasında Hot Cash'inizin arkasındaki promosyon kodunu girerek belirtilen kullanım süresi boyunca Hot Cash'inizi çevrimiçi olarak harcayın. SICAK NAKİTİMİ BAŞKA KUPONLARLA BİRLEŞTİREBİLİR MİYİM? Sıcak Nakit, diğerlerini uygularken bile kazanılabilir satın alma işleminize indirimler ve teklifler.

Torrid'in kargoya verilmesi ne kadar sürer?

Lütfen izin verin 5-7 iş günü teslim için. Siparişiniz depomuzdan ayrıldığında bir kargo onay e-postası alacaksınız, böylece siparişinizi takip edebilirsiniz. Ekspres teslimat için lütfen 2-3 iş günü bekleyin.

Torrid'de mayolar iade edilebilir mi?

Mayolarda iade politikanız nedir? ... Mayoların etiketleri ve hijyen astarı hala yerinde olarak iade edilmesini şart koşuyoruz. görünür bir aşınma belirtisi olmadan. Gümrükleme ürünleri nihai satıştır, iade veya değişim yoktur.

Torrid'e kıyafetleri geri verebilir misin?

Satın alma işleminizden memnun değilseniz, faturanızdaki satın alma tarihinden itibaren 60 gün içinde öğelerinizi iade etmekte ücretsiz veya bize geri postalayarak veya yerel Torrid mağazanıza giderek sevk irsaliyesi. Tüm iade/değişim politikamızı görüntülemek için buraya tıklayın.

Torrid izni nihai satış mı?

- Lütfen aklınızda bulundurun: Gümrükleme ürünleri iade edilemez. onlar son satış . - İade ettiğiniz ürün(ler)i mümkünse orijinal paketinde güvenli bir şekilde paketleyin. ... - Ürün hediye ise lütfen satış görevlisine bildirin.

Torrid hala doğum günü ödülleri veriyor mu?

Ateşli Bir İçeriden Olmak İçin Kaydolun ve Siz Her Yıl Doğum Gününüz İçin ÜCRETSİZ 10$ Kazanacaksınız Diğer Avantajlar Arasında. ... Gümrüklemede %60 İndirim Yapıldı, Sonra 10 Dolarlık Doğum Günü Ödüllerimi Kullandım, Bu yüzden Ücretsiz Kargo Dahil Tamamen Ücretsiz!

Ateşli sadıklar ücretsiz nakliye alıyor mu?

TORRID Ödülleri Nakliye Avantajları

Loyalist veya VIP katmanlarına ulaşan müşteriler 48 bitişik ABD eyaletine teslim edilen tüm siparişlerde ücretsiz standart gönderim alacak , ayrıca Hawaii, Alaska, ABD toprakları, APO/FPO adresleri veya uluslararası hedeflere gönderimde %50 indirim.

Torrid fiyat ayarlaması yapıyor mu?

Torrid.com fiyat ayarlamaları sunuyor mu? Alışveriş deneyiminiz sırasında veya siparişinizi verdikten sonra değişen promosyonlar, fiyat ayarlamaları veya indirimler nedeniyle fiyat farklılıklarıyla karşılaşabilirsiniz. Maalesef, önceki satın alımlardan herhangi bir ürün için fiyat ayarlaması yapamıyoruz .

Makbuz olmadan sıcak nakit kullanabilir misiniz?

Makbuz gerekmez , sadece sıcak nakit.

Kutu öğle yemeğinde sıcak nakit kullanabilir misin?

Öğle Yemeği Parasını Kullanmak:

BoxLunch Para kuponu kullanım süresi boyunca BoxLunch mağazalarında veya BoxLunch.com'da kullanılabilir kuponda belirtilen minimum uygun satın alma ile (vergi öncesi ve nakliye hariç).

Sıcak paranın süresi doluyor mu?

Ödül 5$'lık artışlarla kullanılabilir ve ödül veriliş tarihinden 45 gün sonra sona erer .

Torrid ne sıklıkla yeni kıyafetler alır?

Web sitesine yeni stiller ne sıklıkla geliyor? Her zaman yeni stiller geliyor! Yeni Gelenler bölümünü günlük olarak kontrol etmenizi öneririz. Ateşli ürünler hızlı satılır, bu yüzden alışveriş yapmak için beklemeyin!

Hararetli iadeleri nereye postalıyorsunuz?

  1. SKU. ÜRÜN AÇIKLAMASI. ADET. SEBEP KODU.
  2. İADE İLE GÖNDER. TAMAMLANAN FORM İÇİN: Sıcak İade ve Değişimler. 18305 San Jose Ave. Sanayi Şehri, CA 91748. ...
  3. 1.866.867.7431 numaralı telefondan bizi arayın. Pazartesiden Cumaya: 07:00 - 18:00 Pasifik Saati. Cumartesi: 07:00 - 17:00 Pasifik Saati. Uluslararası Müşteriler: 1.626.709.1188.

Torrid yasal bir web sitesi mi?

Torrid, 132 incelemeden 1,95 yıldızla bir tüketici puanına sahip olup, bu da çoğu müşterinin satın alımlarından genel olarak memnun olmadığını göstermektedir. Torrid'den şikayet eden tüketiciler en çok müşteri hizmetleri, kredi kartı ve ertesi gün yaşanan sorunlardan bahsediyor. Torrid, Büyük Boy siteler arasında 41. sırada .

Torrid'in yarı yıllık satışı var mı?

Torrid şu anda sunuyor Yarı Yıllık Gümrükleme Satışları !

Ücretsiz kargo için hararetli ücret ne kadar?

Ücretsiz Kargo 75 doların üzerindeki tüm siparişler .

Sınırlı Bir Süre İçin Torrid, 75 Doların Üzerindeki Tüm Siparişlerde Ücretsiz Kargo Sunuyor.

Torrid'in askeri indirimi var mı?

Askeri üyeler bir 10 indirim Torrid mağazalarında veya Torrid Personal Shopper ile sipariş vermek için arayarak. Aktif hizmet askeri personeli, gaziler ve aileleri için %10 indirim programı.